Saiya 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Kaj bi ve/vi storili, če bi vas tašča GRDO :xx!: užalila in ponižala brez pravega razloga?! Bi jo popihali, jo užalili nazaj, pretrgali stike, se pogovorili?? Kaj pa če ste že prej imeli z njo slab odnos (ljubosumna na vas, oblastna itd.)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Kaj bi ve/vi storili, če bi vas tašča GRDO :xx!: užalila in ponižala brez pravega razloga?! Bi jo popihali, jo užalili nazaj, pretrgali stike, se pogovorili?? Kaj pa če ste že prej imeli z njo slab odnos (ljubosumna na vas, oblastna itd.)? Predvsem si lajf organiziraj tako, da prideš k tašči v čevljih. Če je temu tako, je vse bolj enostavno. Če pa živite skupaj, je pa štala, ker so tašče ljubosumne na sinčke in si skos pod povečevalnim steklom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Jaz sem sicer mnenja, da tašče ni potrebno spoznat. At all. Posebej, kadar ima pridevnik "bodoča". No, ko si enkrat oženjen in si se praktično že itak v drek vsedel, je verjetno vseeno, če še izvir zla spoznaš. Do zdaj sem imela samo enkrat nesrečo spoznati mamo sedaj že mojega bivšega, ki je bila blazno negativna oseba (mene osebno sicer ni kritizirala, pozitivnega pa tudi ni ničesar našla). Takoj, ko sva bila s tipom sama, sem mu povedala, da je nikoli v življenju več nočem videt in mi je tudi čisto gladko vseeno, če me zaradi tega zdaj na licu mesta pusti. Njo sem takrat videla prvič (in upam, da zadnjič) v življenju in njenih izjav sploh nisem kometirala. Sem pa ji z obrazom na izrazu dala jasno vedet, da se mi z njo enostavno ne zdi vredno izgubljat energije in časa. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Oh... joj kaka tema. Ja mene je zlo v precep vzel pa tut ponižal bivši "tast". Amen res, sem bla v šoku ko se je to zgodil in ni mi blo kul da me je nekdo na vsej črti podegradiral in iz mene naredil budalo. Se mi je uprlo. Sem pa tut to pošteno povedala fantu in rekla da ne nameravam kadarkoli gojit prijetnih čustev do te osebe, prav tako kot Girly bi mi bilo vseeno če bi me v tistem trenutku zaradi tega pustil. Starši ne smejo krojit usode svojih otrok, če bi zaradi staršev moža imela slab lajf in bi on to videl pa nebi naredil nič, bi se mi verjetno odpililo in bi bila samo za v norišnico še :xx!: PS: Men tut ni za prehitro spoznavat starše od fanta, sploh ne vidim nobenega meaninga v tem. Če jst nisem pripravljena pač nisem pripravljena, zveza se odvija med nama, če sva si všeč mi dol visi a sem všeč tut njegovim staršem, do konca življenja bom živela samo z eno osebo in family has got nothing to do with it! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 2. december 2006 Avtor Prijavi Deli 2. december 2006 Jaz sem tut takega mnenja, da ni treba gojiti odnosov s taščami in tasti, raje se posvetimo gojenju kaktusov, so manj zahtevni pa nikol te močno ne pičijo Temo si šel brat, zato ker ji nisem dala naslova Tašča. Potem bi šli vsi kar mimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Heh tud jest mam bl en ku*** izkusnje s svojo bivso!!! bodoco tasco in tastom! Se hujsi vrag sta bli pa od njega sestra in babica :xx!: Hehe babi od njega je bla hipohonder st.1!!! In enkrat ko ji nisem verjela, mi je rekla da sem hudiceva baba No jest sem jo popihala, ker ne maram da mi nekdo tretji nekaj dirigira, moj bivsi pa ni imel toliko hrbtenice da bi se postavil za naju :xx!: bols da shibnes stran cim prej Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.