kukica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 grem zapustit nadšefe in domov... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Jz bi bla pa krokar.. Čist po mojem okusu karakter te živali.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 jaz bi bila pa čebelica..........in bi si nekaj privoščila, ta trenutek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 star mačkonar, ki se greje pri peči mlad muc iz legla na podstrešju na slami malce podivjan konj nekje na samotnem podeželju, ki dirja skozi temačne gozdove in po prostranih travnikih igriv delfin, ki razveseljuje otroke ribica, ki se skriva na dnu morja samotna ptica volk metuljček, ki uživa prve spomladanske žarke srna ........................................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 buldozer Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jaz pa veverca in bi glodala oni leshnichek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 SLON Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ceprav tale bikec je kar svetski... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 martinček ali pa voluhar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Noj Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jaz pa pes. ker je zvest, prijazen, razumevajoc, .... nezen.... pes je nekaj cudovitega in mi je najljubsa zival Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 sokol danes se je gujsal na na eni nogi na vrhu , vršičku smreke in se mi smejal lepotec svileni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WildSpirit 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Jst bi bla pa orel, da bi letela in bla mogočna med pticami...Svobodna... Bi pa bla tut netopir, ampak bol uni lisičji netopir, kot tale naš mišji Natopir pa zato, ker jih vedno občudujem, ko jih ponoč vidm letet nad mojo glavo... K eni angeli mi delujejo, čeprov se to ful čudno sliš verjetno Citiraj Enkrat živelo je dekle, ki sanjalo je svoje sanje, a ker je svet nikoli ni zares popeljal vanje, živela je le pravljično čakanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Konj-MUSTANG Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Natopir pa zato, ker jih vedno občudujem, ko jih ponoč vidm letet nad mojo glavo... blazota!! a to je pa teb glih vsec al kaj! k men pa ni. :OO!: mislim kar naj letijo, sam ne 'nad mojo glavo'... ce pa ze, pa 30 metrov nad mojo glavo. vsaj. pol zihr tud na veshe shizish. jaz bi bla pa... hm.. kaj pa vem... lemur?ne, aha,m ze vem kaj bi bla tocn ta moment! Polh! yes to! polh bi bla evo. (tak k civka ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Trenutno samo moj Riki, da vidim kako on živi lajf, pa kako on dojema nekaj kar se meni zdi da je cool. Mogoče pa ni tok. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LEV 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ČLOVEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ČLOVEK Fajn! (*sam zakaj si pa pol lev? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LEV 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Fajn! (*sam zakaj si pa pol lev? ) Zaradi včerajšnje želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 OK, Prodano! (saj ni vazno, ce se nc ne steka, glavn da ti ves oz. da je teb vse jasno ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 SRAKA, lepa je,veliko čveka in nihče ji ne more kljuna zapret.Clo ne prizadene je če se nekdo usaja nad njo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pa se lepa je, men je zlo vsec... takih lepih barv, skor kot nekak povecana pastiricka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pa se lepa je, men je zlo vsec... takih lepih barv, skor kot nekak povecana pastiricka. pastirička king size Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Severni medved al pa Grizli Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ja a ni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.