klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 riba morena ,včasih pa črn vran ali črna kobra...a ni riba murena, ne morena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 a ni riba murena, ne morena ne,morena je...Po njej mam tud nik..Pa sploh ne vem,zakaj mi je tolk pri srcu..Pa še lepa ni na pogled in strupena je po vrhu.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Včasih muha, da bi prišla v kak prostor in slišala, kaj dogaja folku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pa še lepa ni na pogled in strupena je po vrhu..kako za koga - men je morena ful lepa živalca... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ko si enkrat opica, se zelo težko spremeniš v muho.. Vse dobro..Ja, če si pa tele, tud ni poti nazaj. Vse dobro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kako za koga - men je morena ful lepa živalca... lepo to... Men ni luškana,sam mi je pa tolk posebna in zanimiva... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaz bi bila pa danes kača Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Streptokok al kva so že tisti Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 A nisi skoz ? Vse dobro.. a tko ti to mene čutiš why Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 trakulja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaz bi bila pa danes kača ne morem verjet. x!x sem glih prisla napisat, da bi bla dons kaca - legnes ides. Pa vidim cela debata, se dokopljem do 'izvora', in eto - kaca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 pršica ne ne, še bolje - molj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ce molj, pol vsekakor knjizni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 una grda riba z bodicami, ki se napihne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 una grda riba z bodicami, ki se napihne. riba skorpjon je glih ena taka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Guess why.. Vse dobro.. nič ne bom ugibala....zato sem vprašala poveš ga ti dobra je tvoja razlaga Marsa.........legneš i ideš a danes nisem mislila na to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kaj kej..orka seveda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Medved...pa da bi bila zima. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 LP moj lepi, negovani, zadovoljni in leni muc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 levinja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 LP moj lepi, negovani, zadovoljni in leni muc evo zdaj ga imam kot mojo ikonico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 lenka, ful dobro ikonco maš. muc v umivalniku, pa še bel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 lenka, ful dobro ikonco maš. muc v umivalniku, pa še bel. njegov najljubši plac za spanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hey jest bi pa po mojem mnenju bla metulj... metulji so tako lepi, nežni, barviti... svobodni, ker lahko letijo Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hey jest bi pa po mojem mnenju bla metulj... metulji so tako lepi, nežni, barviti... svobodni, ker lahko letijoSam a veš, da moraš bit najprej kakšna sluzava precej neelegantna gosenica, nato pa še statična buba, da se ti to lahko uresniči Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.