candlelight 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Delfin definitivno, da bi se lahko zlila z morjem in bi pustila, da me valovi nosijo sem in tja. Morje... oh, komaj čakam, da pogledam morsko dno in se potopim in, ko sem spodaj, pogled proti površini in... kar ostala bi dol. C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Bila bi kenguru (tako naspediran in poskočen ) ali pa lev (kralj džungle) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 črna panterica z zelenimi očkami...grrrmjaaav ali pa čarovnica. aja- saj to že sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Če si to, si ono tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 crv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 in jaz občudujem ptice grabljivice (slovenski??),bila bi mogoče sokol - 200 km/h kod lova !!! Elegancija in 100% natančnost!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 A to kej pomeni, katera žival bi bil?Ne bi želela biti žival, ki je v družbi človeka, ne bi bla račka, ki čofota v umazani Ljubljanici, ne bi bla riba, ki plava v onesnaženih morjih. Ptič, da bi letala nad zasmrajenim mestom. Tud ne bi bla kakšen krokodil al pa kača, da bi me ubili za čevlje. Bla bi planinski orel - lahko slovenski:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Bla bi planinski orel - lahko slovenski:)Hm, lahko pa se bova spoznala,....nekoč v drugi dimenziji. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 po čem tem bom spoznala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Priletel bom z južne strani, z marjetico v kljunu. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 jz se bom pa sončla na krilu aviona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ..adijo perje,...boš pol bolj podobna oskubljeni kuri. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ne nudistka bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Vedno sem si želel srečati nudo planinsko orlico,....zgleda da se mi bo želja izpolnila. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 a to kokr ena ALPSKA ORKA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ne žali nas orlov. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Vedno sem si želel srečati nudo planinsko orlico,....zgleda da se mi bo želja izpolnila. tole spominja na unga perverznga petelinchka,k je hodu u izlozhbo mesnice nage kure gledat 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Te bom kar citiral:V IZLOZHBI MESNICE NIKOLI NI RAZSTAVLJENO MESO PRVE KVALITETE Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 glavn, de vesh za svoje sexualne fantazije 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ej, ej ...to niso nikakršne seksualne fantazije, to so fantazije ljudi, ki si želijo samo leteti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 brez perja she kura iz pechice ne more pobegnit 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Teb pa ene stvari niso čist jasne a ne?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 use ne sam ene 666 zlomkou nerazjasnjenega pogleda Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Črni panter. Sem pa zmeraj imela nek smešen filing, da sem bila nekoč mačka v egiptu, ali nekaj podobnega, pa tega ne znam glih najboljš razložit. Pač sem bla. Hihi bi blo treba it mal prevetrit moja prejšnja življenja Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Vedno sem si želel srečati nudo planinsko orlico,....zgleda da se mi bo želja izpolnila. tole spominja na unga perverznga petelinchka,k je hodu u izlozhbo mesnice nage kure gledat 666 zlomkou....tralala Pa še trzni inšpektor je mesarja zaprl, ker je imel v izlozbi kurja prsa brez modrca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.