astra 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Pred kratkim sem o eni Vectri razmišljala, zdaj pa je naneslo, da jo bom par dni imela. Moj avto gre namreč na servis, mam ene praske za popravit, pojma nimam, kako so nastale... Pa mi je gospod pripeljal domov tisto vectro in rekel, na, pa jo sprobaj teh par dni, da boš videla.Baje je ful dobra, samo zelo trde sedeže ima, na poti v lj in nazaj že boli hrbtenica. No, bomo videli, opla še nisem vozila, pa saj ne more bit nek kunšt... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 pred leti sem videl takle avto - (tega sem slikal pa danes zjutraj na poti v službo)povem vam, da bo moj naslednji avto BMW serije 3, če bo le denarnica prenesla! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ja!!! piko!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Neki za Marso..... http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c...enu=1&c_id=6978 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 Ej, thanx Katja! res je zame tole, je pa hecno in zanimivo, ko ravno prednjacita najini znamki (pac to kar midva voziva). Sam se zal moram v bistvu strinjati (ceprav imam jaz clie in ople zraven se v igri). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>bmw ju manka duša?! mu dam svojo dobra. Kaj pa je to dusa pri avtomobilu? Fak jst sm pa vedno mislila, da je glavno, da ti je vsec, da je udoben, dovolj zmogljiv in razmeroma varen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....kako black magic woman, pa magar v Samari, je ful dober Se strinjam... pol je pa itak vsak avto dobr no mrbit rajš kombi hihi Fak jst sm pa vedno mislila, da je glavno, da ti je vsec, da je udoben, dovolj zmogljiv in razmeroma varen Hja, če gledaš tko na avto... pol razmeroma hitr prideš do nemških avtov in razmeroma še hitrej do BMW-jev ... ampak kakšno je življenje ki ga človek gleda tako.... heh, i need some fire Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Sej ne na zivljenje, ampak na avtomobile Zame je mela 7ka velik vec duse kot vsi ostali avtomobili, ki sem jih vozila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 i need some fire Pol pa mej svojo petko pa bod tih. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ha ha ha nino zdej pa tud men ni več jasn kaj bi ti rad od avta? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 sej men tud najbrž ni.... nvem nekam spešl more bit zame, en tak k nima vsak... BMWjev mam pouhn kufr... to sem ziher, evo najbol pogost avto kar jih vidim tko čez dan je ziher BMW (je res da drugih najbrž ne opazim, vsaj tolk ne...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 kje pa ti živiš da vidiš tok bmw-jov? in me ful zanima kok več duše ma hunday kot bmw??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, thanx Katja! res je zame tole, je pa hecno in zanimivo, ko ravno prednjacita najini znamki (pac to kar midva voziva). Sam se zal moram v bistvu strinjati (ceprav imam jaz clie in ople zraven se v igri). heheheh.. sem se spomnila na fiestico! pa pomisla, da boš tole kje kometire.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Sej Bmw je itak tak avto, k si lohk kr usak prvosc nov model in me ful zanima kok več duše ma hunday kot bmw??? Ne vem..ce govorimo pol prav tko o dusi avtomobila, gre za kak avto, k te na kej spominja. Kak star avto, na katerega te vezejo spomini. Nekako tko. Drugac je pa vse to z duso en tak velik larifari, da je ze prav bedno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 zdej bi prou pasalo neki, kar fajn štarta, ko pohodiš gas ...pa ena proga brez drucga prometa...pa gremo našiiiiiiii.....kako je že tista o koruzi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kje pa ti živiš da vidiš tok bmw-jov? in me ful zanima kok več duše ma hunday kot bmw???Na Viču jih je fullllll... čefurske formule... uni ta stari bmw-ji... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 pa ne sam na vicu, bemvlnov je v LJ FUL. x!x Mushi, saj... saj jaz veckrat kolnem kake fieste pocasne, kake starije not. Pa clie... :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ne sam na vicu, bemvlnov je v LJ FUL]. x!x Mushi, saj... saj jaz veckrat kolnem kake fieste pocasne, kake starije not. Pa clie... :P Neeee Clioteeeee........... Vsaj mojga ne bi..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 saj vem, saj Mushinega tud ne bi, kot mene nihce ne kolne...... mislim, zarad pocasnosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 heheheh.. bom jst bistvo povedala.. važno je kaj oz. kdo notr sedi! Če je tak čiko s klobukom, ne? Pol smo peceni.. da furamo za njim.. džizs... 40 ko je 50 omejitev, če bi mela enga džipa s štango spredaj, ne vem če ne bi svoje fantazije uresničila, pa ga ornk naprej porinla, da bi se pelu tolk ko se ma.. boljš 53, ko pa tole.. Pa tisto šaltanje, ko je zelena, folk menda na menjalnik pogleda, aha zelena, pa pogled na menjalnik v kteri pa mam, aja pa ročno še morem odtegnat, pol pa spelje, ko bi že 3 avti šli skoz.. jst pa si predstavljam kaj bi s tankom, džipom pa takimi vozili delala vroooooooooommmm.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 uni ta stari bmw-ji... Ja to pa ze. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja to pa ze. pa prejle: ""Sej Bmw je itak tak avto, k si lohk kr usak prvosc nov model icon1_rolleyes1.gif icon1_rolleyes1.gif icon1_rolleyes1.gif"" Ne vem, ce sem kaj narobe razumel.A to pomeni, da BMW (sploh pa novi) niso za obicajne ljudi, ampak samo za izbrance ? Za vas ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 ne sam je sponski..saj zame se je tud cas ustavil - moja je 'boljsa' (zame, sem si to predstavljala, zamislila) kot ena serija kasneje, pa ceprav ona *novejsa* in tako ?boljsa?. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 uh hehe sam res BMWjev je ogromno, k se furam po avtocesti skoz mi kšn v rit leze... sam res dve marki k neb mel sta Merđo, pa BMW, lahk volvota, al pa audija, mrbit kšnga angleža... uh bemu sem se spomnil na triplovega jaguarja uf to ja evo da mam keš, jaguarja... prec, kaj BMWja... če lahk dobiš za podobno ceno (ajd 2x več res ni tolk dost, če maš keš) vum vum, hehe skratka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 no comment. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.