Michelle 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Contesa, kjut Moj je se zmer ta Vision ko bom s 4 otroki in psom mogoce Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tih bod, jaz speh se vedno nisem peljala avta k mehaniku. js mam mehanika pr hiši ga že cel dan popravla po mal pa mu pomagam moj dizl z 500 zvočnimi konji ma slabo bremzo zadi levo... bomo vidli zdaj je kupil en novi kos pa neki rihta... glede contesine sanjske tigrice hihi že po imenu ti lepo sede... men je pa bol kšn jaguarček hihi tud zarad imena, ima da prede ko mucka.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 tvoj dizl in tile konji in tole a nimas petkice neke? Contesa, dons sem vidla crno (ali grafitno) tigro, pa sem se nate spomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> tvoj dizl in tile konji in tole a nimas petkice neke? hihi petkico mam sam kadar naftar zamrzne... al pa kako drgač ne dela hiih no zdej sva ga z dedijem končno popravila, vse, ajd skoraj vse deluje hiih vum vum, me ma da bi prec odpičil kam prejle sem ga parkiral, pa sva z dedijem, popravila zavore, pa opral sem ga.... ampak men se zdi da zdej bolš vleče hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 evo ga bobija... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Jz bi morala pa mojo formulo oprat, pa se mi ne da v tem mrazu...... mah nej bo še neki cajta siv........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, teh 54 konjev in vum vum ja bolj rrrr. rrrrr.rrrrr sej pravim ma zvočne konje hihi (beri sliši se kt kamjon hihi ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Uuu, končno eno prijetno presenečenje v kaslu.....revija Mobil - prvi slovenski brezplačni mesečnik o avtomobilizmu itd.......ejga, neki za Bobnarja Na naslovnici pa Mazda Crossport.... ....mislim kake avte dela Mazda zadnje čase Pa v Večeru sem videl BMW serije 1......kaj pa mu fali? Ni se videl sicer zadek, težko je ocenit kolk je majhen al ne, sam na fotki je zgledal prav fajn, pa za večinski del moje vrste vožnje (mestne torej) bi bil prav fajn....saj te rabim avto ne ladje ....okrog 5 mio? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 osnovni 5.6mio Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 V Večeru je cena za osnovni 4.9 mio. Mogoče to za nas, reveže s štajerske Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 116i? No ne vem. Potem so pa na spletni strani narobni podatki. Ne bi bilo prvic. Kaorkoli ze, lustkan avto Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V Večeru je cena za osnovni 4.9 mio. Mogoče to za nas, reveže s štajerske bom js štajerski avto kupil hihi mazda a pismu js se ne morem odločit al mazdo al hyundaja ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Maaaaaazdaaaaaaaaa x!x Definitivno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maaaaaazdaaaaaaaaa x!x Definitivno uhjej na žalost sem že enga tazga cupejčka našel pravzaprav kr dva, po ugodni ceni 1.050.000 jipi, si že manem roke... a je dober dan luna v ovnu za avte kupvat? navdih je prišel pa od lune v ribah? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 moj unči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> moj unči če kej rabiš, mam super idealnega Bravota zate.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 he he he kewl... ampak morm najprej tega odplačat... pa sam gume mu morm zamenat, k mi jih je prasc od soseda prerezu... pa bo spet laufu... drugač pa so me sami uhlji... kašn bravo, kje, za kok dnarja...???? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ti več napišem popoldne.... Na OS... Lep dan ti želim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 ok gud! zmenjeno! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še moja sanjska lepotička! Conti tale avto je pa ganz zate! Lepotička u lepotički! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he kewl... ampak morm najprej tega odplačat... pa sam gume mu morm zamenat, k mi jih je prasc od soseda prerezu... pa bo spet laufu... drugač pa so me sami uhlji... kašn bravo, kje, za kok dnarja...???? kaj sosed?? sure? zakaj??? kaj pa če ti jih spet? kok mate to?? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 dej da ne začnem! kmet zarukan. češ celo zgodbo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 ja!!!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 ok pa pejmo po vrsti...je bwa aiwa na dopustu in pride v sredo domov in smo mel doma mizarja, in mi mami prav da sta mela s taspodnjim sosedom (upokojen policaj, k je fukjen in se je odpovedu svojmu lastnmu sinu, in ma pištolo pa kaj jz vem kaj še vsega boga doma) ene probleme. mizar je parkiru pod njegovim oknom (kar je tudi pod našim sam da je un v prtličju mi pa v prvem) in sosed se je odloču da je tm prepovedano parkirat (se je on v svoji pametni glavi odloču kr sam) in ga je neki napizdu. Mizar se ni dal, ker drugje v bližini ni blo za parkirat in valda ne bo nosu stvari od ne vem kje h nam... In sosedu se puf strga inmu fukne moko na avto. In mizar se ne da! K je šel od nas domov mu je z mizarskim limom za les zalimu vhdna vrata... in lim je deloval celo noč... sosed pa zjutri ni mogu ven. in je klicu policijo da ga ven sprav...in potem revež ni mogu spat... k seveda je mogu enmu vrnit...zdej do mizarja ni mogu pridet ker pojma nima iz kje je... se pravi najbolš da se spravi na nas, ker je bil mizar pri nas... in se on ponoči splazi do našga tipota in mu zalima brisalce in šipe... sam k je bil tak mraz lim ni prijel... seveda pa je vseeno bilo treba kupit nove brisalce... in ker mu ni blo prov ker ni blo dost škode ni mogu spat... in bedi kmet cele noči... in se spomne da bo šu gume prerezat... pride vn in ni blo tipota (ker je mami prenočila pri stari mami) in naslednja najboljša stvar je bil seveda moj avto.... debil, cepec, idiot, kmet, ..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 pa ni tole kaka srbska črna komedija??? :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: jao.. sam pol tak če tam avto puščaš, se lahk spet kej takega odloč..bemu...to ti je večstanovanjska bajta..še dober da se ne odloč fentat se s plinom.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.