sanci_cat 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Zdele bi bla sicer kak krokodil in bi se sončila ob Nilu... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Bi bila macka... Zanimivo je, da nikomur tega nisem nikoli povedala, pa me ogromno ljudi ljubkovalno klice Muca... Nekoc sem nekoga vprasala zakaj, pa mi je odgovoril: "Zato, ker taka si." ;-) Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 BOLHA...skakala bi iz enega gostitelja na drugega.Za hrano preskrbljeno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ....a si res tolk to želiš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 men je pa danes tiger všeč..........pa upam, da nima bolh Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Amis, saj ga ne bi dohitele... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ....a si res tolk to želiš no ja...enostavno življenje..brez stresov je to Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ....potem se pa moram malo zaščititi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ....potem se pa moram malo zaščititi kaj imaš v mislih Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 viagro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...sedaj bom šel nazaj med pikapolonce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 definitivno psiček,sam ne na kitajskem Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ..najrajs bi bil koala...te se ga zadevajo in pol spijo 24/7... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Krava sem itak že ...ampak bi bla taka iz Indije Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 macka.saj po mojem sem ze rekla. aja, al pa rumenoglavi kraljicek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ... al pa rumenoglavi kraljicek. Ja, ja to bi bil jest tut... kaj pa je sploh to??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 js bi bil pa kr medved, pa lepo celo zimo spal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 dolgcas...... ne verjamem da bi ti zneslo - dvojcku. (pa se 13). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ja to bi bil jest tut... kaj pa je sploh to??? sej je tud rdeceglavi - tud ta je tle okol... frendica mi ni verjela, da je tolk majhen, je mislila da sem si kar nekaj zmislila pa kakega liscka al kaj tacga mislila, ko sem rekla da je bil ves tak pisan in nenormalno majhen in cist nekaj posebnega... in res se rola po smrekah. http://sl.wikipedia.org/wiki/Kralji%C4%8Dki *vceraj se mi je pa o tascici sanjal, dons sem pa misla, da je tascica, ker se je tko oranzno zablescal, je bila pa smarnica, no, 'smarnik'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ..where there is will, there is path.. Jaz mu pa verjamem... sicer je spat pol leta res ful ambiciozno...ampak jest verjamem v seala!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Najboljš je bit kača, pa da ležiš in greš vse na enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 sej je tud rdeceglavi - tud ta je tle okol... frendica mi ni verjela, da je tolk majhen, je mislila da sem si kar nekaj zmislila pa kakega liscka al kaj tacga mislila, ko sem rekla da je bil ves tak pisan in nenormalno majhen in cist nekaj posebnega... in res se rola po smrekah. ... a si ti prebrala kwa ta zwerca je??? Jest ne bi bil vec rumenoglavi kraljicek... zuzkojed... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ta je pa crnogorska...legnes - ides. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 aja zgleda tak kot da nic ne je - kot jaz.. no sam da jaz ne zgledam taka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Jutri bi bila rada...vrana. Taka brihtna , pa iznajdliva Danes sem bila veverica Kaj bi bila pa drugače.....enkrat mačka , drugič pes...pa medved..... Sanja se mi pa itak o tigru...hm? Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.