Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 kaj pa kaka mazda 3?Honda civic? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Torej cikate na nemce, v stosu golfa - ja zakaj pa ne pol enkice? Joj ja, enkica je pa druga zgodba Sam je pa ze osnovni model precej drazji, kot golfov... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ja pa s focusi je folk nad zadovoljen, pa imas svasta modelov... pa velik cenejs kot golf, pa nekak podoben stos... Ce je enka glih rpedraga...ma saj to je... jasno bi prec imel...sam nisi bebo, da bos tkole se ven metal...ceprav... oh, ja... :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Meni je bil všeč A4...ampak zdaj ga sem se odločila, da mi ni več všeč....čeprav...hmmm bomo videli. Kaj pa Honda pa Mazda...kaki dobri modelčki?Enkica a to A1? To je mal premajhen. jaz bi imela terenca, vendar res niso toliko udobni, pa še v garažo nama ne gre, pa še kaj hudo ekonomični niso. Všeč mi je recimo tudi kaj od Volva.... pa še kaki so mi všeč, pa se ne bova toliko stegovala...mogoče v naslednji dekadi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, to ej ena zame zanimiva tema Sem šele naredila izpit za avto in moj prvi avto je Opel Corsa, je star, sam je sam moj (treba ga bo spucat, pa pol moje sobe je not...) Problem je v tem, da zdej mislim,d a sem Schumacher na cesti... Cesta je itak moj dom (doma ne maram bit, razen za računalnikom), že od 16. leta pa v moji garaži obvezno motor, A kategorijo sem itak prej naredila, kot B. Ampak po toliko letih na motorju ugotavljam, kak je avto ful boljš, motor bi imela pa še sam za na dirkališče (pri nas bodo itak prevelike kazni sedaj, pa tud ne mislim ogrožat nikogar...)Ponoč pa res vozim ko stara mama, to morem priznat situacija se izboljšuje, še sreča, prej se mi je zdel,d ahočem it kr naravnost v ovinku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Novi golf tudi meni ni. No, sej nikol mi niso bili golfi kej prevec. Kere masince pa bi vidva?Men v oci "padajo" lih karavani pa terenci Meni tudi...pa enoprostorci... Mazda 3 je o.k.Honda civic je dolgočasna. Vsaj meni. Če že japonc, pol naj bo Mazda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Meni je bil všeč A4...ampak zdaj ga sem se odločila, da mi ni več všeč....čeprav...hmmm bomo videli. Kaj pa Honda pa Mazda...kaki dobri modelčki?Enkica a to A1? To je mal premajhen. jaz bi imela terenca, vendar res niso toliko udobni, pa še v garažo nama ne gre, pa še kaj hudo ekonomični niso. Všeč mi je recimo tudi kaj od Volva.... pa še kaki so mi všeč, pa se ne bova toliko stegovala...mogoče v naslednji dekadi. A4 je tudi meni lep Kot enkico sva midve mislile BMW serija 1...Hond pa Mazd pa ne poznam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Jo, bmw 1 - hud, mal retro, mene mal na mazdo spominja, to mi je v bistvu minus (ne da mazda ni mega, pac pa nima kaj bmw na mazdo spominjat).Jaz pa shizim na hondo, Dolores, je pa res, da mi je starejsi model (pravzaprav kar dost modelov civicov) bolj vsec.Toyota pa mi ni vec vsec, razen kaka huda, limuzina, pa ena nova zdaj uletava z ne vem kaksno hudo novo tehnologijo... to pa je... jaz bi se v vasem stosu odlocila zA FOCUSA ALI MAZDO 3. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Si bom ogledala tele enkice...čeprav nisem neki bimer fan. Razen X5, ki pa je malce predrag, pa še v garažo se ga ne da stlačit. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 yarisko... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 eh to je mini scena, to sta dva ki bodo trije al 4. druzina pa to, yaris je za bejbe, samske (al pa za 20l-25-leten parcek). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 zame Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Mazda ima (baje) najmanjše število okvar... Pa mašine ne žrejo dosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ja saj.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ja saj... velja kar za oboje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ja saj....hvala za nasvete...grem zdaj še malce za bazar delat...potem pa pridem nazaj in preberem, nove prebliske. Mazda, všečen design. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Glih za vaju, jaz navijam za mazdo--- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 RAVNO KAR SEM DOBIL TOLE, ZELO DOBRA UCENO ZASTONJ INSTRUKCIJSKA VADBA ZA ZACETNIKE IN UNE NEPOTRPEZLJIVE http://adverts.freeloader.com/zurich/ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 enkrat bi vozila res ono hud kar, pa ne sam hud pa po navadnih cestah zdaj (tko kot s K. po nemskih avtocestah s proschejem 250, da je tilt tilt delalo v glavah )ampak res ono... kaj jaz vem, po stezah kaksnih, honda nekaj, formula scena, da res lohk TISCIS DO DASKE (in se mal)... pismu bi pasal to... to pa res...adrenalinski, na glavo se butnit s skal, kao, wow,,, mah... tu sem bolj bikovske sorte... sam da mi pa das vozilo, kakrsnokoli, jjooooojjj, to pa gas... tu pa oven cisti, ocitno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ma to je brezveze.., Nikol si nism želel furat hitre avte, a pa zakaj, sm se temeljito prašel, ker tak sm ,ker to ne rabm več niti si dokazovat, to je vsepotem moderna psihološka znanost razvija svoje variante in teorije, no zdej pa se določAli naj pubertetniške sanje vedno vzhajajo ob momentu,ko je vroče ozračje? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mazda ima (baje) najmanjše število okvar... Pa mašine ne žrejo dosti. mimo grede je to Toyota Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 mah vem da je brez veze... sam pac povem... pa kaj... saj k sreci najbrz ne bom imela prav dosti sans za kaj tacga... Bi pa pritisnila pac na tisti gas, no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ma to je brezveze.., Nikol si nism želel furat hitre avte, a pa zakaj, sm se temeljito prašel, ker tak sm ,ker to ne rabm več niti si dokazovat, to je vsepotem moderna psihološka znanost razvija svoje variante in teorije, no zdej pa se določAli naj pubertetniške sanje vedno vzhajajo ob momentu,ko je vroče ozračje? no- glede dokazovanja.....odvisno koliko si star.. sama hitrost (če vozim sam) in to po cestah,ki so sorazmerno varna..... juhhhhuuuu adrenalin.... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 heh potegne al nea potegne, v glav potegne vse Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>heh potegne al nea potegne, v glav potegne vse al pa zategne Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.