Skoči na vsebino

Katera žival bi bili najrajši?

Kljuka

Recommended Posts

• Komentarji 751
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

jaz pa ziher maček....in pri nas na kodelcu so take lepe, velke, popolnoma suverene mačke...yesssssssss

in zdej bi v naši vrtni lopi se švercala na blazinah in delala NIČ

dokler ne bi prišla Mjeva mama in me spodila, ker mačk nemara

x:px :palec:

ma jaz bi bila vsak dan maček...ker maček lahko vedno dela kar hoče in je vedno edinstven

x:Xx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

Hedwig...k je ful lepa, snežno bela

Hedwig!!! :2src:

:palec: men tud vsec...

jaz pa sem prej na samoroga pomislila, sam je prenezhen ipak zame. x:)x

jaz sem bolj fenix ali oni, kaj je ze?? xscratchx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz bi bila kaca...zato ker hodi v leže.... x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Jaz bi bila mačka, da bi samo spala in jedla. In če bi izbirala, bi si izbrala dobre lastnike, ki bi me imeli radi, bi me futrali in ckrljali in pustili pri miru, ko bi se meni zdelo... Pa sam jedla bi in spala... aja sej to sem že povedala.

V bistvu ima takšno življenje moja muca maca.

Sam a veš, da moraš bit najprej kakšna sluzava precej neelegantna gosenica, nato pa še statična buba, da se ti to lahko uresniči x^x

hey :flower:

ja vem ja, da bi mogla bit najprej gosenica, pa pol buba, šele pol pa bi postala metulj...sam vseeno...najraj bi bla metulj!

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Jaz bi bila mačka, da bi samo spala in jedla. In če bi izbirala, bi si izbrala dobre lastnike, ki bi me imeli radi, bi me futrali in ckrljali in pustili pri miru, ko bi se meni zdelo... Pa sam jedla bi in spala... aja sej to sem že povedala.

V bistvu ima takšno življenje moja muca maca.

opa, ti si pa moj muc xDDx x:o)x x:Dx

xflowx

jaz pa sem že zmaj (po kitajskem horoskopu) x:Dx priznam, da je ful kul x:o)x

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

jaz sem tud zmaj in tud jaz priznam da je kul. x:Dx xDDx

po potrebi:

mas krila

bruhas ogenj

mas 12 glav x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

ko sem tole prebrala, sem bila prijetno presenečena, kok stvari velja zame, ker mi kitajski horoskop sicer ni najbolj blizu, pač zaradi letnic in se mi zdi premalo natančen, ampak tole: :eek:

Prašič

Prašiči so krasni spremljevalci, razumski z zelo močno potrebo po doseganju težkih ciljev. So iskreni, strpni in pošteni. Ker isto pričakujejo od drugih, so neizmerno naivni in velikokrat predmet izkoriščanja. Le redko kuhajo zamero in so izredno zabavni in dobrodušni ter bodo spregledali napake drugih za ceno usklajenosti družbe v kateri so. Zelo imajo radi svoj dom, ampak vedno skrivoma hrepenijo po boljšem, celo luksuznem stilu življenja. njihova odločna in potrpežljiva narava jih postavlja kot dobre, prijateljske organizatorje. Ampak celo prašiči imajo svoje meje, zato se je potrebno paziti njihove jeze. Kar zadeva ljubezni, so pravi romantiki, ki jim ni škoda denarja. Prašic

Značilnosti

Iskrenost, marljivost, pristnost, vljudnost, velikodušnost, prijaznost.

-----------------

Materialisticnost, trma, lahkovernost, naivnost, lenoba, nenatancnost.

Jz sem pa kača po kitajskem horoskopu... :vragec: :vragec: Sj mi marsikdo reče, da sem prava kača ,ali pa ,da sem zvita kot lisica... x;)x

Po horoskopu pa ribica... x:Xx

Dans bi bla koala..Tak feeling je v meni... x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

bod vesela Morena, vcer sem ravno kacam hvalnice pela, eni frendici. x^x

kaca je blazno zanesljiva in pridna! xokx

ce si riba sicer, ti to ful prav pride. xyesx

Macona, se ti vid, da si svinjica. xDDx xyesx

(ne me vprasat kako, po cem, k pol bom jaz tebe, da po cem se pa vid da sem jaz zmaj? x:Dx)

Picasso

Guest mačona

"svinjica" x:Dx x:Dx x:px

saj kot bi bila kombinacija Device in Strelca, ful poklapa.

joj, moja mama je zmaj (tako in drugače :vragec: x:px x:o)x ), pa isti letnik kot ti ... x:px x:Dx niti ne poznam tok značilnosti kitajskih znamenj, niti ti ne bi znala povedati, razen če bi šla gledat.

ma sej ga mam, sina ogromnega (ful starejsi zgleda od 14 let, kolkor jih ma) in res naju blazno cudn gledajo, ce greva kam.

tko da je izdajalski zame. xDDx

ce bi pa zlo pohitela, bi pa lohk mela ze odraslega otroka, ja. ze torej tud vnuka. :lol:

tumach. x:o)x

ja, macona, to je pa res, smo kar mladosten letnik, sploh generacija, ce pomislis, da je johny depp 1 let starejsi, 63', je kar odbito, a ni.....

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...