Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

Uf, meni avto samo toliko pomeni-da ga MORAM imeti. Svojega, vedno na razpolago. Sem ljubiteljica enoprostorcev. Imam pa svoj avto, od kar sem napolnila 18 let in en dan x:Dx ! Sicer pa se ne spoznam kaj prida na avtote. :inocent: :fiju:

Prvi avto-polomljena bež katrca, kupila za 2 jurja mark. Full sem jo imela rada, ji spremenila spol in jo imenovala Piko :2src: . Zadaj sem imela sedlo pa jahalne škornje, pa ene tri škatle čevljev za vsak slučaj, če bi me dobil kje dež....pa moj ptakratni fant mi je naredil iz vrat on neke omare :eek: 'polico' z zvočniki in ojačevalci...šli po luftu in nabijali Zucchera in Floyde....

Drugi avto Fiat Uno :o|o: , bolj šajs avto, je pil več olja kot bencina. Trikrat peljala popravit ročno in VES čas, kar sem ga imela bila brez ročne...

Tretji avto Volvo 480s turbo. :2src: To pa je bila marcina, Se ga spomnete? Nizek, full športen, pa luči so se navzgor obrnile, ko si jih prižgal. Bila smrklja pri 22, pa se s tako makino furala na fax :inocent: x:Ix x:)x

A kupila sem ga za enga črnega in enga belega x:Dx od nekega dohtarja, ki si ga je ful optional omislil in ugotovil naknadno, da je predebel za tak avto :vragec: x:Dx , se sploh ni mogel zbasat vanj. Ker je bil res nizek avto, notri pa si skoraj ležal. Pa težka vrata je imel. Notri pa cd-player, kar je bila totalna redkost takrat, sem svoj prvi cd kupila prav za v avto... x:px

Čertrti avto pa je bil merdžotov A-jček. Takrat se mi je malček utrgalo pa sem dala milijonček lir za muziko, :O: ki je moja največja strast, hobi in veselje.

No, njega sem pa stotalkala. :sori:

Vmes sem imela že svoj službeni avto na full time, tako da nisem nekaj let kupovala avtov :switz:

Potem pa sem pred dvma in pol letoma kupila enoprostorčka Mitzubishija Space Star, ker je bil Velikanu full všeč, meni pa bolj picasso. In sem zelo zadovoljna. Je srebrn in full optional. enoprostorci so res mega pogruntavščina.

Majhnih avtkov pa ne maram, ker ljubim udobje.

Sedaj se spogledujem z nevemkatereznamke x:Ix , nekim Santa Fe. Mi je res lep, pa deluje komot, pa tudi zaradi Velikanke. Morda enkrat maja, ko bo moj Mitzo mapolnil 3 leta. xcrossfingx

Velikan ima svoj črni bmw, baje športni model, no, meni je sila neudoben, skoraj ga ne vozim, okoli pa se vsi skupaj furamo z Mitzotom.

Tu v It je avto sila drag štos. Ta Mitzota plačam osnovno zavarovanje (brez drugih avto-dajatev :V: ) jurja evrov letno :xx!:

Zadnji motorni nakup: dedek Mraz :inocent: je Velikanu prinesel skuter 50. In sicer Yamaho 'Why'. Druga roka, pa sem svojo roko tudi to pot srečno imela: tri leta star, od neke punce, garažiram, 5.000 km x;)x . 900 evrov (in 360 zavarovanje za celo leto :vragec: )

Evo jutri ga slikam in gor pripnem, ker je res lep. Tu v Ts je motorčič sila uporabljano prevozno sredstvo, v hipu si povsod, no problem za parkiranje, poleti ni vroče... x;)x ...le jaz se ga bojim furat :o|o: ...bo že počasi... x8Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Uf, meni avto samo toliko pomeni-da ga MORAM imeti.

x!x x!x x!x

NATANCNO TOLE sem prejle razmisljala, ko sem vozila na gorenjsko...

da kok sem hvalezna frendici, ki me je tolk silila, pa ceprav SOVRAZIM siljenje in to je zame NAJSLABSA mozna taktika. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x!x  x!x  x!x

NATANCNO TOLE sem prejle razmisljala, ko sem vozila na gorenjsko...

da kok sem hvalezna frendici, ki me je tolk silila, pa ceprav SOVRAZIM siljenje in to je zame NAJSLABSA mozna taktika. :P

Jaz se pa pod to podpišem. Edina stvar, ki je pa še slabša od siljenja je pa IZSILJEVANJE. :vragec: :bomb:

(v takem primeru se prelevim v strup) :vragec:

Pa res - so se hujse - res je... IZSILJEVANJE :mad2:

Joj Ruby, ne morem verjet, kok sva si v nekaterih receh podobni. x!x

s tem da stekamo, jasno, navezo sco/ribi, sam ti imas velik vec v devici, recimo... pa sem jaz tud zlo taka... kriticna, natancna (*samo v nekaterih stvareh, a v drugih sem ipak riba... ;))

:palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>velik vec v devici

No, da se popravim... ne vem, ce vec - vendar imas med najosebnejsimi poloozaji devico (ker MC, ceprav seveda osebna tocka, le ni tako oseben kot so luna, ascendent in sonce)...

Picasso

Ja, dvojna voda Sonce + Asc. potem pa 'odrešilna' deviška Luna, na samem začetku DSC.

Enostavno priletiš vedno na noge. Vendar brez Plutonovske energije ne bi bilo moč zdražati bremen :o|o: x;)x :vragec: x:)x

Evo Velikanov motorčič Yamaha, ki ga ljubkovalno kilčemo Jammi :inocent: :eek:

:madpro:

:2src: Jaaaaa, js sem tud mela skuterja včasih , uh... bo že kr ene 9 let nazaj... Spy yamaha, sem si ga sama kupila, čist novega. obesedno so sanje postale resničnost, ker predenj se mi ni sanjal, kk se je fajn z motorjem vozit, me sploh ni zanimal. Iz nostalgije na stare čase bi si kupila enakega...

Če nebi imela teh sanj pol tud te druge yamahce nebi blo v moji garaži, verjetn, al pa tud. x:Dx Moja prva ljubezen, ahhhh xsrcx in večna, očitno. Zgleda sva z mojim sorodni duši, ker se je mogl njemu očitn tud neki podobnga dogajat, ker so ene 2 do 4 vedno v njegovi garaži, tud 6 jih je menda že blo, če ne gre drugam pa v kurilnco x:Dx

Ta moja corsa itak, tolk da je... Moja prva. Čeprav sem ugotovila, da je res fajn met avto. x^x

Hej Ruby, blagorcek... xDDx :palec:

jaz sem si vedno zelela motor... sam se prakticno vsakic ko sem se gor usedla, zaletela - bodisi sem jaz vozila ali pa ne.

nekoc sva se z neko jawo razsula z enim na makadamu kar ornk, sem imela leta crto po nogi, zdaj pa se sploh ne spomnim, na kateri nogi je bilo... NIC se ne pozna vec...

Saj meni je tud Corsa cist vsec - nekaj cajta je celo bila moj 'favorit' (ko sem, po marutiju, iskala malo vecji manjsi avto). :)

:palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hej Ruby, blagorcek... xDDx :palec:

jaz sem si vedno zelela motor... sam se prakticno vsakic ko sem se gor usedla, zaletela - bodisi sem jaz vozila ali pa ne.

nekoc sva se z neko jawo razsula z enim na makadamu kar ornk, sem imela leta crto po nogi, zdaj pa se sploh ne spomnim, na kateri nogi je bilo... NIC se ne pozna vec...

Ciao Marsa, :palec:

...jaz tudi....vedno skantala......je imela prijateljica Tomosaki x:Dx avtomatik, pa sva imeli obe meče sežgane od auspuha :V: :xx!:

...no, pa je Velikan rekel: oba bova furala Jammija, kdor ga bo pač rabil :inocent: ..

...za začetek sem si kupila svojo čelado xrolleyesx :sori:

Če se ne motim, imava obe v 3. hiši Saturna... :xx!: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>

... pa sva imeli obe meče sežgane od auspuha :V:  :xx!:

x!x x?x x!x

Tud jaz!!! Ena mojih hujsih poskodb. STRAHOTA!!! Pri + 40 iz Zlatih sten v Pulo... jooooj. No, TO pa SE mi pozna - se vedno, 10x4 ali 5 cm ozgana kozha... Vsakic ko naredila korak, ko se je napela mishica, strahotne bolecine - cakalo se stopanje dam iz Pule pri plus 40... grozota.... kar zharela je noga... ojoj... in sam nek jecoderm sem imela oz. kupila v lekarni tedaj...

Imam fantasticno regeneracijo, a to se mi pa se vedno pozna, pa je od tega... hmmm, skoraj 20 let morda, vsekakor vec kot 15.

Opeklin ne maram!!!

Moja kozha lazje hendla ureze kot opekline.

preprosto ne maram vrocine - potem pa se taksnole!!!!! :V: :V: :V:

In evo - spet tile polozaji najini in neke poti usode skupne. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x!x  x?x  x!x

In evo - spet tile polozaji najini in neke poti usode skupne. xDDx

Vse mi je jasno :sori: :o|o: xrolleyesx

Ampak če pomisliš-na koncu je pa smešno, pa ful dogaja, pa prigode in res vse prej kot monotono življenje v stilu dogodek leta 'Gasilska veselica konec avgusta in za to izredno priliko si grem dat trajno' x:px x:Dx

Enkrat šli z mojo kartco tja nekam proti Puli. In se pokvari. Potrkam pri prvi hiši- ni problema- ker niso imeli mosta za popravilo, so mojo karco štirje vaški hrusti kar lepo prevrnili na neke stare jogije in popravili kvar :eek: x:px x^x

Potem sem ostala brez benzina na avtocesti iz Bg proti Hr meji. Pumpa pa z nasprotne smeri xrolleyesx Pa je tekel dobri črpalkar s kanto čez cesto :eek: Sploh se mu ni zdelo kaj čudnega ali da bi mu bilo odveč :palec:

Ma vedno so bila in so še :o|o: kakšna j. Ampak domov se pa vedno vrnem (skoraj) cela. :vragec: :vio: x8Dx

x:Dx :palec:

Kok ti dobr pises, vedno se ful narezim... :D

'v stilu dogodek leta 'Gasilska veselica konec avgusta in za to izredno priliko si grem dat trajno'
x:px

pa prevrnili na stare jogije... :P :P :P

mene pa so enkrat delavci spodaj z marutijem kar prestavili... :P :P

Ko so me eni zaparkiral, na desni pa je bilo se drevo... se tam mucim, me gledajo, se nekaj zgovarjajo, pridejo, me rocno prestavijo za par metrov... :D

Ja, dogaja... :D ;)

Picasso

x:Dx Tko smo mi - v bolhi po motorhedih, 5 metrov po meji (ita/slo)... :D

od tedaj sem imela 'tilnik sceno'. sem mislila, da mi je pocil, kadili, smrdelo, sem mislila, da se zgemo, vsi so bli na men, nekako. :P

Pol pa sam - ck, pa pichili dalje... usli v bistvu.... aja!!!!!! :P :P

Brez sipe sprednje pa taksno!!

A smo sli na vlak, mi ostali, tipa pa nismo mogli prepricat, pa je pichil dam, kar odrolal se je... (*srecno prisel do doma).

... jaz pa sem mislila da imam zlomljen vrat. :|||

Picasso

ja, glih ene tele smajlije sem hotla uporabit x:Dx, pa se mi jih ni dalo iskat, na pamet pa nisem bila cist ziher... :P

Od tedaj nisem marala, da ni 5 vrat. se zdaj imam to!!! pa res!!! zdaj so okoliscine potreb, zelj... drugacne... vendar... hm... zanimivo...

Drasticna scena v dveh avtih, kjer se ni dal ven - skoraj panika (ker jaz NISEM panik) - bolha in fico...

Ne maram teh mikrichev zato... se celo maruti je imel 5 vrat.. to je bila moja... moj kriterij... xyesx

Ce nov, vse dbest in to, ce star, si lohk bolj zmisljujem... dobim tocno, kar hocem... v danih moznostih... ki so seveda v casu pravsnje zame... xyesx xDDx

Picasso

hja js pa lih 5ih vrat nimam lih najrajš :D no sej zdej mam nice golfa k jih nima... če bo kaj sreče by the end of this year kšnga cupejčka ... :D nism js trola ... :D ajd lahkonoč vsem ljubiteljem jeklenih koničkov...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

men pa to POGOJ!!!

sibedah je bil sam v vesoljnem paketu, darilce... 5 vrat pa... ni blo sans...

Da se tam... pa ne, itak...

jaz si kar predstavljam, kaj priblizno zelim... pol pa sam zagledam...

in pride k meni (duh v konj. s fortuno)... tako si z... nastavitvijo zelje postavim zadeve, da prave stvari pridejo... nekako... :)

Picasso

Ah, jaz sem tudi za 5 vrat. Sem sicer imela 3 na prvemu avtu, ampak sem bolj za 5. Bolj prakticno pa to. No ja, sicer sploh ne vem, ce delajo moj avto z 3mi x:o)x

Ma...sem bol "hovdrasta", rada "vrzem" stvari v avto in cau x;)x Zato ni nikol pospravljen. Se posebi zadnje case. Da ne govorimo o predalu, kjer imam CD-jke...vse je pomesano....ma obup. Bo treba pospravit mal...Sej tko globalno je cist, ampak samo stvari se valjajo notri ( cd-ji, sali, kape, kaka knjiga...itd)..

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

JST TUT NE MARAM FUL VRAT................CUPE....JE ZAKON............TUKI PA MOJA MAZDICA 323GTR...............MAM RAD FEJST......K JE CEU RINGLŠPIL..........K MAŠ 280KOJNČKOV POD SABO............SAM MAU VELIK PIJE.........20-30L.......JAO!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...