Skoči na vsebino

Katera žival bi bili najrajši?

Kljuka

Recommended Posts

• Komentarji 751
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

jaz pa ptic sploh ne bi bila...pa rada letim. pa se v bistvu imajo eni ptici privilegijev polno malho, lahko letijo, hodijo pa plavajo...ane, rachek? x;)x

imam rada volke, pa macke, velike in divje, da ne bo pomote, pa konje seveda...ena teh zverinic bi mi bila fina.

slon tudi ni slabo x;)x x:o)x pa kaj vodnega...mogoce en tjulen.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

Orel, definitivno, od kar se mi ta žival kaže v meditacija al pa sploh ko sam zaprem oči, to je daleč najbolj mirno bitje na svetu, popolnost praktično, par zamahov s krili pol pa letet od vzgonskega vetra, pregledovat okolico pod sabo, opazovat, in ko je čas udarit, velik svetovne modrosti imajo orli pod sabo, zato tud občudujem to žival, in vsekakor nebi bil kaka mačka, čeprav so kul, in nebi bil kak kanarček ker so hrana za kul mačke.. ;) hehe, the eagle
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zanimivo.....kar veliko nas pomisli na orla........mi je bila prva pomisel........orel :palec: ......v višavah......v miru.......na varnem x;)x......se pa sam v bistvu višine mal bojim......orel pa ne, jo obvlada......ja, orel bi bil :palec: . Če pa ne.......pa mogoče.......črni panter :2src: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xDDx Ce bi lahko izbirala, bi bila delfin, svoboden v morju, zasciten z vodo, nekako skrivnosten, ne vsem na ocem, lahko bi plavala v skupini , ali pa uzivala v samoti xgoldfishx xDDx

Bila bi delfinka... x:Dx s kupom malih otrockov - delfinckov... xsrcx :2src:

Lep soncen dan vsem.. xDDx x;)x

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Jaz pa bi danes uživala na kakšni skalci kot kačica! Sonček prav prijetno greje! x:Dx

Hi hi hi, jaz sem pa spet lahko pujsa - po vseh štirih x;)x x:Dx :palec: . Sej ni tok hudo, ampak glih fajn hec je...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ampak tisto s kačo tud ni slabo, se uležeš in greš... haha, to bi blo tud zame...., ne ne jaz bi bil, en kako se reče, glodalec.... ;) mljas mljas mljas korenčki.. hehe, ampak to je sam zato ker sem lačen in morem it nekaj pojest.. čaw čaw, se vidmo po šoli
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vedno sta mi bila najbolj všeč tiger in lev... Izražata neko dostojanstvo, moč, ležernost, kot da imata vse pod kontrolo...nasploh prava vladarja. Mladički so mi bili kot kake plišaste igračke in sem se zmeri hotla igrat z njimi.

No, zadnje leto pa zmeri bolj čutim v sebi značaj in temperament konja, kar sem pravzaprav tudi po kitajskem horoskopu, tko da se zdaj bolj nagibam proti tej živali. x;)x

kacji pastir - neverjetna lepota barv, krhkost in trdnost, totalno sem bila presenečena, ko sem ga prvič zares opazovala v naravi, in od takrat je zame št.1 med živalmi....kakšni tigri pa levi... x:Dx
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...