aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 mah psihopat... sej noben tm ne parkira sam mizar je takrat za par urc k je rabu met stvari bliz. ker jez drugje parkiram in vsi ostali drugje parkiramo... sam zdej bom mogla še bl stran da nav kdaj ponoč spet kej ušpiču... samo zdej je kr mir... zgleda da je dosegu svoje maščevanje... jz bi sam mir rada... pa brez škode... nimam jz dnarja za stran metat... mi avto že dva tedna zdej stoji na praznih gumah. in kar je najlepš, da sem gume zamenjala lih ene dva tedna prej... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 ampak tale mizar ga je dober zjezil da gre deca kr not v flat zalimat.. dost hujš ko tista moka.. pa se mu je spipal, ko praviš je že tak odpulen.. zajeban tole, ko tkole je lahko da ni konca, al pa da kter kterga fenta.. menda ja ma zdej revenge popoln.. da ne bo več težil. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 upam ja... k jz mu lih zato nočem nč vrnit... k se pol ne bo končal pa bogsigavedi kaj si bo zmislu.. za mizarja pa car! če bo tale sosed še kej poskušu bom mizarja nazaj poklicala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Evo... obljuba dela dolg... sicer je blo mišljeno Aiwi na OS, ampak pol sem pa ugotovila, da bi mogoče še koga zanimalo, pa bom dala sem gor... Se opravičujem, če se to ne sme delat.... Če bi kdo imel en soliden avtek, mam enga za vas.... pa full je ohranjen (od "tašče" ), se je vozila le do službe pa nazaj (1 km v obe smeri... ).... tukaj so pa podatki: Fiat Bravo 1.2 16V Steel 80KMletnik 2001/ avgust32000 km, 1. lastnica, redno servisiran+ servisna knjižicaelekt. pomik stekel, elekt. zaklepanje, elekt. in ogrevana vzvratna ogledalaservo vola, 2x airbag, meglenke, metalna (modra) barva, avtoradio cena: 1.7 mio Jaz pa garantiram da je k nov... pucal so ga vsak vikend (by moj dragi ), pa notri še diši po novem........ Če koga zanima, naj pošlje OS LP! Tinchy Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Imam Nissana. Micro. Prej imel francoza. Nikoli več ne bom kupil nič drugega kot Japonca. Imam ga 5 let. Star je bil prej 4 leta. Zanj sem dal polega rednih servisov...0 tolarjev. zero.niente.null. Nissan je zakon. To ne crkne, lega in pozicija na cesti odlična. Menjalnik natančen. Zame je to važno. Da se pelje. Da je cheap. ekonomično. Japonci so po mojem prav to. ne zamenjam! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Nikoli več ne bom kupil nič drugega kot Japonca. , haha, jaz pa pravim, nic drugega kot japonca ali nemca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 (popravljeno) toooooo Nissan, Toyota, Subaru in konec! Moj dream car na priponki. upam. lp Popravljeno 11. februar 2005 -> duško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 ni ga... tvoje fotke namrec saj ti bo ratal - mors risajzat pa tak, mal probavaj... Jaz pa shizim drugac na hondo (civic). da o bemvlu niti ne govorimo. ** jaz sem hotla met micro enkrat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 ejkako si tok hitra. matr. jst pa besno iscem kako bi pripel slikco. hihi amaterA samo priponka in shrani in to je to? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 aja, nisem vidla. ves kako das... browse - pol pa snames s svojega racunalnika...Joooj... saj je cist simple... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 tiše tamo! hahahah cak. fotka je 50k. Pravi da lahko do 100k. a image size tud vpliva? sej mi bo ratalo. Marsa. Če se boš odločla za mikro ti ne bo žal. Jst mam tako zlato lepo. Kot sonce. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 ne zdaj me je ze vec v interesu... Mikra je premikro zdaj... cikam na... micken vecjo varianto, imam fiesto in je zame zakon, taka spesl serija al kaj... , ne mors verjet... 10 let staro kupila pred dobrimi 2 leti, pa dela kot urca, sam usedem se... pa potegne tud ...175... vec pa nisem probala, ampak 160, 170 v totalnem nalivu, recimo, preizkuseno drzi se dbest, bremze, vse, no... blazno sem imela sreco s tem nakupom, kot tudi z bmw - star vec kot 10 let, imava ga ze 5, 6 let)... no z nobenim od njiju nobenih stroskov... gres dol, se usedes, odpeljes. zakon. ejj, ne vem, kako je s fotko - jaz sem... les, ce ne beton za tehnicne zadeve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Nikol mi niso bli citroeni všeč, sam C2... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Toyota Prius ko bo čas (kmal) pa če bo dnar (kr dragi teli hibridi , sam porabjo pa mal pa ekološko čisti-da ne bom po nepotrebnem naše predrage Zemlje onesnaževal ) no ja, po drugi strani je pa Honda Civic Type-R tut dobra (sanje pač) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, nisn dobo revije Mobil Bmw 1 je zdaj v akciji (mislim da lanski letnik) za 5 mio...Men je grd. Mazde me ne ganejo... noben japonc...kante... Aiwa, obrni se na zavarovalnico, mogoče kaj poštimaš... če ne, pa ubodi ene cheap gume, saj za to igračko ne rabiš neke specialitete.... Po moje dobiš vse 4 za 25 jurjev... he, glih za mojo eno Nekaj me meče.... kalkuliram če bi mi šlo vun za Audija A3, novejšega... Mah, morm manj na pleh mislit, me skoz potegne Men to tak nkol ni blo jasno kak te revije talajo? Kaj pa Žurnal dobiš? BMW 1 morm videt v živo. Ene Mazde so mi ful všeč, pa kar dober avto je Mazda. Audi 3 mi je pa tudi všeč, ta novi model še posebej.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Okus se ti boljsa ( to leti na enko pa a3 ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Pa kaj maš ti proti Volvo S60 ? Pravi car Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 jz bi pa yarisko.... že par let mi je to naj karčekdrugač je pa micra tud slčkana.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz bi pa yarisko.... že par let mi je to naj karčekdrugač je pa micra tud slčkana....Yaris?? Povej kdaj, pa greva na eno testno vožnjo po LJ bo mami ziher posodla... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 pa ti maš okol sebe vse avte k so mi všeč!!!!! zdej me pa sam še zanima kaj ti voziš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj maš ti proti Volvo S60 ? Pravi car Nic. Ce zunanjost gledam, mi ni najbolj no, sam so pa zmeri lepsi Peljala sem se pa itak samo v xc90....V70 je zadaj luskan Pa se nekaj za mojo ajvico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa ti maš okol sebe vse avte k so mi všeč!!!!! zdej me pa sam še zanima kaj ti voziš Nekaj strani nazaj imaš mojega "otroka" na fotki... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Michelle... XC90... ooo moja lepota... tega bi pa jz mela....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 he he bejbe....mišelka... moja jaraaaa.... tina... ti pa... he he heevo kliota lih ne bi mela, sem si rekla, če pa že pa črnga.... in kaj maš ti??? seveda črnega... ŠKORPJONKA! hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle... XC90... ooo moja lepota... tega bi pa jz mela....... Men so terenci itak Volvotov, pa vecina nemskih Clio...jaz sem se takrat odlocala med 206 pa cliotom, pa me je na koncu 206 preprical. Baje so imeli kar probleme pol z njim, jst sm ga mela sam slabo leto. Pezoja nikol vec ( kot da tega ze nisem milijonkrat povedala ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.