aakhut 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 pesjan....brez bouh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Najraje bi bil orel ali pa želva... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Oh, kaj bi bla pa jaz ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Čakaj, bom na tvojo ikonco pogledal... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Stenica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 SStane ti si pa špijun, ali pa saj hočeš to postati... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Beli konj enorog s krili.Definitivno!Vedno sem se igrala da sem enorog.Imela bi na razpolago zemljo in še celi univerzum, saj bi lahko letala okrog po mili volji.Če bi pa želela bi na svojem hrbtu nosila tiste viteze, ki gredo v boj za svetlobo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Lepo. Se mi je kar zdelo, da bos kaj taksnega, osvobajajocega napisala, nisem se motila (samo sem mislila, da bos kaj pticjega), Zarek. Ce pa so v igri lahko tele zivali tudi, potem pa hocem bit jaz Feniks. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Še vedno vztrajam pri orlu....fly,fly over the sky... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 ..vztrajam ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Definitivno delfin! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Leteti, leteti, leteti... leti, leti, leti OREL Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Danes bi bil najraje Škorpijon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 SSTANE, ti si pa muhast, ker hočeš biti vsak dan nekaj drugega.....saj ne moreš sedeti na tolk stolih istočasno... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 No, pa pikapolonca bi tudi šlo, zaradi Mrse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 psssst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ok, saj ne bom povedal... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Dobro je, sama pa tak nebo vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 zakwa pa nben noche bit picajzl.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Jaz pa bi bila najraje volk. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 no...konchno ena za volk(IĆ)a... 666 (ne)sramnih ushi.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ja, volk, ja. Ampak to tisti samotar... na nobenega navezan, nihce ga ne more prizadeti... od nikogar ni odvisen... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 a ti jih v zelju dobish.... 666 zlodejeu....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.