Skoči na vsebino

Katera žival bi bili najrajši?

Kljuka

Recommended Posts

saj, nekak mas 'dva tipa' ljudi, 'za' macke pa 'za' pse... minus in plus (jin in jang)...

mal opazuj... skorpijonke in kozoroginje majo macke... xyesx

no pa spodbijajte to. ;)

tud ribe, sam tle je pa ze samozavest v igri, pa majo dostkrat tud pse (mdr tud zato)

(ce majo pse, majo pa navadno -folk tkole, splosno- zraka dost in/ali ognja...)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 751
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>saj, nekak mas 'dva tipa', 'za' macke pa 'za' pse... plus in minus...

mal opazuj... skorpijonke in kozoroginjre majo macke... xyesx

no pa spodbijajte to. ;)

(ce majo pse, majo zraka dost, ognja...)...

xrolleyesx

ce gledam recimo na svojo druzbo....imejo macke doma levi(in to kr ene par mack),pa vodnarji,frendice skorpijonka jih pa ne mara in jih nima,vojcek jih tud ma....pa ena tehtnica je cist nora na macke.se najbolj pa sosed ,ki je lev-tip je cist obseden z mackami.

psa ima skorpijonka,dvojcica,kozorog,bikica,strelec.....tko je v mojem okolisu nekak x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jaz mam tud mačka....TIMI ,ki spi z mano...pa kanarinčka..MIRČI...ki vsako jutro prepeva...Pa psico..nemško ovčarko KALO..ki je zelo zelo pridkana in ubogljiva.... xDDx
Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>saj, nekak mas 'dva tipa' ljudi, 'za' macke pa 'za' pse... minus in plus (jin in jang)...

no pa spodbijajte to. ;)

tud ribe, sam tle je pa ze samozavest v igri, pa majo dostkrat tud pse (mdr tud zato)

(ce majo pse, majo pa navadno -folk tkole, splosno- zraka dost in/ali ognja...)...

Poznam moško ribico,ki je vzgajala posebno vrsto mačk..podobnim Przijskim..pol pa se mu je leglo uničilo,ker je dobil okuženega samca in je vse opustil..

sedaj pa vzgaja tropske ptice in jih ima skoraj 100....

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>saj, nekak mas 'dva tipa' ljudi, 'za' macke pa 'za' pse... minus in plus (jin in jang)...

no pa spodbijajte to. ;)

jaz mam pa kužo! malo prisrno mešanko 8,4 kg živega srebra

a zmaj kot žival tudi šteje? ker jaz bi bila pa zmaj xDDx

na dan mrtvih vedno oživim

zoprnezhi... :||||

ok ok maste pac pse. :|||

xDDx x;)x

jaz SEM zmaj, bi tud bla, ja...

samorog... tud ni slaba ideja... sam rajs sem feniks al pa zmaj. xyesx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kako postati PIKOnj? V četrtek sem dirjal naokoli furjasto ko @BB, ampak pravih konj pa nisem videl. V soboto mi je uspelo! Trije konjički z blond grivo so se še pasli. Eden me je cukal za rokav (se vidi celo na fotki) kaj imam zanj. Žal druga fotka ni uspela, ker je bila premaknjena, zmaknjena. Konjčku ni bilo všeč moje režanje v fotoaparat, škljocanje in iz cukanja za rokav je nastal šavs! Joj, kako sem ga kregal! Ali sem ravnal prav, ker sem ga kregal? Mulc, sem mu zavpil. Kaj pa ti je! Da ne bi mislil, kako se se ga ustrašil, sem ga potem še malo z roko po nosu pobožal, pravzaprav potrepljal. Očitno ne bi smel obrniti glave nastran, da bi bili obe faci na fotki. Ampak po konjsko se cukati s konji, pa tudi ni od muh...
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

• 3 weeks later...
ena od ptic.....sam poglejte jih... kak svobodno letajo, pa ko letijo na jug. ni ga lepšega... vidijo prav vsako stvar ki si jo želijo, ljudje jih majo večinoma radi, itd, etc... mislim, mene gane, k gledam kako kanjo, k jadra v vetru, svobodno, v smeri vetra, .... xrolleyesx .........

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

jaz bi bla pa delfin, pa bi skoz iz vode poskakovala pa vice pokala pa afne guncala ke po vodi. x8Dx

Picasso

jst bi bla pa morski prasicek :eek: al pa hrcek... k so to toook prijazne in hecne živalce...

men je vcasih, ko sem bila mlajsa, moja mat govorila, da sem taka kot nas hrcek - sam je pa spi pa ponoc spona okol... :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...