Marsa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 saj, nekak mas 'dva tipa' ljudi, 'za' macke pa 'za' pse... minus in plus (jin in jang)...mal opazuj... skorpijonke in kozoroginje majo macke... no pa spodbijajte to. tud ribe, sam tle je pa ze samozavest v igri, pa majo dostkrat tud pse (mdr tud zato) (ce majo pse, majo pa navadno -folk tkole, splosno- zraka dost in/ali ognja...)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj, nekak mas 'dva tipa', 'za' macke pa 'za' pse... plus in minus...mal opazuj... skorpijonke in kozoroginjre majo macke... no pa spodbijajte to. (ce majo pse, majo zraka dost, ognja...)... ce gledam recimo na svojo druzbo....imejo macke doma levi(in to kr ene par mack),pa vodnarji,frendice skorpijonka jih pa ne mara in jih nima,vojcek jih tud ma....pa ena tehtnica je cist nora na macke.se najbolj pa sosed ,ki je lev-tip je cist obseden z mackami.psa ima skorpijonka,dvojcica,kozorog,bikica,strelec.....tko je v mojem okolisu nekak Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ben jaz bi bila rada... KANARČEK,ki lepo prepeva vsako jutro jA PA V KLETKI ZLO NA VISOKO....DA ME MAČKA NE DOSEŽE Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Jaz mam tud mačka....TIMI ,ki spi z mano...pa kanarinčka..MIRČI...ki vsako jutro prepeva...Pa psico..nemško ovčarko KALO..ki je zelo zelo pridkana in ubogljiva.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj, nekak mas 'dva tipa' ljudi, 'za' macke pa 'za' pse... minus in plus (jin in jang)...mal opazuj... skorpijonke in kozoroginje majo macke... no pa spodbijajte to. tud ribe, sam tle je pa ze samozavest v igri, pa majo dostkrat tud pse (mdr tud zato) (ce majo pse, majo pa navadno -folk tkole, splosno- zraka dost in/ali ognja...)... Poznam moško ribico,ki je vzgajala posebno vrsto mačk..podobnim Przijskim..pol pa se mu je leglo uničilo,ker je dobil okuženega samca in je vse opustil..sedaj pa vzgaja tropske ptice in jih ima skoraj 100.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Danes v temlem sončku pa sigurno pikapoka... http://www.radiobubamara.com.mk/images/bubamara02.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Jaz bi bil Unikorn ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa bil Unikorn ! Glede na to, da sem po kitajskem Konj, po našem pa Kozorog...za moje pojme to povezuje s Pegazus-om ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 jest bi bil pa DELFIN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Glede na to, da sem po kitajskem Konj, po našem pa Kozorog...za moje pojme to povezuje s Pegazus-om ! zanimivo....to velja tud zame...KONJ-KOZOROG a imava midva isto leto rojstni dan Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Luna v kozorogu tranzitno, pa v središču pozornosti najbolj TI, isti primer je bil pri prehodu preko škorpijona, tema o njih je bila najbolj obiskana, saj sedaj pa vodnarji kaj kmalu na vrsto pridejo...."kolo sreče se okreče" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj, nekak mas 'dva tipa' ljudi, 'za' macke pa 'za' pse... minus in plus (jin in jang)...mal opazuj... skorpijonke in kozoroginje majo macke... no pa spodbijajte to. tud ribe, sam tle je pa ze samozavest v igri, pa majo dostkrat tud pse (mdr tud zato) (ce majo pse, majo pa navadno -folk tkole, splosno- zraka dost in/ali ognja...)... jaz mam pa kužo! malo prisrno mešanko 8,4 kg živega srebra a zmaj kot žival tudi šteje? ker jaz bi bila pa zmaj Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 zoprnezhi... :|||| ok ok maste pac pse. :||| jaz SEM zmaj, bi tud bla, ja...samorog... tud ni slaba ideja... sam rajs sem feniks al pa zmaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Za danes ne vem. Za jutri popoldan sem si pa že izbral. KONJ bom. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> sva zhe dve Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Labod. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Kako postati PIKOnj? V četrtek sem dirjal naokoli furjasto ko @BB, ampak pravih konj pa nisem videl. V soboto mi je uspelo! Trije konjički z blond grivo so se še pasli. Eden me je cukal za rokav (se vidi celo na fotki) kaj imam zanj. Žal druga fotka ni uspela, ker je bila premaknjena, zmaknjena. Konjčku ni bilo všeč moje režanje v fotoaparat, škljocanje in iz cukanja za rokav je nastal šavs! Joj, kako sem ga kregal! Ali sem ravnal prav, ker sem ga kregal? Mulc, sem mu zavpil. Kaj pa ti je! Da ne bi mislil, kako se se ga ustrašil, sem ga potem še malo z roko po nosu pobožal, pravzaprav potrepljal. Očitno ne bi smel obrniti glave nastran, da bi bili obe faci na fotki. Ampak po konjsko se cukati s konji, pa tudi ni od muh... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ena od ptic.....sam poglejte jih... kak svobodno letajo, pa ko letijo na jug. ni ga lepšega... vidijo prav vsako stvar ki si jo želijo, ljudje jih majo večinoma radi, itd, etc... mislim, mene gane, k gledam kako kanjo, k jadra v vetru, svobodno, v smeri vetra, .... ......... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 jaz bi bla pa delfin, pa bi skoz iz vode poskakovala pa vice pokala pa afne guncala ke po vodi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 danes tjulenj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 jst bi bla pa morski prasicek al pa hrcek... k so to toook prijazne in hecne živalce... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 jaz bi bla pa pticaaaaaa Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 jst bi bla pa morski prasicek al pa hrcek... k so to toook prijazne in hecne živalce...men je vcasih, ko sem bila mlajsa, moja mat govorila, da sem taka kot nas hrcek - sam je pa spi pa ponoc spona okol... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Jest bi bla pa delfin al pa tiger!!!!!! No ceprav se ne bi branla da bi bla moja kuza Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.