Skoči na vsebino

Katera žival bi bili najrajši?

Kljuka

Recommended Posts

• Komentarji 751
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Bi bila macka... Zanimivo je, da nikomur tega nisem nikoli povedala, pa me ogromno ljudi ljubkovalno klice Muca... Nekoc sem nekoga vprasala zakaj, pa mi je odgovoril: "Zato, ker taka si." ;-)

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...
..najrajs bi bil koala...te se ga zadevajo in pol spijo 24/7... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

macka.

saj po mojem sem ze rekla.

aja, al pa rumenoglavi kraljicek. xDDx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... al pa rumenoglavi kraljicek. xDDx xcivx

Ja, ja to bi bil jest tut... kaj pa je sploh to??? :eek: :eek:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xrolleyesx dolgcas...

... ne verjamem da bi ti zneslo - dvojcku. (pa se 13). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, ja to bi bil jest tut... kaj pa je sploh to??? :eek:  :eek:

sej je tud rdeceglavi - tud ta je tle okol... :2src:

frendica mi ni verjela, da je tolk majhen, je mislila da sem si kar nekaj zmislila pa kakega liscka al kaj tacga mislila, ko sem rekla da je bil ves tak pisan in nenormalno majhen in cist nekaj posebnega... in res se rola po smrekah. :)

http://sl.wikipedia.org/wiki/Kralji%C4%8Dki

*vceraj se mi je pa o tascici sanjal, dons sem pa misla, da je tascica, ker se je tko oranzno zablescal, je bila pa smarnica, no, 'smarnik'. :D

Picasso

..where there is will, there is path..

Jaz mu pa verjamem... sicer je spat pol leta res ful ambiciozno...ampak jest verjamem v seala!! x:Dx x;)x

Frank Zappa

sej je tud rdeceglavi - tud ta je tle okol...  :2src:

frendica mi ni verjela, da je tolk majhen, je mislila da sem si kar nekaj zmislila pa kakega liscka al kaj tacga mislila, ko sem rekla da je bil ves tak pisan in nenormalno majhen in cist nekaj posebnega... in res se rola po smrekah. :)

... a si ti prebrala kwa ta zwerca je??? Jest ne bi bil vec rumenoglavi kraljicek... zuzkojed... :xx!: :xx!: :xx!:

Frank Zappa

aja zgleda tak kot da nic ne je - kot jaz.. no sam da jaz ne zgledam taka. x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...