borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Jerca, ne moreš biti orel x!x , šalim se ...pozdrav med nami lunatki, mogoče bi bilo bolje, da si orlica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 jaz bi bla tud mačka - napol divja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 A veš na kaj sem sedajle pomislila Umetnica na mojega bivšega divjega mačkona orel... bi bila pač kot orel moškega spola, ane Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Selene, sej ne bi bla na tak način divja kot tvoj bivši divji mačkon, bi bla sam na pol divja, pa drugač Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 sej mogoče pa si mickeno že, navihano, da ne bo pomote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 sej mogoče pa si mickeno že, navihano, da ne bo pomote Selene, seveda sem čisto malo že navihana sej veš, me poznaš Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 jaz pa ptic sploh ne bi bila...pa rada letim. pa se v bistvu imajo eni ptici privilegijev polno malho, lahko letijo, hodijo pa plavajo...ane, rachek? imam rada volke, pa macke, velike in divje, da ne bo pomote, pa konje seveda...ena teh zverinic bi mi bila fina.slon tudi ni slabo pa kaj vodnega...mogoce en tjulen. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Orel, definitivno, od kar se mi ta žival kaže v meditacija al pa sploh ko sam zaprem oči, to je daleč najbolj mirno bitje na svetu, popolnost praktično, par zamahov s krili pol pa letet od vzgonskega vetra, pregledovat okolico pod sabo, opazovat, in ko je čas udarit, velik svetovne modrosti imajo orli pod sabo, zato tud občudujem to žival, in vsekakor nebi bil kaka mačka, čeprav so kul, in nebi bil kak kanarček ker so hrana za kul mačke.. hehe, the eagle Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Zanimivo.....kar veliko nas pomisli na orla........mi je bila prva pomisel........orel ......v višavah......v miru.......na varnem ......se pa sam v bistvu višine mal bojim......orel pa ne, jo obvlada......ja, orel bi bil . Če pa ne.......pa mogoče.......črni panter Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Ce bi lahko izbirala, bi bila delfin, svoboden v morju, zasciten z vodo, nekako skrivnosten, ne vsem na ocem, lahko bi plavala v skupini , ali pa uzivala v samoti Bila bi delfinka... s kupom malih otrockov - delfinckov... Lep soncen dan vsem.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Tole bi pa lahko bila tipična izjava za Črnogorca......."volio, da sam zmija, da legnem, pa da idem"... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Jaz pa bi danes uživala na kakšni skalci kot kačica! Sonček prav prijetno greje! Hi hi hi, jaz sem pa spet lahko pujsa - po vseh štirih . Sej ni tok hudo, ampak glih fajn hec je... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Janja, daj tule se pa lahko preoblečeš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Danes bi bila rada polarni medved....da v snegu pijem kokakolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jezditi_vesolje 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Definitivno tiger. Ze od nekdaj. Predvsem je moc tisto, kar me privlaci, pa neodvisnost pa tisti njegov lezerni look, ces, kaj mi pa kdo more! Citiraj jahalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 ampak tisto s kačo tud ni slabo, se uležeš in greš... haha, to bi blo tud zame...., ne ne jaz bi bil, en kako se reče, glodalec.... mljas mljas mljas korenčki.. hehe, ampak to je sam zato ker sem lačen in morem it nekaj pojest.. čaw čaw, se vidmo po šoli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 LEV definitivno samo lev, kaj drugega si sploh ne morem predstavljati.Mogoče zato, ker sem tudi po horoskopu lev. Najlepše živali pa so mi pande pa koale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Vedno sta mi bila najbolj všeč tiger in lev... Izražata neko dostojanstvo, moč, ležernost, kot da imata vse pod kontrolo...nasploh prava vladarja. Mladički so mi bili kot kake plišaste igračke in sem se zmeri hotla igrat z njimi. No, zadnje leto pa zmeri bolj čutim v sebi značaj in temperament konja, kar sem pravzaprav tudi po kitajskem horoskopu, tko da se zdaj bolj nagibam proti tej živali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sunshine 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Če bi bila žival, bi bila....mačka, ker majo popolno življenje (vsaj moje). cel dan ležijo, pa mal jejo, pa spet ležijo pa spijo, pa še crkljamo jih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Saj vem, da večina izbira njih zaradi devetih življenj, ampak to zmeraj ne "pali" , sicer jih obožujem.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 lev Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 taka...lepa pisana papiga...da bi letela kamor bi hotla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 PAPIGA, pa ja nima takšnih letalskih sposobnosti, če ni tebi zaradi drugega všeč... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 kacji pastir - neverjetna lepota barv, krhkost in trdnost, totalno sem bila presenečena, ko sem ga prvič zares opazovala v naravi, in od takrat je zame št.1 med živalmi....kakšni tigri pa levi... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.