seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 AUDI je zakon sm zadovoln z a6 2.8 quattro 99 letnik (sam mal preveč pupca včasih ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kaže mal več obratov? Tolko jih je blo.... z enim drugim računalnikom sicer... zdej ma blokado na 9500, ko so mu rihtali elektroniko, so rekli, da bi jo lahko dali na 9800, sam da je pol motor začel spuščat čudne nezdrave zvoke.... Tko da so pol dali raj nižje. Števec na armaturi pa laže ja, za kakih 500 obratov... po števcu se mu zvrti do 10000... hja na slikci je pisalo 96xx tko da to je stara fotkica hehe 9500 a dobro to da ima blokado hehe sam zvoka pa ne moreš dat na slikco, tud posnet ga ne moreš, to je treba slišat..... vammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja če ga boš pa ti kupla, potem ga pa jaz tak ne rabim Ne, meni je ful luškan, ma kaki Golf, pa Peugeuot, pa..., ta nova serija vseh Audijev je tak dobra, da jočem, ko se keri mimo mene prpela, tak me ma, da bi se kr pod njega vrgo Tud jaz tako buljim včasih v kakega pred semaforjem, da bi mogla imet kar kanglo za slino s seboj Zadnjič je bil en prelep zraven mene na semaforju, jaz pa: , je tip notri mislil, da sem malo čez les po moje. res ni primerjave z golfi, peugeoti , da o japoncih ne govorim-mi niti eden ni všeč. Zadnjič sem na Porsche Slovenija sedela v golfu, pa je bil tako nekam plastičen- se mi zdi, da se kar jasno vidi, kam izgine ta miljon razlike... jaz si ga ne bom kupla, si ga nimam s čim, so ga pa starci obljubili, moti me le nekaj: vrednost mu od dneva nakupa pada, saj vsi, ki se vsaj malo spoznamo na denar, vemo, da je naložba v avto najslabša, krediti in lizingi pa so mi bogokletni, je ni variante, da ga vzamem. Že npr. pri novem golfu ga preplačaš 1,2 milijona, če ga vzameš na kredit. A jih ni škoda? Milf, kateri model je pa tebi všeč od A3? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja na slikci je pisalo 96xx tko da to je stara fotkica hehe 9500 a dobro to da ima blokado hehe sam zvoka pa ne moreš dat na slikco, tud posnet ga ne moreš, to je treba slišat..... vammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Kwa? Koga pa zanima ta zvok in obrati? važn, da je leeeeeeeeeep, dizajnersko dovršen, varen in da malo žre, se redko kvari in drži ceno. To je vse, kar od avta pričakujem. aja. pa da gresta dva dobermana notri, pa nekaj prtljage. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Hja, ko ma 212 konjev, postane hudičevo lep neglede na design.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja, ko ma 212 konjev, postane hudičevo lep neglede na design.... japajade Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja, ko ma 212 konjev, postane hudičevo lep neglede na design....He he Nino, tega ženske nikol ne bodo mogle razmet vvvvrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tud jaz tako buljim včasih v kakega pred semaforjem, da bi mogla imet kar kanglo za slino s seboj Zadnjič je bil en prelep zraven mene na semaforju, jaz pa: , je tip notri mislil, da sem malo čez les po moje. res ni primerjave z golfi, peugeoti , da o japoncih ne govorim-mi niti eden ni všeč. Zadnjič sem na Porsche Slovenija sedela v golfu, pa je bil tako nekam plastičen- se mi zdi, da se kar jasno vidi, kam izgine ta miljon razlike... jaz si ga ne bom kupla, si ga nimam s čim, so ga pa starci obljubili, moti me le nekaj: vrednost mu od dneva nakupa pada, saj vsi, ki se vsaj malo spoznamo na denar, vemo, da je naložba v avto najslabša, krediti in lizingi pa so mi bogokletni, je ni variante, da ga vzamem. Že npr. pri novem golfu ga preplačaš 1,2 milijona, če ga vzameš na kredit. A jih ni škoda? Milf, kateri model je pa tebi všeč od A3?(črn model , to mi je prišlo, da morm eno neumno reč)Ma vseeno skoraj no, po pravici povedano, si nebi niti čisto novega privoščil, pa fajn bi blo, da bi mel pod 10 sekund do 100km/h. Samo sej pravim, to so le (za zdaj) še utopične želje, mogoče pa res kaj rata, pustimo se presenetit Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja na slikci je pisalo 96xx tko da to je stara fotkica hehe 9500 a dobro to da ima blokado hehe sam zvoka pa ne moreš dat na slikco, tud posnet ga ne moreš, to je treba slišat..... vammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o kakih obratih se vi to neki zgovarjaste, o unih pri pralnem stroju al kaj?? haha, dej ne me basat z 9,5 rpm/1000 ,razen če se zgovarjaste o motorjih na dveh kolesih, drugač pa jebesh obrate ,važn je kak je navor! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Heh, moja krntija je spet 200-tko fasala Pismu, ki je moj novi avto.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, moja krntija je spet 200-tko fasala Pismu, ki je moj novi avto.... a s hriba dol al kako? hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Hehehe, taka krntija pa spet ni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa? Koga pa zanima ta zvok in obrati?Ja tebe ne ne.... <{POST_SNAPBACK}>He he Nino, tega ženske nikol ne bodo mogle razmet vvvvrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Not true. Ampak samo zvok tudi ni vse, pismu, mora tut kam it ne. <{POST_SNAPBACK}>o kakih obratih se vi to neki zgovarjaste, o unih pri pralnem stroju al kaj?? haha, dej ne me basat z 9,5 rpm/1000 ,razen če se zgovarjaste o motorjih na dveh kolesih, drugač pa jebesh obrate ,važn je kak je navor! lp Kaj ne verjameš, da se zvrti tok al kaj? Glede navora pa sem tudi že dala graf... http://img172.exs.cx/img172/3928/file0001aa7hi.jpg Anyway, na papirju sicer kaže kaj in kako, ampak v živo pa.... ...moraš doživet pač. Nino, res je, ne moreš posnet zvoka, smo probavali, pa sej je no... sam v živo je čist drugo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>WOOOOOOOHHHHOOOOOOOO!!!!!!! Let it REV!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja tebe ne ne.... Not true. Ampak samo zvok tudi ni vse, pismu, mora tut kam it ne. Kaj ne verjameš, da se zvrti tok al kaj? Glede navora pa sem tudi že dala graf... http://img172.exs.cx/img172/3928/file0001aa7hi.jpg Anyway, na papirju sicer kaže kaj in kako, ampak v živo pa.... ...moraš doživet pač. Nino, res je, ne moreš posnet zvoka, smo probavali, pa sej je no... sam v živo je čist drugo... hmmm zanimivo, kašn avto pa je to, mašina-kok kubična itd... ??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Honda Civic VTI '96, 1,6 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Honda Civic VTI '96, 1,6Pa to tak pipa al kaj??? brrrrrrm bbrrrrrrrm Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Honda Civic VTI '96, 1,6 hehe mala zverinca.. no ja js osebno imam raje serijsko močan avto ,mašina vsaj 6 valjna in to je to, toti neki predelani cvergelčki mi ne dišijo V6 in več to je zvok da se reče lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Mhm ...en muvi.... http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm ...en muvi.... http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1 a to sta ti in tvoj tip v uni srebrni hondici?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Mhm... Snemala je pa frendica... ko smo odhajali iz MB srečanja... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm... Snemala je pa frendica... ko smo odhajali iz MB srečanja... kašno srečanje to blo, avto tuning al kaj tazga?? hmmmm zgleda,da ma tvoj tipček tole hudo dobro naštelano Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ma v bistvu srečanje Honda kluba Slovenije. ....hudo dobro naštelano..... ....ma pač rad najboljše.... Zdej pride na vrsto malenkost stylinga (nevpadljive feltne), pa podvozje utrdit.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 a tko.. kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Saj res, Ninči: Manta Fahrer (sem imela enkrat na faksu referat na to temo pri lektorskih vajah- smo se ful krohotali) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.