Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hey jest bi pa po mojem mnenju bla metulj... metulji so tako lepi, nežni, barviti... svobodni, ker lahko letijo Papillon.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 njegov najljubši plac za spanje naš mačkonar je včasih spal v košu od kosilnice in na sedežu od traktorja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Sam a veš, da moraš bit najprej kakšna sluzava precej neelegantna gosenica, nato pa še statična buba, da se ti to lahko uresniči Gosenica se gosenici ne zdi grda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 naš mačkonar je včasih spal v košu od kosilnice in na sedežu od traktorja. jaz sem pa v bloku tako da je umivalnik višek uživanja za našega hudičeka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Gosenica se gosenici ne zdi grda... Že že...sam jst sem streptokok al pa vsaj tropski lenivec Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaz sem pa v bloku tako da je umivalnik višek uživanja za našega hudičekahehe glej tegale, mogoče je kak bratranec od tvojega, sam ta je piranski mačkon. uživa pa v lavorju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hehe glej tegale, mogoče je kak bratranec od tvojega, sam ta je piranski mačkon. uživa pa v lavorju. to bi pa bil partner za mojga sam moj je nažalost postal iz fantka punčka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kako je postal iz fantka punčka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jajčke so šle pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Koala. 24 ur na dan bi bil zadet z evkaliptusovimi listi. http://www.mitendevapremal.com/images/gallery/pix/pop_123.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 bogomolka. fuj. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jaz bi bila pa danes spet kača Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 enkrat je ena rekla, da jo na veverico spominjam (ne spomnim se vec zakaj, valjda ker sem taka poskocna pa nemirna al kaj).No to bi bla... in bi lesnike in orehe grickala in po drevesih se flosala. Koala je ful ljubka. Kaca pa dons ne bi bla (se mi ne da lezhat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kaca pa dons ne bi bla (se mi ne da lezhat )Na tole pa še črnogorc ne bi vedu kaj odgovort zmija leži i ide.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 saj to sem vcer 'hotla bit' - zato pa pravim, da dons pa ne bi bla, ker se mi da drugac Idet. ne lezhechki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 dans pa lenivec..tud počutim se tak Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 a res saturnina, jaz pa mimi skoz okol krepmljev nekaj bockam.... saj se mi vid! men bi se pa utrgal, ce bi morala bit lenivec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 sej men tud..sam danes pa definitivno ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 enkrat si pa tudi ti lohk lenivec Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hudoo, meni so tudi blazinice tok fajn za tipat. sam krempeljčki tudi in zobki malih muckov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Severni medved ali pa grizli Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hudoo, meni so tudi blazinice tok fajn za tipat. sam krempeljčki tudi in zobki malih muckov. saturnina - a nis brala harryja potterja (bazilisk)? Bazilisk ali mantikora sem neodločen a mantikora je bla tud? ker mandragora je, sa mantikoro pa ne vem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja Koale so tud men všeč..jst si jo ful želim enkrat držat.. Jaz tudi. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja no, v bistvu sam gobice od mačk. ful so mi finta 2-3 mesečni mucki, ki jih čohljaš po trebuščku, pol te pa začnejo grabit s tistimi krempeljci in grist z zobki, ki ti v bistvu ne morejo nič, pa tako prijeten občutek je to. jaz bi bla pa srnica z unimi bogomolkami, trakuljami itd. sem se hecala, srna bi pa bila zares. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 mene tud ne tolk saturnina, clo do HP imela kar en 'predsodek', je pa blo to cist wrong. Je MEGA!!!! Kaj tacga pa se ne! x!x TOPLO PRIPOROCAM! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.