krokodil 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eni še vedno ne razumejo, da je pri BMW podatek o konjih, pri japoncih pa o ponijih, ali pa so to celo neki bonsai konji! Pa še krivulje navora so zelo pomembne, pa velikosti navora itd.Piko, pri avtomobilu, na cesti, med voznjo, steje navor na KOLESIH.Ne na glavni gredi...to je podatek za v kataloge, za neuke. Tukaj :Navorse je gospodic potrudil, pa napisal kako pa kaj. Tukaj:Datotekepa imas excelove datoteke, z vrednostmi, grafi...In ja, med njimi je tudi S2000.Da ne bos presenecen nad rezultati. Za razumevanje je potrebno osnovno znanje mat. in fiz.Pa mislim, da si ti tukaj bolj doma, kot kdo drug, vkljucno z mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Danes bla z dragim na meritvi ihahajev.... .....Civic VTI, serijsko 160, danes 213 (je ful lepo videt, da se ti vrača, kar si vlagal ). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes bla z dragim na meritvi ihahajev.... .....Civic VTI, serijsko 160, danes 213 (je ful lepo videt, da se ti vrača, kar si vlagal ). Ke, a ma turborizling Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 dons sem pa jaz bolj... lesena, nic ne razumem teh podatkov, katja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ma kje, kroko, pha, turbo... :xx!: Nič turbo. Blokado pa ima 9500.... Je rekel, da se je voznost ful izboljšala in res, sem probala, wiiii, kok je to lušno vozit.... Marsa, konji Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Avto peljes na valje (merilna naprava) in ta naprava po koncanem merjenju "pljune ven" list papirja.Na katerem so stevilcne vrednosti in grafi.Navora in moci v odvisnosti od vrtljajev. Prej jih je bilo 160konjicev, po posegu v motor (tuning) pa malo vec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 aja, too. thanx! aha, to si mislila s popravki, nekaksen apgrejd? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ja Marsa (hvala Krokodil ), apgrejd ali tunning. Največja fora je, da avto navzven izgleda popolnoma serijski.... nobenih dodatkov, nič spuščen..... tko da je nekak nevpadljiv - temu pa se reče sleeper. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Bos pa dala za en krog.Samo potem ne bo vec 213 ampak kar 214 konjicev v avtu. Konju jedan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kroko.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes bla z dragim na meritvi ihahajev.... .....Civic VTI, serijsko 160, danes 213 (je ful lepo videt, da se ti vrača, kar si vlagal ). Civic VTI ja ja ja to je mašina hihi kot da že serijsko 160 ni zadost ma ne 213 vum vum vum swosh oujea še turbo daš gor pa boš prec pr 300 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Mmm, mene pa doma caka konjicek.. Za cez vikend.. Bruuuummmm Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Dons zutri sm dvignu Jaguarčka! Važn da pred retrogradnim Merkurom, drgač bi meu lohk vse zaj..an! Hehehehehe,dons ga bom že mal dalšo turo stesteru, jutr pa ta ornk! Aja, na Norvešk grem kot specializant! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 o porka motorka... teb se pa godi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Kdor zna, pač zna! Mimgrede,kje je tvoja fotka????? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 mimgrede Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Točn tak,obluba dela dolg, če še ne veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 pa kdaj sem OBLUBLA? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Mal nazaj preber.......nimam tok velkega špegla,pa tok dolge roke, da bi se slikala, pa tud časa nimam......bom mamici rekla, pa me bo slikala.......bip,bip,a so klikerji šli? A kej druzga ne štima? Mogoče fotič crknu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hehehee to se vse spomnem... hehehe sam oblubla pa nisem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ja, pa si, da jo boš dala nasledn dan gor, pa nč! Tok rada fotke limaš, sam dej kej konkretnga, ne sam face-to že vsi vemo, da je lepa! Kaj pa kej druzga?? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hehehehe kok si posrečen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons zutri sm dvignu Jaguarčka! Važn da pred retrogradnim Merkurom, drgač bi meu lohk vse zaj..an! Hehehehehe,dons ga bom že mal dalšo turo stesteru, jutr pa ta ornk! Aja, na Norvešk grem kot specializant! meni tud en đir Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons zutri sm dvignu Jaguarčka! Važn da pred retrogradnim Merkurom, drgač bi meu lohk vse zaj..an! Hehehehehe,dons ga bom že mal dalšo turo stesteru, jutr pa ta ornk! Aja, na Norvešk grem kot specializant! kerga Jag-a si to kupu? pa ker letnik? dej kako slikco gor,da vidm to mašino Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.