Sanja** 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Lep pozdrav,lepo vas je prebirat, pa sem se odločila, da tudi jaz postanem "aktivna".Povsod prebiram, kako bo nas strelce tale jupiter varoval in razveseljeval. Kaj mislite vi??? Bo res...Priznam me kar mika, saj imam za seboj zelo težavno obdobje :xx!: , obdobje--kar leta. Ah kako ti lahko gre vse narobe.Tako da kar računam na tega jupitra Lahko bi mi naredil red v drugi hiši na področju financ . Zelo bi bila haležna, če mi lahko kdo pokomntira kaj mi bodo nudili planeti, aspekti ... bo kaj bolje glede financ (moji roj. podatki: 05.12.1951 ob 00:10 v Postojni) Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 tale jupi v strelcu je res fajn zadeva... bo treba zadevo za elektivno astr. mal ponucat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Kaj vem..jaz ga imam trenutno kar aktivno na soncu - do 1. 12 bo fino vise tam gor Pač vsega po malem za vse..ful nekih hitrih in utrujajočih dogodkov..ki se mogoče glih radi tega kar solidno razpletejo.Sicer pa jupiter ne samo, da da..v obilju vse dobro..ampak v obilju tudi vse slabo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ...Sicer pa jupiter ne samo, da da..v obilju vse dobro..ampak v obilju tudi vse slabo.. To bi se kar strinjala. Meni se je letos, ko je potoval po mojem znamenju zgodilo in eno in drugo. S tem, da niti še zdaj nisem ziher, če je tisto dobro, bilo res dobro, ali tisto slabo, res tako slabo. Recimo, pred par leti, ko je potoval po moji 10. hiši, se mi ni uresničila ene zelo velike želja že iz otroštva glede "študijsko-karierne" poti, in se mi je takrat dobesedno svet podrl, hujšega leta ne pomnim. No, sej, ni kriv bil samo jupiter verjetno, so bli še drugi tranziti, ampak pač kot primer.Zdaj ko je pa prišel v mojo 2. hišo, pa upam da bo kaj denarja prinesel in ne odnesel. Sploh pa bi konjunkcija z natalnim uranom znala kaj nenadnega prinest . Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kaj vem..jaz ga imam trenutno kar aktivno na soncu - do 1. 12 bo fino vise tam gor Pač vsega po malem za vse..ful nekih hitrih in utrujajočih dogodkov..ki se mogoče glih radi tega kar solidno razpletejo.Sicer pa jupiter ne samo, da da..v obilju vse dobro..ampak v obilju tudi vse slabo.. Če drugega ne, kakšno kilco rad prinese. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Zelo bi bila haležna, če mi lahko kdo pokomntira kaj mi bodo nudili planeti, aspekti ... bo kaj bolje glede financ (moji roj. podatki: 05.12.1951 ob 00:10 v Postojni) Jupiter bo na tvoje sonce prišel ekzaktno od 15.1.2007 do 26.1.2007. Aspekt se ponovi spet ponovil 21.6.07 do 11.7.06. Tretjič, torej zadnjič pride na sonce 2.9.2007 do konca septembra 2007.Za izboljšanje finančne vrednosti gledam raje plutona v sekstilu na venero (v tvoji 2.hiši-denar) in sicer od 22.11.06 do 16.1.2007. Tudi ta aspekt se ponovi spet 21.6.07 do oktobra 2007. V tem času pluton sigurno pretransformira to področje, zato ti bo spremenil to področje na boljše. Lahko bi se to odražalo tudi v ljubezni. No če gledam samo ljubezen ti saturn (resna, zrela) prične s sekstilom na venero julija 2007.Maja 2007 bo jupiter prinesel veselje v dom (IC), verjetno bo takrat nekaj pozitivnega glede na vladarja, ki je natalno v 7. hiši. Po moje boš kar zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanja** 29. november 2006 Avtor Prijavi Deli 29. november 2006 Lunca hvala in lep dan ti želim.Bom poročala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Lunca hvala in lep dan ti želim.Bom poročala O.k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Če drugega ne, kakšno kilco rad prinese. jaz pa neko hujšanje v planu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
de-sa 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 [Zdaj ko je pa prišel v mojo 2. hišo, pa upam da bo kaj denarja prinesel in ne odnesel. Sploh pa bi konjunkcija z natalnim uranom znala kaj nenadnega prinest . Jaz sem ga imela 2005 v 2. hiši, kjer je tudi Uran in mi je ponudil priložnost za dodaten zaslužek in sem jo izkoristila do ene mere, ko je pa se je Jupiter premaknil v 3. hišo sem se pa na veliko vrnila k študiju, ki sem ga v času "dodatnega zaslužka" zanemarila. Zato bodi pozorna :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 jaz pa neko hujšanje v planu Si pa optimistka, takrat se je težko nazaj držat od dobrega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Če jupiter kaj odnaša? Sedaj hodi po moji 5. hiši, po njej se sprehaja tudi pluton in venera... kaj bodo spesnili skupaj pa ne vem... upam, da kaj dobrega... ??!! Natalno pa sta v 5. hišo luna in neptun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Če jupiter kaj odnaša? Sedaj hodi po moji 5. hiši, po njej se sprehaja tudi pluton in venera... kaj bodo spesnili skupaj pa ne vem... upam, da kaj dobrega... ??!! Natalno pa sta v 5. hišo luna in neptun. To pa bo nekaj v vezi z ljubeznijo, če drugega ne, boš zaljubljena v ljubezen. Sicer pa tranzit jupitra preko natalne lune lahko prinese željo za otrokom, mogoče celo nosečnost?Poglej pa le, kako je natalno aspektiran? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Natano je jupiter v devici (21°32`48 v 2. hiš)i. 5. hiša se začne z strelcem (11°06`43)V 5. hiši so natalno:LUNA Strelec 18°13`41NEPTUN Strelec 19°58`28 Natalno pa tvori naslednje aspekte:Jupiter sekstil Uran (v škorpijonu, 4.hiša) 00°56`51Jupiter kvadrat Neptun (v strelec, 5. hiša) 01°34`19 SONCE imam v DEVICI (2.hiša), ASC. v LEVU in tudi VERENRO V levu (12. hiša). Res upam, da bi se zaljubila v kakšnega "princa" in da bi končno nehala s temi skrivalnicami, s kavicamiin pijačami z zasedenim moškim, ki se že kr vleče in veleče.... moja venera v 12. hiši je očitno hitro priplavala na površino. Prosim, za kak komentar, kakšna novost v ljubezni bi bla res dobrodošla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Res upam, da bi se zaljubila v kakšnega "princa" in da bi končno nehala s temi skrivalnicami, s kavicamiin pijačami z zasedenim moškim, ki se že kr vleče in veleče.... moja venera v 12. hiši je očitno hitro priplavala na površino. Se mi je zdelo, da tvoja skrita venera skriva točno to, kar si naštela. V življenju bo sicer precejkrat prisotna, to so vendar energije, ki te vlečejo.Sicer pa tranzit preko pete hiše, na 11.stopinjo strelca pride v januarju 2007 verjetno prinese kakšno razveseljujočo vezo, s tem, ko pa je natalni jupiter v drugi hiši, ti bo verjetno zrasla lastna vrednost, samozavest. S tem svojim soncem v devici, si precej skromna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Lunca, sedaj pa sem se kar nsmejala.... spomnila sem se vedeževalke, ki mi je že pred leti gledala v prihodnost.... "princa" oz. moškega, ki bi naj bil moj življenski sopotnik je napovedala v januarju leta 2007... Povedala je vse lepo, da bo iskren, izobražen, finančno preskrbljen in velik velik ljubezni... Spoznala pa bi ga naj na neki zabavi, mogoče novoletna zabava, kak rojstni dan ali kaj podobnega... Takrat mi je bilo smešno... hmmm, sedaj pa me res zanima kaj se bo zgodilo.. Skratka bom sporočila kaj se bo zgodijo Lunca, mogoče pa te res kdaj obiščem, da mi boš naredila analizo, a kaj ko si tako daleč.... Te stvari me vedno bolj zanimajo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Skratka bom sporočila kaj se bo zgodijo Krasnega princa ti želim, izkoristi jupitrove energije. To, da te pa te stvari zanimajo, pa je tudi odvisno od jupitra, ki širi tvoje obzorje, tvoje hobije, med njimi je lahko tudi astrologija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.