perun 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Jaz pa še vedno kupujem,pa sem ves zmeden,ali awensisa ali pa laguno Hja, awensis se ne kvari(baje), laguna pa kar.... pa vseeno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 toyota jasno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Jaz bi pa meu smartija al pa smart roadstara Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 jaz pa hondo civic - crno ali srebrno (al pa mazdo 3 ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>toyota jasno! Saj meni je tudi jasno,pa so mi eno laguno pokazali črno hm,pa saj vem da bo razum zmagal na koncu. Hja,saj tudi kaka novejša bemfa ni nedosegljiva pa vendar, zadnji pogon pa moj mali hribček v Halozah in še zima , ni naj kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 hja sva se s kolegom (sco) pogovarjala o teh bemwlnih... pr nas ga ma itak že skor vsak... ehja... mah no js vedno bolj gledam Mazdo Mx5 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 črna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 Perun... stekam... zadnji pogon pa to... ma avensis je po mojem nadvse solidna izbira! Jaz sem sicer bolj za hondo kot toyoto, a - zakon tud toyota, itak! Prakticno so vsi cari tolk dobri, da je res stvar okusa, jajcanja in tega. mas balenote ful hude, djabe, tolk avta za tak cash!!! x!x Jih ful poznam nad zadovoljnih recimo... jaz sem nekaj casa gledala colta, pa lancerja pa tko...zdaj sem tolk zadovoljna s fiesto, da jo bom se mela... ampak avte pa pac zmeri gledam, kateri bi... enkrat, morda... pa tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Svak nabavil landroverja...16 mio...grd kot..nevemkaj :xx!: ..vsi detajli o dodatni opremi me res ne prepričajo..PRAVI MOŠKI ŠE VEDNO VOZI BMW!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>PRAVI MOŠKI ŠE VEDNO VOZI BMW!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>črna Da ne govorimo kak zgleda črni avto frajersko, ko je pokrit s prahom,ko so samo šipe pa luši spucane ( pa mogoče tablice) Samo da moja žena tega ni hotela razumet ko sva imela črnega golfa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 sem mislila, da sem edina fetišistka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Itak je toy zakon...samo..... hmm, problem je,da mi awensis na oko tak ne pade..razen črna v nedeljo sem bil v lj in si ogledal dva črna awensisa še teden dni, pa bo D day. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Svak nabavil landroverja...16 mio...grd kot..nevemkaj :xx!: ..vsi detajli o dodatni opremi me res ne prepričajo..PRAVI MOŠKI ŠE VEDNO VOZI BMW!!! Pravi moški za tak dnar vozi Saaba 9-3 vum vum vum Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Sm mal prej vidu Mazdo 6.......matr je dobra. Sicer pa tuhtam zakaj sploh razmišljam o novmu avtu........ko pa tak fino pade cena enemu dober ohranjenemu 2,3,4 leta starmu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Majčkeno sem računala, da s pomladjo dobim nov avto... .Pa me včeraj kliče vulkanizer, da je že nabavil nove letne gume zame... Potem pa mi je še gospod prinesel letno vinjeto za Avstrijo, naj si jo nalepim na šipo...in ni treba bit zlo pameten, da skapiraš.... I plavuša je shvatila.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tem dejanjem pravimo pravniki "konkludentna" dejanja.........je pa res, da jih plavuše praviloma ne shvatijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 kakšna? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm mal prej vidu Mazdo 6.......matr je dobra. Sicer pa tuhtam zakaj sploh razmišljam o novmu avtu........ko pa tak fino pade cena enemu dober ohranjenemu 2,3,4 leta starmu.... To ti ze skoz govorim, Mick (oboje tud da je mazda 6 gudy) <{POST_SNAPBACK}>Majčkeno sem računala, da s pomladjo dobim nov avto... .Pa me včeraj kliče vulkanizer, da je že nabavil nove letne gume zame... Potem pa mi je še gospod prinesel letno vinjeto za Avstrijo, naj si jo nalepim na šipo...in ni treba bit zlo pameten, da skapiraš.... I plavuša je shvatila.... Astra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravi moški za tak dnar vozi Saaba 9-3 vum vum vum Za tak denar si lahko kupš že enga dobrga Jaguarja. Zakaj bi kupvov bemfa, Saba al pa Lend roverja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Če smo že pri angležih, pa recimo avtomobili in estetika; kaj pa pravte na Roverja 75. Ga je Oskar Kogoj pohvalu, da je najlepši avto. Menda ga tud ima. Popolna oblika kozmičnega jajca pa to. Angleška klasika. Tip ma res filing za obliko . Stvar dobrega okusa, po moje. . Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Kje so časi ko so nam bile katrce ideal, zložo si zadnje sedeže,pa je šel not 500-literski sod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fak, kera neumnost Tako misljenje ima posebna "vrsta" ljudi.Torej tudi tisti, ki si kupijo Mercedeza A, so tisti, ki si ne morejo privosciti C in ga imajo samo za to, da lahko RECEJO (!?!?) da imajo novi merdeces!? govoril sm o BMW-ju in ne Mercedes-u, če pa sva že pri meci, pa od E klase naprej sploh ni tista prava meca,torej A in C(za stare mame ) :xx!: Mimogrede, nisem se sam spomnil ta rek za BMW 1 ,o tem govorijo svetovni tabloidi in celo BMW sam (naj bi bil 1 dostopen vsem) torej.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ja pac, sklepala sem, da mislis starega, glede na to, da novega za 2 milijona ni.http://www.najdi.si/avtomobili/avtoznamke....skupina=serija1 Dovolj, te pogovori me delajo zivcno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja pac, sklepala sem, da mislis starega, glede na to, da novega za 2 milijona ni.http://www.najdi.si/avtomobili/avtoznamke....skupina=serija1Dovolj, te pogovori me delajo zivcno sej sm dodal, da mogoče imaš pa ti prav lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.