Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Kaj pa Prius, Perun, ko je cist nova tehnologija, hudo baje ko shus? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Priusa ne dobiš sploh..., en si ga je posebi uvozil v Ajdovščini, Tisti Boscarol, k letala dela pa to, pa ma veze drgač pa je ful iskana roba je pa zanimivo videt, in ne slišat, zanč sem ga videl, pr semaforju hehe zanimiva zadevca, zihr je pr nas to eden izmed najbol redkih avtov... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Jaz ga pa se nisem v zivo videla... sam baje je hud. Vidim pa zadnje cajte ful enih novih avtov, zadnjic je en za mano vozil, ki se jaz () nisem imela POJMA, kaj je za en... videti je bil kot kak PT, mal vecji se morda, tak cist spesl, pojma nimam, kaj bi lohk bilo, gotovo NI bil nemc, niti francoz, dvomim tud da italijan... kaksen japonc, ceprav tud to dvomim, mroda kak ameriski...sploh ga ne znam opisat, nisem mogla ga pa vrebat, ko je levo zavijal, da ne bi pichila temule pred sabo v tazadnjo, ko imam bolj svoh varnostno ponavad. ampak zelo nobel avto. nekaj posebnega. Aja, ko sem se navdusevala nad X5.Ne da se ne vec, a mi je en drug zdaj skor se bolj vsec - namrec VW Tuarec. Ful nobel in karizmaticen je videt, pa ziher je tud dober avto.Me zanima kaksne so kaj cifre v primerjavi recimo x X5 ali pa z merdjotovo varianto - po mojem v bistvu ne mroe bit kakih blaznih razlik... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me zanima kaksne so kaj cifre v primerjavi recimo x X5 ali pa z merdjotovo varianto - po mojem v bistvu ne mroe bit kakih blaznih razlik... Cena:BMW 12-22 miljončkovMB 12-23 miljončkovVW 11-17 mil(ampak MBja je direktor AC-intercara spravu s ceste-baje ma bl slabe zavore) Vsi ostali podatki so pa tko al pa tko bl brezvezni (moč motorja je med 200 in 350 konjički, poraba pa sorazmerna z močjo motorja in težo avta, spisek dodatne opreme pa bereš 2 dni) chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Aha, thanx, , a da je vseen tolk?Pih, zgleda pa ful Jack, cist v rangu... Slabe zavore? Skoraj ne morem verjet, pishuka, tak avto!!!Cudno da ga je zrinil, ne vem ce ni tale se celo mal vecji pa sirsi? Spisek? No saj nisem kaksen strucko, pri meni se hitro neha pol *znanje*.. Ampak pac, mal me zanima pa tko, pa vedno se moram v tole pac vtaknit, v tole temo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Bremze ma mercedes lahk bolše od ferarrija, sam če niso sposobne ustavt 2,5 tonskega avta nč ne pomaga! :xx!: Spisek dodatne opreme lahko podvoji ceno avta (od ogrevanih sedežev, kromanih okrasnih letvic do potovalnih računalnikov, senzorjev za parkiranje...sej sm reku-velik) Ja...a kje piše:samo za izvedence al pa kej podobnga? Jst mislm da ne-dobordošu je po mojem vsak (kdo se oglaša-kljub domnevnemu znanju sm edn bl frišnih na temu forumu, izkušenj s ceste pa tko nimam-vsaj avtomobilskih) chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 no saj me moras dobesedno zmuvat, namest da bi se sama, skratka - ne vem, ce sem ti ze izrekla dobrodoslico, vsekakor - dobrodosel! ja, sami struckoti vedno povsod, a ne? ampak avte kar moras gledat pa vsaj mal shizit. Pravis da nimas (se) izkusenj?Jaz jih tud do nedavna nisem imela - ampak od nekdaj bila taglavna v avtodebatah. Hocem reci, tud ko se nisem vozila, me je vse zanimalo in kar kaj sem mal 'vedela'. Sam ne pa zdrdrati treh cen novih avtomobilov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 evo nizki štart na avte poslal mail prodajalki luštnega malega kupejčka.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Lep pozdrav. Za priusa pa ni gnarja,tak da bom rabljenega avensisa kupil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 jaz bi komot mela kakšnega X5... se mi prav dopade ... v bistvu bi mela dva ... enga Hyundai coupeja pa enga terenca, lohk merđota Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Hja,eno so sanje eno pa realnost. X5 = čudovit avto , samo, da mi manjka čisto malo za njega.....samo kakih 15 miljončkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>X5 = čudovit avto , samo, da mi manjka čisto malo za njega.....samo kakih 15 miljončkov no, evo... čist malo še manjka ... men tud čist malo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Mah....Ampak - nikol ne ves, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Bojim se sebe, ce bi pa imel teh 15 meljonov,pa bi iskal nekaj za 30 meljonov hehe,pa bom rajsi za manj gnara kupil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 ehh, jaz sem tudi s skromnejsim zadovoljna, samo ne kar z vsem... Tud jaz tako pol staro sceno kupim, a glih zato pa nemc al japonc.Mal mors bit izbircen, vedet kaj hoces, mal mors met pa tud srece. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ej,kaj pa to država misli neke avte prodajat,kje bo to objavljeno kakšni avti so in kdaj bodo licitacije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Problem je ,da mi ta kišta dizlova od golfa (II) predobro leti, na srečo,ker sem hodil gledat audije, pa bi se skoro z eno A6-ko nategnil, sem ga pogledal,lep,na probni vožnji pa je na srečo crknil,tak da sem se ozdravil audija pol sem scenice malo gledal,pa mi je tudi eden crknil na cesti- ne vem,ali imam v sebi kako energijo ,pa kje je bila ta energija ko sem novega megana kupil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... na probni vožnji pa je na srečo crknil... ... tko mam jaz z racunalniki pa tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Najbolj zanimivo je bilo,ko mi je pri minus 21 ta golf vžgal zjutraj brez težav, sranje,zakaj noče crknit ,da bom kupil drugi avto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbolj zanimivo je bilo,ko mi je pri minus 21 ta golf vžgal zjutraj brez težav, sranje,zakaj noče crknit ,da bom kupil drugi avtoja no meni pa pr minus 15 sicer je vžgal, sam ni naredil več kt 20m hehe no danes zvedu slabo novico... moj idealni avtič je že prodan... po treh dneh... k je bil oglas gor... pa je šou... evo, par dni sem bil prepozen... shit... sicer pa k sreči že enga podobnega ogledujem... jipijej... sam mal bol zelen je Hyundai Coupejček vum vum teeeeeemno zelen kdo bi si mislil da mi bo kdaj temno zelena barva všeč, sam temule pa kar sede... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 končno! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Pa smo izgleda vsi srečni................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 razen onih ki morajo odkidavat zadeve... pa... hej, a 'zaugi' se obstajajo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Hja,moj stsri dizel ga še ma ,pa kidat ne rabim gripa je zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.