Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 dolores, u super...najboljs, da tudi jaz to naredim. ogromno serijskih napak majo..pa tud 206 naprimer. sicer ga pa prodajam...nimam pa se cist razjasneno kaj potem. nujno pa nekaj z velikim prtljaznikom... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no, saj, ko boš ubodel svojega Volva boš kar pogost obiskovalec servisov, pa se ti bom pol režal k pečen maček...Mogoce bo pa Mick se tule zadnji smejal...Meni so TOCNO tole vsi govorili za bemvla, da kok sta in vse big money waste.jaja, seveda, kar tolazi se. Zdaj pa NOBENIH stroskov (razen pac registr.). Zakon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 (popravljeno) Pa Volvo zadnje cajte meni vsecne avtomobile dela Se posebaj je srckan terenc XC90 (?)...kokr vsi govorijo, da te "terenci" niso terenci, pa da niso svojga dnarja vredni ( npr ML, Cayenne, X5- )...men so fajn ce si ga lahko na easy prvoscs, why not...naj si dajo duska Popravljeno 10. november 2004 -> Michelle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 meni tudi - prej mi pa ni bil vsec - mi je bil trd, taf, pre-moski. Saj to sem ze povedala v tej temi, sam kdo bi bral nazaj - a ste vedeli oz. videli, da je imel (ne vem ce ima se) logotip Marsa - krogec s puscico zgoraj desno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Meni so TOCNO tole vsi govorili za bemvla, da kok sta in vse big money waste. Verjetno 'kislo grozdje' (basen tako poznate....). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hehe, Debilko, saj ti ne morš vedet kok je v real lajfu, k pa skoz v svoji lukni na kavču gniliš veš, delavcev je več vrst, eni majo s strankami (ne političnimi) posla, drugi ne... no, saj, ko boš ubodel svojega Volva boš kar pogost obiskovalec servisov, pa se ti bom pol režal k pečen maček...hehe, Debilko, zmeraj na pamet lapaš nekaj vnaprej :xx!: Glej ga papagaja, sam se ponavlja in neumnosti kvasi . Pol pa mi še reče, da na pamet govorim, usranko mamin , medtem ko sam pa piše k da v moji dnevni stanuje. Pa saj te še za wc pucat ne bi imel. Za tebe sem car, tud in še posebej kar se poznavanja real lajfa tiče. A te zavist daje, usranček? Volvo S60 Tud S40 ni švoh, sploh ne. Mah, v bistvu mi je mal škoda tolk denarja za avto. Ker sem imel npr. Golfa in Forda, pa tud ni blo ničkaj okvar......Mah, tak so mikromickene šanse, da ga bo prodal ded.........in mogoč bi finančno boljš šlo skoz čez kakšno leto, dve. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Ne Bobnar, samo to je res, cim je kaksen iz 1. razreda, je prec takole.Seveda, ves kolk jaz poznam folka s tezavami s passatom, pa se vseeno menim, da je dober avto - sam oni ga jasno niso hoteli vec videti!! (en frend po vrsti 3 passate - prvi spica, dva, drug za drugim, pa skoz na servisu).Kot povsod, jasno...Ampak hotela sem poudarit predvsem to, da le ni cisto tako vedno.da pri nas denimo ni (bilo). Meni je se vedno bmw favorti, pa honda. sem pa zelo zadovoljna tud s fiesto, sam to je pa pac tud mal srece, ki jo imava, nekatere stvari pa kar znava kupit in izbrat (tudi pri faltih - podnajem, sva vedno imela sreco, vedno dobila boljse od rpejsnjega, pa drugi so dajali 800 dem v centru, midva pa 4 leta celo 500 - za trisoben flat zraven hotela Lev), no pri pomembnih stvareh sva kar v bozjih rokah, se mi zdi, in tud z avti je bilo tako.Ta bmw je pa itak bil... kot nekaksno darilo, v bistvu sva ga dobila nekako tedaj, ko je nastal LN. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 js pa dons mal našga konjička PELEM na sprehod... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Vse. Kar pa se star-osti tiče......že spet govoriš o nečem o čemer pojma nimaš. To se ti nekam pogosto dogaja, ha? Tebe "zmažem"......pa če bi bil 50 let mlad. Aja, pa terenc Volvo je ubitačno dober. Si bi ga privošču....če neb vedu kam z denarjem. Bemu, je dober.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 mik, volvo ima varno karoserijo, trdeno, je robusten, odporen in ne rjavi je znamka znana po tem, vzrzljiv je kr ima ceno ,mik, a je dizl al bencinar? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hehehe, te mučim, ha Pogosto opažam, da pišeš men, v bistvu pa pišeš o seb.......Teb pa je kar se mene tiče vse oproščeno, usranko kot si ti pač ne more drugač, jebi ga, tud taki morjo živet. Sm pa ti že omenu, če ga že tak rad pušiš, daj ga povleči raj Luckotu al pa aakhutu......bo vsaj iz ljubezni. Od Bilkotov pa se razlikuješ le po tem, da si sicer po možganski kapaciteti biljka, na ven zgledaš pa k člouk.....če sploh. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Da vas malo prekinem, tole je pa res taprava od mami (enkrat sem nalepla eno rdečo), na pisti! http://www.mobisux.com/album/data/500/10687100_0378Civic.jpg Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Bobnarčić....... puši karu svom drugaru....... Ne čuje dobro, jebiga ......... Matr, se zadnje čase narežim k ovga cvilečega hepana berem......... Sj bom nehau zdej, k je pa že mal dolgčas postalo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Oj, maherji, nekaj me zanima. zakaj mi pri vzigu (oz. ko se vijavajam po parkiriscu, takoj ko ga vzgem, torej v 1. in rikverc) mal smrdi nekak, pa mal belega dima se spusca (ob tem, da imam ves izpusni sistem nov, star pol leta)?A je morda mesanica olja zanic, ker je kaksna taka fora, dA Je poletno, zimsko, mazljivost al kaj tacga? ker je... hm, nekako 'oljnat', 'plasticen' vonj (in ne recimo bencinski al kaj tacga).kaj bi bilo to?Aja, potem vse normalno dela, potegne, spona, nic ne smrdi vec in nic se ne kadi... samo ko ga vzgem oz. ko imam kaksnega tesno zadaj parkiranega, ko odvijam in zavijam in se rolam sem in tja... po vzigu, ko je se hladen motor... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Joj thanx, sem vedela, da se tule ziher lohk zanesem nate. Servis, ornk, zamenjali vse zivo, na fordu celo, je tako naneslo, tik pred tehnicnim, torej v sredini junija.Kuha nic, pol voham in gledam kot sokol... sam pri vzigu, ko obracam in dlje casa na mestu 'kurim', ampak ne v leru... tko nekak... Aha, ok, bo najbrz pol kaj tacga, da je glava kaj fuc ali kaksna 'znana' zadeva - sem presodila, ce bi bilo kaj bolj ornk, ne bi vse pol normalno delalo, bi kaj kuhal in tko...me pa moti in mi ni dobr filing (jaz se zelo po vonju ravnam, zelo dobro voham, takoj vse zivo zavoham, tudi pride frendica, pa recem, aha si pila b-vitaminski sok ), ali pa nahod zavoham...pri avtu je tako nekako skoraj kot pri cloveskem organizmu... pac, pokazatelji da je nekaj narobe - tud avto kaslja in vse taksno.. ja, tud hladilno tekocino sem pomislila, najboljs da se pol do pumpe zategnem, pa tam to naredim (inam v vsako smer oddaljeno po 1 km), ce bo kaj treba, da bo na broju..A to je ta antifriz pa to? Thanx! p.s. poraba olja... ja, ga pa kar zre, a po vseh servisih vedno recejo, da je v mejah normale, ker je pac star avto in skoz ga po mestu sam gonim (1., 2. itd.).. torej nic pretresljivega, je pa se kar pozresen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ... ... pac pa bomo 'tavelkega' po mojem kmal menjal... tud ga je zacel mal sr.... Sicer se ga jasno da rihtat, sam ne vem ce se nama da ga rihtat... pocas ratuje mal star in bogi. Jaz bi imela po eni strani rada sanso vse zive vozit, ko pa mam sanso, pa nocem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.... bolj žre olje če ga tiščiš ... Ja... to pa ga kar... ne pazim glih zelo, no nisem glih silos, govedar, da bi kar tiscala ono, do daske, mal filinga pac ze imam, sam... tiscim pa res.... Tu dobim mal tekmovalnosti, ne morem videt v isti liniji sosednjega vozila, mroam mal bit spredaj.. Ejj, thanx, nisem sla na pumpo, da mi ne bi kaj zmanjkal casha (sem sla racune placat glih), bom se kar 'narocila' pri mehankarju - imam res tolk dobrega (sam zadnjic ko so mi na fordu, ga glih ni blo, jaz pa sem mela tehnicnega, pa sem se tam znasla, sicer pa nam stima vse avte ze)..Ja, glih tam okol letnik bova gledala, ko bova zacela... zdaj nima tolk smisla, sva imela ful stroskov (kopalnica tud), a zelo v kratkem se bova po mojem ufurala, fiesto pa kanim met se kaki dve leti. No, pac... kolikor se bo dalo se smotrno pedenat, zaenkrat je bilo vse kul, pa tud dobr ohranjen je bil, tolk ga pa spet nisem zj*****, saj spet nic tolk tacga ne pocnem... mal sem pac spihala ventile... (je prej sam tam okol 90 bil optimalno, mislim tam je najvec dal od sebe, najlazje... zdaj pa ornk potegne.. ). OK, ko bo kaj konkretnejsega, uporabim os, thanx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ko ste ze pri porabi olja...v Ameriki...pride tip s starim Fordom na bencinsko pumpo, pa se zadere prodajalcu: "Fill the oil, check the benzine...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Hm, to ej ena zame zanimiva tema Sem šele naredila izpit za avto in moj prvi avto je Opel Corsa, je star, sam je sam moj (treba ga bo spucat, pa pol moje sobe je not...) Problem je v tem, da zdej mislim,d a sem Schumacher na cesti... Cesta je itak moj dom (doma ne maram bit, razen za računalnikom), že od 16. leta pa v moji garaži obvezno motor, A kategorijo sem itak prej naredila, kot B. Ampak po toliko letih na motorju ugotavljam, kak je avto ful boljš, motor bi imela pa še sam za na dirkališče (pri nas bodo itak prevelike kazni sedaj, pa tud ne mislim ogrožat nikogar...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Blabla, Schumacher na cesti, v resnici pa te kolnem ko vozim za tabo, ko gres 35. :Dpa se ti zdi, da ful sponas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 (pri nas bodo itak prevelike kazni sedaj, pa tud ne mislim ogrožat nikogar...) Ja to pa res :xx!: Pa tok "lukenj"... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Sem dobila za nalogo, da se odločim kateri avto bomo kupili. Dragi se je totalno zaljubil v novega golfa. Mene pa ni nekako navdušil s svojo zunanjostjo, notranjost je ista kot pri A4.Drugače zelo udoben in dober. Vsak dan je kak nov avto na tržišču. Pa me zanima, če vam je kaj padlo v oči. Recimo karavani niso všeč meni, njemu pa ne terenci...bem mu...nikakor se ne moreva zmeniti. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ma golf je tolk slovenski, ziheraski... saj ne recem, da ni ok, sam bosta pa ja kaksnega novejsega, v stilu, ubodla.ja, ja, terenci, karavani... Torej cikate na nemce, v stosu golfa - ja zakaj pa ne pol enkice? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Novi golf tudi meni ni. No, sej nikol mi niso bili golfi kej prevec. Kere masince pa bi vidva?Men v oci "padajo" lih karavani pa terenci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.