byba 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Jaz bi bil najrajši tiger. To vprašanje sem zasledil v prejšnjem stoletju. Bil bi pa tudi rad delfin ali orel. Tako sedaj razmišljam. Takrat sem se pa takoj prepoznal kot tiger. Kaj pa vi?Lep pozdrav!Kljukatudi jaz se navdušujem za te živali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 jst bi bla pa mustang delfin tiger................. rada sem svobodna in rada bi bila svobodna žival ena od ptic.....sam poglejte jih... kak svobodno letajo, pa ko letijo na jug. ni ga lepšega... vidijo prav vsako stvar ki si jo želijo, ljudje jih majo večinoma radi, itd, etc... mislim, mene gane, k gledam kako kanjo, k jadra v vetru, svobodno, v smeri vetra, .... ......... jaz tudi Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 men je vcasih, ko sem bila mlajsa, moja mat govorila, da sem taka kot nas hrcek - sam je pa spi pa ponoc spona okol... Jaz bi bil pa medved... Zimo bi prespal, ker je ne maram :xx!: Smučam ne, nad kidanjem snega tud nisem navdušen... Zame je čas od zgodnje pomladi do pozne jeseni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 O zdajle pa bi bila prijazni severni medved, poležavala bi in se pustila čohati. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 hmmm...razmisljam, katera zival da bi bila.. pa se nobene ne domislim...vem recimo prec, katera ne bi bila. varan. :OO!:men je bla to skor do dons najbolj grozna zival, sam... dons sem gledala eno oddajo, pa je en tko kul predstavil varane, pa tko fajn reportaza je bla sploh, da sem vidla, da tud varan clo lohk ~sobiva~. fajn da so take oddaje. kaj bi bla... hmmmm.... macka? al pa..... nek blazoten kitovec al kaj, morski pes BREZ zob x!x, ampak tko blazno usta razsiri in golta - plankton... sam je preogromen, mal neokreten, pa v blaznih pritiskih spodaj se giblje... ne vem ce bi blo to zame... pa se mal prevec umirjeno.. ne da bi to bila in torej to hotla bit, sam mal sem... en tak mal kricec ptic v bistvu... aja seveda, saj sem zmaj, no to, v bistvu. ne bi bla tud metulj... je presvohoten, pa se nikol ne ves, ce ni pravzaprav vesha. al pa clo gosenica! :D tud ne bi bla pijavka. netopir tud ne...bi bla pa morda orel, aha seveda v tem primeru pac sokol , sam morda se raje galeb pol, ce ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 najraj sm kr človek - sej tud to je neke vrste žival in to še najslabša včasih - lih za silvestrski večer je bla Odiseja 2001 z unim prizorom opice ki s kostjo razbija okoli - smisel današnjega sveta...ubijanje in uničevanje.... po drugi strani pa ma človek še največ šans - če bo le k pameti pršu.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dons bi pa bla ena žwau k mrkne nekam, kjer ma mir in še dva dni lohk tam ostane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Galeb... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zdele bi bla mucika, da bi me kdo mal pocartu ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 To, kar sem že !Eh, zaspana, ne morem slikce prheftat večNoč. zdele bi bla mucika, da bi me kdo mal pocartu ... Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 zdele bi bla mucika, da bi me kdo mal pocartu ... Jaz obožujem mucike ! Jaz pa bi v tem trenutku bil pes Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 uffff, to bi blo vroce, ce bi se kje srecala Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 uffff, to bi blo vroce, ce bi se kje srecala predvsem mokro...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 tigrica al pa divja mačka............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 zajcek, so tako miroljubni pa prijazni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Jaz bi bil Lev - The King ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Jez bi imel pa čoveka-samico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Volk, orel, delfin - kej od tega. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Jaz bi bila ptič s črnim dolgim perjem-poseben ptič -nebodigatreba,rad vidi,da se mu folk smeje.. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 pingvin Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Želava !! bi živel 300 let, pa potapljal bi se lahko Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 veverica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 riba morena ,včasih pa črn vran ali črna kobra... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 galeb Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 muha enodnevnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.