Marsa 2. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2005 ... ni mi vec vsec enka...zadnjic sem si ga dodobra ogledala, od blizu in parkiranega, mi ni zviznil mimo recimo... Pa mi ne potegne (vec)...Upam, da ne bodo pretiraval v te dizajnerske smeri... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 petka je meni najgrsi model, kar so jih kdaj naredil....trojka bo res lepa, sedemke sem pa navajena....fotrov prijatelj kupil hummerja 2...od znotraj je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 O, Men je pa najlepsa petka, no sestka je tud lepa, trojka je tud cist ok, a je mal majhna, kaksen sportnejsi modelcek recimo... No nova je lepsa, v bistvu clo boljse kot petka zgleda, ki vedno gledam, ce ni morda trojka, se mi zdi, da so prejsnje petke bile bolj... markantne, ceprav je ta pac posebnejsa, ko so sli v ta nov stos..No ko sem jo prvic videla, ko je na avtocesti svignila mim, se mi je zdela Uhhh!! - zdaj se je zacetno navdusenje mal umirilo in mi je bolj vsec v bistvu starejsi dizajn...Ampak vseen je lep. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 No, poznavalci...prosim za nasvet... kaj mislite o Opel vectri ??...Opli so mi vedno bili.. :xx!: ..zdaj pa se je ponudila priložnost, da dobim ta avto..pa sem menda je 2,2..kja več ne vem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 astra, kaj pa opel astra? same asociacije imam na tebe.. pa zadnjič en slovenski film in je bla astra notr.. pa vedno se pol nate spomnim.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 sem tudi jaz zadnjič nate pomislila...poslušam eno žensko..in si pravim, takšna pa mora Mushi bit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 jao je mogla pa res tečna bit! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Modeli ..... k to pa mi ni jasn....zakaj za pravnike? Mah, k sicer sam se ne prištevam glih med tipicl pravnike......No, pa vseen, zakaj se vama zdi dbest za pravnike? SaabSaabSaabSaaaaaaaaaaab hehe vum vum tak more bit avto.... hm zadne čase nekam na mazdice padam js mx5 mi je sploh cukrček.... iha.... drgač pa hondice toyotce... anything sam da ni dizl.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 Astra, men tud Opli kaj blazno ne potegnejo, moram pa rect, da nova vectra je pa kar nobel, tud lepa je, pa po mojem cist soliden avto, pac nemc (ugotavljam, da vseen je nekaj na 'nemcih', 'japoncih', 'Italijanih', 'francozih'...)...Svetujem, da ne odbacis prec, ampak gres pogledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 ja nč. sem se odločila da si unota kupm, k ga lih ful pocen dobim, pa vem od koga, pa zraven še mehankarja dobim... in je super za prvi avto Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Pri nas smo se končno zedinili kako in kaj. Problem se mi zdi, da ima mrcina 3l mašino in pa 210 KS ---pri teh kaznih bo tole loterija Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, btw, dans sem se peljal mimo tebe, videu tvoj avto, vseaj enkrat opran avto je opran že kakšnih 14 dni... ..sicer pa nisem jaz kriva, ker je vedno parkiran ob cesti, pa ga pošpricajo...pa še pod drevesom, pa z njega svinjarija dol pada... thx za nasvet...hm, danes sem si ga ogledala...mal prevelik se mi zdi... aja, zakaj pa nisi na kavo prišel ??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Veš kaj, še nisem mislila avta zamenjat, to pride na vrsto spomladi...samo je tako naneslo, da je en avto na firmi fraj, pa sem mislila, če bi ga zase kupila... zdaj pa se mi ne zdi več dobra ideja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 moj bo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Mene je pa čist začaru zadn model Jaguarja. Ga ma tlele en dohtr iz Zagreba. Čist sm se zalubu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Popoln in lep! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 aiwa....za avtič in srečno vožnjo...pa veliko šoferskih užitkov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Aiwa srečno vožnjo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 hvala!!! komi čakam... brum brum.... POZOR! aiwa na cest! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 kaj tvoj bo, pa kaj ste tolk skrivnostni folk, vse je treba iz vas vlect!!! Cosma pravi, smo se ze odlocil... Aiwa pravi, jes, moj bo, pejte se solit... astra, men se zdi tud prevelik zate, sam... pejt vsaj en giro. Sicer pa - ves za kaj jaz navijam. triple, za avte pa nimava podobnega okusa, meni jaguar ni lep, ne prejsnji ne novi, pac pa stari mi je bil vsec, lepo zelena barva, 'taprava'. ne pa tole... ne vem, no, meni to ni jaguar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Jaguar....gudy mi je S-type ta na slikci pa ne aiwa vectra - lepa mi je spredaj...zadaj ne...notri je se nisem videla Prisel ven novi MB ML V8....malce spremenjen...tko no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Popoln in lep! "Mercedes for cmofort, Ferrari for speed, but Jaguar is sex on wheels." Tko da če si kaj škorpijo hihi pa tud če nisi mmm Jaguarčka ziher (sam ne zdej limuzinčk jaguarjevih.... mal bol tazga kt na slikci ja:)) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Mercedes for cmofort, Ferrari for speed, but Jaguar is sex on wheels." Tko da če si kaj škorpijo hihi pa tud če nisi mmm Jaguarčka ziher (sam ne zdej limuzinčk jaguarjevih.... mal bol tazga kt na slikci ja:)) Hehehehehe,Nino, ti prov stvari vidš! Sm ga že stesteru, pa prov dobr not pašm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Mal bom na tenk pisku,sam bo šlo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ha ha havažn da je taprav slovenc. ja no jz sem šla včeri po kupoprodajno pogodbo, da vse čimprej uštimamo... pol sem si že avtoradije ogledavala... ma čist sem že trapasta. uuu!!! a kdo ve kje kupim kšne luškan, cortkane prevlekice?hvala bogu da je februatja regres! bo moj avtek krasen! mišele jz sem še bl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.