atubbuta 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri mojemu ne kazˇe hitrosti (lahko bi vzel takega, ki bi to kazal, vendar je bil drugacˇen dizajn in mu ni blo vsˇecˇ). Kazˇe obrate, korekcijo bencina, podtlak motorja (oz. tlak cˇe bi imel turbino) tisti procenti pa so gas... (v tej moji fotki bi mogli bit sˇtirje podatki, pa je korekcija bencina izbrisana, da je lahko dal slikco za ikono ). Korekcija bencina... A je to trenutna poraba? Podtlak motorja?!? Kaj ma sondo vgrajeno? Na kerem mestu pa to meri? A je to v valju pri vsesavanju? Al je tik za ispusnimi ventili? Nimam pojma, slisi pa se zanimivo. Aja, cemu pa sluzi ta podatek? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 V bistvu ta podatek bi bil bolj važen, če bi imel turbino, tako pa pač samo kaže. Kje pa to meri pa ne vem točno, bi mogla vprašat... Korekcija benza je pa v tem smislu, da lahko dodaja ali odvzame bencin. Če je preveč bencina, pol ga itak zamori in ga ven meče, če pa premalo, pa ne greš nikamor ne (oz. zelo cuka). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 OK, vprsi. Prav? Se mi pa dozdeva, da gre za pritisk v predelu pred vstopnimi ventili. A je to turbina pri injection sistemu ali pogonska turbina? Vidim, da se spoznas na masine mnogo bolje kot jaz (pa ceprav ne ves cist vsega). Jaz ne vem skoraj nic. Vsi moji komentarji so bolj plod logicnega razmisljanja, kot pa znanja. Vse kar vem je, da mora imet motor bate, ventile, obrocke, svecke in razprsilec. Pa se to, da so obicajno 4 faze delovanja. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Jah kolikor jst vem se to meri v vstopnem razvodniku (intake manifold) ki ima posebej za to prilagojene točke kamor se potem vstavi sonde. Podtlak za ventili si pa kar težko predstavljam (morda zgrešen trenutek po delovnem ciklu, ko še niso odprti izpušni ventili). Emm, je pa veeeelik možnosti da to kar sm napisal ni res, zato naj se vse skupaj jemlje z malo rezerve! chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Podtlak za ventili si pa kar tezˇko predstavljam (morda zgresˇen trenutek po delovnem ciklu, ko sˇe niso odprti izpusˇni ventili). chameleon Tudi jaz si ga tezko predstavljam v absolutnem smislu glede na zunanjost. Lahko pa bi bil to podtlak glede na stanje v valju. Ali pa so morda pogruntal kak sistem za hitrejse izpraznenje valja. Pri vsej danasnji tehnologiji clouk lahk ze vse pricakuje. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem imela tehničnega. Je šel čez, ampak samo zato,ker se poznamo. Zamenjati moram katalizator,je uničen, da ne govorim, da ga nekaj lomi tudi alternator jutri pa še registracija! Bljak, spet bo šlo full keša! :xx!: Bit ženska je lepa prednost ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem imela tehnicˇnega. Je sˇel cˇez, ampak samo zato,ker se poznamo. Zamenjati moram katalizator,je unicˇen, da ne govorim, da ga nekaj lomi tudi alternator jutri pa sˇe registracija! Bljak, spet bo sˇlo full kesˇa! :xx!: Samo to je zeloooo neekolosko, ce vozis s pokvarjenim katalizatorjem. Treba tudi na zdravje nasega planeta malo pogledat. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem imela tehničnega. Je šel čez, ampak samo zato,ker se poznamo. Zamenjati moram katalizator,je uničen, da ne govorim, da ga nekaj lomi tudi alternator jutri pa še registracija! Bljak, spet bo šlo full keša! :xx!:Tvoj avto je bik, tak kot moj, jaz imam tudi jutri tehničnega, pa katalizator je tudi zanič in jaz tudi poznam enega, pa sploh ne rabim avta tja peljat (upam, da kdo na LNF ne dela na servisu za tehnične preglede) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>t (upam, da kdo na LNF ne dela na servisu za tehnične preglede) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz sem dala lani vec kot 100 jurjev, brez tehnicnega, za izpusni sistem.me je ornk udarlo torej po zepu, sem si pa rekla, kul, vsaj svinjam ne in je ziher tud za avto dober, da je to spedenano. kar me spomni na to, da imam cez slab mesec registracijo... *Milf! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj rada skrbim za zdravje planeta vendar moram misliti tudi na zdravje svoje denarnice! Pa saj mi ga bojo menjali! Rabiš strokovno pomoč...servis pa to...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, zaenkrat ne! Zaenkrat... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoj avto je bik, tak kot moj, jaz imam tudi jutri tehničnega, pa katalizator je tudi zanič in jaz tudi poznam enega, pa sploh ne rabim avta tja peljat (upam, da kdo na LNF ne dela na servisu za tehnične preglede) Poznamo te finte ja! pa taprave ljudi na tehničnem tud, hehe! Ler kak bi potem moj golf prišel skozi, če pa bremzna luč (ena )sploh ne dela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>loleki... vem totalno, sam pac... to je tko kot bi vedno vozil 20 cez omejitev... in enkrat te pa pac dobijo... posteno. in placas...a ni?ne, se bodo seveda nasli, ki se bodo ful pritozevali (point of view? ), da glih so nabasali in da tumach!!!, in taki, ki bo stevc odpovedal in ne bo treba placat kazni in bodo rekl, Cudez nad cudezi!! (), in pa taki kot sem jaz: ok, posteno... maste enga gratis. no tko je bilo z 'mojimi katalizatorji'...lolek, buto, bebo. vse... sam, tko je naneslo... moj mehankar (aja, haha, ce tekmujem, hocem zmagat, torej jaz imam pa VSAJ dva , ki se lohk shlepnem djabe cez tehnicnega in smooth... pa... je naneslo pac tko, da se mi ni dal cakat pa tko)...pa sem si rekla, vsaj svinjala ne bom, pa tud - ce na odpadih, neka stara jajca trefnes, nikol ne ves, prav tako mi lohk crkne cez dva dni vse skupaj, al je pa isto vse zabasano, staro... nepretocno, zasvinjano. dons sem razmisljala... ne znamo cenit, kar mamo... dvomim, da bom kdaj v lajfu lohk TOLK (!!!) zadovoljna s karom, pa KARKOLI bom mela! x!xker da bi se 2 leti usedala v avto in sam gas in pichi Miki, prakticno brez frk, vsak dan vse dela in vedno in v vseh pogojih... macek v zaklju, v bistvu, 9 let star in zdaj pac ze skor 12... tezko, po mojem... sploh pa za take cifre...Tko da - sam da gre, vedno, da lohk noge stegnem, da lohk sedim kot car... zakon... ce bi se dal, bi skoz imela tocno tkole... tacga. nic drugega ne rabim... sam ker to ni mozno... napredek je dober in slab, vcasih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Hja isto moj golf, kar teče, kar živ je, noče krepnit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Marsa, se strinjam! lahko imaš srečo ali pa za malo denarja, malo muzike! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh, marsa, cele litanije to itak, tle pa sploh, tu mam jaz ful za povedat, sam pac 'po zhensko'..ne 16 ventilov pa to, pac pa *vse ostalo*. vem, saj o tem sem govorila, pol sem pa pac naprej razmisljala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 550 konjev in 1 osel... ta mi je bla najboljša Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 En frend s plesnih ma pa Megana cabriolet. To je pa pravi uzitek polet se s cabriom vozt. Tece pa kot ladica po mirni vodi. Tok sm not padu, da sm zacel frende pr zboru fehtat, da mi za rojstn dan namest kuhavnce kupjo kabrioleta Cadillac s 320 konji, pa niso bli glih navduseni. Ah sment pa prav. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 Dons je pa tolk en lep saab pred mano vozil, sam je prehitro zavil, nisem bila pozorna dost, kaj je bil za en. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 >D saaaaaaab js sem tud vidu enga, danes... hehe sabi so pa res nice, pol sem pa na avtocesti porša 911 prehitu juhu bolj iz radovednosti da sem videl če je notr res blonda... ( affirmitive ) ehja, tak je to, cabria bo treba, me je zanč santos prepričal.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 A kupi kdo xantio karavana, temno plave barve, odlično ohranjenega in vzdrževanega? Jaz bi zdaj namreč C4 (zdaj--- ko pač naredim izpit...). Resno sprašujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Moj otrok bo šel pa drugi ponedeljek na popravilo.... je mal obtolčen, pa ga gremo zakrpat, da bo spet lep! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 No, za čas popravila mojega Cliota pa dobim novega Polota na test (mal vez in poznanstev, dragi zrihtal )..... Komi čakam!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 kak ze gre to, kaj pa si mislite o alficah? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.