Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem bila veverica enkrat je ena frendica rekla, da jo spominjam na vevericko. ko smo ze glih (bili, tam nekje, jaz pac.. ) pri komplimentih. fajn je veverica... sam da jaz nisem tolk plasna. Jutri bi bila rada...vrana. Taka brihtna , pa iznajdliva vrana pa ne bi bila, ker mi je mal grozna skor... enkrat mi je en krokar... uprizoril predstavo.. res, no... 'ves zivalski vrt' ( no res, kar nekaj folka je blo), je gledal..prav ono... ck ck ck... predstava, dvorjenje skoraj nekaksno... je bilo prav mega...sam ne pa tud pol, ko je nek 'plen' pritrockal... sem rekla stari, nasvidenje, to mi pa ni vec vsec. (*neka mrhovina krvava ) netopir tud ne bi bila in se najmanj bi bila vesha. tko da tud metulj ne bi bla. bi bla pa kar riba tud... lepo v svojem elementku, pa je mir. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Veš v začetku tudi jaz sploh nisem marala..ne vrane , krokarja pa sploh ne. Sam ko jih pa mal bolj spoznaš...so pa prav po svoje lepe ptice. Nekaj posebnega. Je pa res ..so mal strašljive...lahko hm ...tako spoštovanja vredne. No zame je vrana izredno brihtna, pa iznajdljiva...in to rabim jutri. Sem pa imela en tak zanimiv prizor...se peljem z vlakom ..pa tam postaja.Šiška...blizu glavne postaje.., ko gledam skozi okno vidim ..belega goloba. Čist bel je bil....mi je pa tko fajn ratal pri srčku No čez en teden pa isto, cela jata belih golobov pomešanih z "navadnimi"...veš kakšne prizor...pa nikjer nobenga ...samo jata golobčkov. sam relacija pa tam pri Črnučah No potem pa sredi ljubljane...stara ljubljana...pa vidla galeba ...se zelo začudla..no pa sej je tam Ljubljanica..pa je najberž rečni galeb tako da ...ptica bi bila. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Ja, saj stekam, dobr si povedala... res so blazno iznajdljive ene ptice... sem gledala eno oddajo ful hudo nekoc, ne mors verjet, kaksna inteligenca. ja, res se je ze nekajkrat videlo galeba tu okol po Ljubljani. Jaz videvam dve grlici skoz, mi je tud fajn... eni ne marajo golobov, men se pa mal smilijo, pa konc koncev - saj grlica je tud golob. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 (popravljeno) Mene nekateri zelo radi primerjajo z malim medvedkom Koalo, ne vem za kaj Če pa že lahko izbiram katera žival Bi bila, je pa to definitivno Puma, kar je pa tudi moja zaščitna žival. Popravljeno 5. julij 2005 -> Izraz Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 volkulja Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 mačka - katerakoli - mujcika v košarici, lev, tiger - samo da se spava ... sicer pa sem itak po karakterju mačka in me tudi primerjajo z mačko in levom. Čeprav, če pomislim, bi mi smrdelo iz ust in ušes, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Jaz bi bla pa panda, pa kengeru, pa delfin...Različno...Bila bi pa tud moj pes, ker ima tako super life! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tyna_loves_Fabo 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 NAJBOL je bit ptič - oru (orel) nejbol car Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Če mene prašate bi bila slon. Velik, miroljuben, pameten, debelokožen.Nekaj je na njem, da me privlači. Ali pa ptič, vsi leteči ptiči so mi fascinantni. To je z mojga živalskega vrta. Pa velik pozitivne energije vsem. xrosex xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Maš kar pravo izbiro, saj sloni dolgo živijo , le glede brejosti lih ni fajn, ker 2 leti nosjo :xx!: . Sem pa zadnjič gledala eno oddajo, kjer so povedali, da sloni zdržijo 4 dni brez vode. Jaz bi pa bila kakšna ptica selivka . Nevem ker bi verjetno uživala v dolgem potovanju, pa v vetru med peresi. Bila bi torej kakšna štorklja, al pa žerjav. V glavnem tak prič, ki ostane celo življenje z enim partnerjem. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 js pa nekak ne čutim potrebe al želje dab bla kakršnakol žival....čeprov so zlo fajn živalce, vse, sam se v svoji koži čist fajn počutim........je pa mogoč fajn bit kača....se vležeš in greš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 men je pa čudno tole mal.....da bi gdo rad biv ena žival......sej men so zakon živalce drgač, me zmeri presenetjo in navdušjo, z brihtnostjo, iznajdljivostjo, pojavo samo.......sam žival pa neb bla nekak.......mi je všeč razum moj prevč pa nočm zdej rečt da so živali butaste al kej, da se nav spet kak brihtnež najdu sam drgač je.....če bi že lohk recimo, pol ajd da b bla za kak dan ptič, sam dab moj razum obdržala, da b vidla kok je bit ptič...k ptiču se nč posebnega ne zdi verjetn, on pač samo je....ne razmišlja verjetn kok bi blo če biv miš......na tak način bi pa sprobala vse živalske vloge Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 arktični strmoglavec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Kaj bi bila jaz... zdajle nosorog, ki ima trdo kožo, pa mu nič ne pride do živega.mi je moj mali nečak povedal, ...da se nosorogi "zaletavajo v drevesa" pa v skale , no jaz bom.. sem nežna z njimi. Odkod mu to .... (ah ja on je Indigo) potem bila bi Osa..taka taprava ....pa bi jih pičla, smrkovce in smrklje nesramne...ja! No ko pa bi vse lepo uredila ....bi bila pa golobček ...mir!. Danes sem Sova....ki mi je že zdavnaj povedala Resnico! Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Alexandra- 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 khmm... jaz bi bila pa kar školjka... z trdo lupino, ki se lahko zapre, če ji kaj ne paše pa z mehko dušico pa še bisere bi proizvajala... ali pa puma... elegantna, mogočna, prefinjena... po možnosti črna. MIJAU hm, enkratno bi bilo gledati na svet z ptičje perspektive - orlica! ali pa konj, plemenita, svobodna in lepa. no, to sem pa itak že... po kitajskem horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvilčica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Kuža! V kakšni prijazni veliki družini, kjer ne bi blo nikoli dolgčas in bi vedno imel kdo čas, da bi me peljal na sprehod in se igral z mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Jaz bi bla tiger. Močna in pretanjena žival, ki nikdar ne odneha Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phoebs 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 opica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Definitivno samorog! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Vsekakor delfin! So pametni in lepi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Kok maste dobre! jaz bi bla tud vcasih osa...no saj sem. nikol pa nisem cmrlj. cebela? pridna kot cebelca. slon? ne bi bila, mi ni vsec bit gromazen, sem ze bla, sam ne kot slon, pac pa kot ladja (sam se mi ne da zato nove teme odpret )... sem pa hotla napisat . zmija, legnes ides, pa vidim da je glih todika napisala. kaj bi bla dons?galeb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ...cebela... tlele mam eno astro knigco in pr opredelitvi znamenja devica med drugim pise: njena mala Biblija: Zivot pcela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Včasih bi bla kerakol, da mi neb blo treba tok razmišljat, pa se sekirat.... Grem stavt, da si nobena čebela ne misl...''Joj, kok mam mozolov , pa krive noge , pa prevelik trebuh , pa Tonetu je bolj Poldka všeč, kt jest , položnce bo treba plačat jutr , pa tankat je treba , jutr mam izpit :xx!: , hlače mi niso več prov , noseča sm !'' Nč, kr čebela bi bla....bzzzzzzzzzzzzzz.... :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 danes lenivec .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 njena mala biblija, zivot pcela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha hudo!! Pikica a ne, sam a mislis da se sam cebelam ni treba obremenjevat z vsem tem! To to, Tinka! Lenivec je ziher CG. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.