mihael_11 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Jaz bi bil pa lenivec, nekako se najbolje vidim v tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 ^ jaz bi bila tud mačka, črna če se da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
passiflora 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Mustang ali delfin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Zanimivo bi bilo biti dodo Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Jaz bi bil rad kit grbavec, ki je priplaval v piranski zaliv! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 trenutno bi bila orel, da bi poletela daleč stran.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skag 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 kača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 trakulja...vedno na toplem...hrana pri roki...nobenih problemov z nasprotnim spolom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Jaz bi bil rad kit grbavec, ki je priplaval v piranski zaliv! LPhecno! jaz sem pa vidla tole temo osvezeno in pomislila, katera zival pravzaprav bi bla pa zdaj ta hip (ker sem *splosno* ziher ze x-krat napisala), in mi je na misel prislo, da samo ne kit grbavec revez, ki je pribluzil v prianskega. (nekoc pa sem ga slisala v dalmaciji, pa nisem mogla verjet, pa so naslednji dan povedali v porocilih, da je prav tko zasel kit) In pol se mi odpirajo komentarji in se nekaj zasteka in skratka direkt tegale tvojega ta prvega vidm! pa nisem sploh sla ostalega brat. no na prvo zhogo bi bla rdeceglavi kraljicek. trakulja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 srna je taka lepa žival, samo ne vem, če bi bila srnica, lovci, puške, hmmmm.kakšen ptiček bi bilo čisto lepo, žvrgoleti in leteti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 neki tazga sem trenutno :http://jokepost.ru/uploads/posts/1173698723_lenivec_3.jpg drugače pa bi bil rad sibirski tiger; svoboda, moč, eleganca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Ptica. Definitivno.Vedno.In to eno tako malo pišče, z okrogelcenim trupkom, puhastega perja, tankcenimi nožicami in mini kljunčkom.Ko male pernate teniške žogice Ala sinička npr. xrosex Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 hudo Sensei! jaz tud nekaj tacga, ceprav mam na sumu, da tale dons zjutraj ni telovadil. jaz pa ne bi bla srnica. prej kak tiger al pa kej. a je kdo ze hotu bit bogomoljka? Ko male pernate teniške žogice Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 TA JE ORIGINALNA! Jaz bi bil rad virus ptičje gripe, da bi plašil mesojedce! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 jaz pa neka huda nova nesramna plesen z zobmi, ki napada samo sadje in zelenjavo plus žita. da bo za vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 jaz pa pikapolonica, da bi okrog delila srečo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 jaz pa pikapolonica, da bi okrog delila srečo. tole mi je pa všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 Jaz bi bila pa mogočni orel, da bi lahko z višav opazovala okolico in mi zaradi dobrega vida ne bi nič ušlo Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 zmaj khm, ne moreš bit isto.... nekaj drugega zber Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Zmija - leži i ide HaHa (se opravičujem tujemu jeziku, tko je bolj originalno) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 feniks Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 6. april 2009 Prijavi Deli 6. april 2009 SRAMNA UŠ. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 srna je taka lepa žival, samo ne vem, če bi bila srnica, lovci, puške, hmmmm.kakšen ptiček bi bilo čisto lepo, žvrgoleti in leteti. leteča srnica. plašna in sama s svojimi družabnicami in s čarobnimi krili, da me noben kreten ne bi mogel ulovit!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ne pa ni isto!lahko je samo enako!ne moreš bit ista/isti kot jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ja, ampak v čem je potem sploh razlika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.