Skoči na vsebino

Katera žival bi bili najrajši?

Kljuka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Danes sem bila veverica xDDx

xokx

enkrat je ena frendica rekla, da jo spominjam na vevericko. xsrcx

ko smo ze glih (bili, tam nekje, jaz pac.. x:o)x xDDx) pri komplimentih. x8Dx

fajn je veverica... sam da jaz nisem tolk plasna. xDDx

Jutri bi bila rada...vrana. Taka brihtna xDDx , pa iznajdliva x:Dx

vrana pa ne bi bila, ker mi je mal grozna skor... enkrat mi je en krokar... uprizoril predstavo.. res, no... 'ves zivalski vrt' (x;)x no res, kar nekaj folka je blo), je gledal..

prav ono... ck ck ck... predstava, dvorjenje skoraj nekaksno... je bilo prav mega...

sam ne pa tud pol, ko je nek 'plen' pritrockal... :sick: :O:

sem rekla stari, nasvidenje, to mi pa ni vec vsec. :o|o: (*neka mrhovina krvava :o|o:)

netopir tud ne bi bila in se najmanj bi bila vesha. tko da tud metulj ne bi bla.

bi bla pa kar riba tud... lepo v svojem elementku, pa je mir. ;) :P

xribax

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 751
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Veš v začetku tudi jaz sploh nisem marala..ne vrane , krokarja pa sploh ne.

Sam ko jih pa mal bolj spoznaš...so pa prav po svoje lepe ptice. Nekaj posebnega.

Je pa res ..so mal strašljive...lahko hm ...tako spoštovanja vredne.

No zame je vrana izredno brihtna, pa iznajdljiva...in to rabim jutri. xDDx

Sem pa imela en tak zanimiv prizor...se peljem z vlakom ..pa tam postaja.Šiška...blizu glavne postaje.., ko gledam skozi okno vidim ..belega goloba. Čist bel je bil....mi je pa tko fajn ratal pri srčku xDDx

No čez en teden pa isto, cela jata belih golobov pomešanih z "navadnimi"...veš kakšne prizor...pa nikjer nobenga ...samo jata golobčkov. sam relacija pa tam pri Črnučah xDDx

No potem pa sredi ljubljane...stara ljubljana...pa vidla galeba :eek: ...se zelo začudla..no pa sej je tam Ljubljanica..pa je najberž rečni galeb x:)x

tako da ...ptica bi bila. x;)x

Pozdravček xsrcx

Ja, saj stekam, dobr si povedala... res so blazno iznajdljive ene ptice... sem gledala eno oddajo ful hudo nekoc, ne mors verjet, kaksna inteligenca. x^x

ja, res se je ze nekajkrat videlo galeba tu okol po Ljubljani. xDDx

Jaz videvam dve grlici skoz, mi je tud fajn...

eni ne marajo golobov, men se pa mal smilijo, pa konc koncev - saj grlica je tud golob. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)

Mene nekateri zelo radi primerjajo z malim medvedkom Koalo, ne vem za kaj :inocent:

Če pa že lahko izbiram katera žival Bi bila, je pa to definitivno Puma, xDDx kar je pa tudi moja zaščitna žival. xsrcx

Popravljeno -> Izraz
Kako čemo? Lako čemo.

Guest mačona

mačka - katerakoli - mujcika v košarici, lev, tiger - samo da se spava ... sicer pa sem itak po karakterju mačka in me tudi primerjajo z mačko in levom. x:)x x^x

Čeprav, če pomislim, bi mi smrdelo iz ust in ušes, ... x:Dx

Če mene prašate bi bila slon. Velik, miroljuben, pameten, debelokožen.

Nekaj je na njem, da me privlači. Ali pa ptič, vsi leteči ptiči so mi fascinantni.

To je z mojga živalskega vrta. Pa velik pozitivne energije vsem.

xrosex xrosex xrosex

Maš kar pravo izbiro, saj sloni dolgo živijo x:Dx , le glede brejosti lih ni fajn, ker 2 leti nosjo :xx!: . Sem pa zadnjič gledala eno oddajo, kjer so povedali, da sloni zdržijo 4 dni brez vode.

Jaz bi pa bila kakšna ptica selivka xDDx . Nevem ker bi verjetno uživala v dolgem potovanju, pa v vetru med peresi. Bila bi torej kakšna štorklja, al pa žerjav. x:Dx :vio: V glavnem tak prič, ki ostane celo življenje z enim partnerjem. x:Ix x:Xx :2src:

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

js pa nekak ne čutim potrebe al želje dab bla kakršnakol žival....čeprov so zlo fajn živalce, vse, sam se v svoji koži čist fajn počutim........je pa mogoč fajn bit kača....se vležeš in greš x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

men je pa čudno tole mal.....da bi gdo rad biv ena žival......sej men so zakon živalce drgač, me zmeri presenetjo in navdušjo, z brihtnostjo, iznajdljivostjo, pojavo samo.......sam žival pa neb bla nekak.......mi je všeč razum moj prevč x:Dx pa nočm zdej rečt da so živali butaste al kej, da se nav spet kak brihtnež najdu :o|o: sam drgač je.....če bi že lohk recimo, pol ajd da b bla za kak dan ptič, sam dab moj razum obdržala, da b vidla kok je bit ptič...k ptiču se nč posebnega ne zdi verjetn, on pač samo je....ne razmišlja verjetn kok bi blo če biv miš......na tak način bi pa sprobala vse živalske vloge x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Kaj bi bila jaz...

zdajle nosorog, ki ima trdo kožo, pa mu nič ne pride do živega.

mi je moj mali nečak povedal, ...da se nosorogi "zaletavajo v drevesa" pa v skale :eek: , no jaz bom.. sem nežna z njimi. Odkod mu to .... (ah ja on je Indigo) :vio:

potem bila bi Osa..taka taprava ....pa bi jih pičla, smrkovce in smrklje nesramne...ja!

No ko pa bi vse lepo uredila xDDx ....bi bila pa golobček ...mir!. :vio:

Danes sem Sova....ki mi je že zdavnaj povedala Resnico!

Pozdravček xDDx

khmm... jaz bi bila pa kar školjka... z trdo lupino, ki se lahko zapre, če ji kaj ne paše pa z mehko dušico ;)

pa še bisere bi proizvajala... x:Dx

ali pa puma... elegantna, mogočna, prefinjena... po možnosti črna. MIJAU x8Dx

hm, enkratno bi bilo gledati na svet z ptičje perspektive - orlica!

ali pa konj, plemenita, svobodna in lepa. no, to sem pa itak že... po kitajskem horoskopu x:Dx

Definitivno samorog!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Kok maste dobre! xDDx :palec:

jaz bi bla tud vcasih osa...

no saj sem. :D

nikol pa nisem cmrlj. :D

cebela? x;)x x:Dx pridna kot cebelca. :P ;)

slon? ne bi bila, mi ni vsec bit gromazen, sem ze bla, sam ne kot slon, pac pa kot ladja (sam se mi ne da zato nove teme odpret x:o)x x:Dx)...

sem pa hotla napisat . zmija, legnes ides, pa vidim da je glih todika napisala. :D

kaj bi bla dons?

galeb. :vio:

Picasso

x:Dx ...cebela... x:Dx x:Dx

tlele mam eno astro knigco in pr opredelitvi znamenja devica med drugim pise: njena mala Biblija: Zivot pcela... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Včasih bi bla kerakol, da mi neb blo treba tok razmišljat, pa se sekirat.... xrolleyesx

Grem stavt, da si nobena čebela ne misl...''Joj, kok mam mozolov :O: , pa krive noge :inocent: , pa prevelik trebuh :eek: , pa Tonetu je bolj Poldka všeč, kt jest :C: , položnce bo treba plačat jutr :V: , pa tankat je treba xcivx , jutr mam izpit :xx!: , hlače mi niso več prov :o|o: , noseča sm :eek: !'' xrolleyesx

Nč, kr čebela bi bla....bzzzzzzzzzzzzzz.... x:Dx :lol: :lol: :lol:

njena mala biblija, zivot pcela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xsmx haha hudo!!

Pikica a ne, sam a mislis da se sam cebelam ni treba obremenjevat z vsem tem! :D :P ;)

To to, Tinka! x^x

Lenivec je ziher CG. ;)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...