Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 ne vem, po mojem 93 al kaj tacga, vec kot 10 let star.. *pa se s strani: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1580 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem, po mojem 93 al kaj tacga, vec kot 10 let star.. *pa se s strani: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1580Je še lep ja. Čuj, mi lahko poveš koliko kilometrov sta z njim prevozila (sej ne, da bi kupil), ampak, da vidim koliko te mašine zdržijo. Lahko mi prave kilometre na OS posreduješ, če ga slučajno prodajaš pa nebi rada, da kdo vidi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 to moram mitjo vprasat..ma ja, ni problema, kaj dost ne pricakujeva od njega..je blo pa tisoce km prevozenih z najine strani (nekajkrat hvar, do drvenika pa tko [*tale fotka, ki je s strani, je fotkana na drveniku v vrsti za trajekt ], korcule razne, Juzna francija, italija, avstrija itd.)...Dbest avto, sam se bemvlni pridejo v postev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, velik avto za po mestu drkat slovenceljski sindrom malih kurcov in velikih avtov ampak a je to sam slovenski sindrom? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, velik avto za po mestu drkat slovenceljski sindrom malih kurcov in velikih avtov jah, tko se mali kurchki z malimi kurcevimi avti tolazjo. Avto ni pa sicer nic v primerjavi z nosom - ce sva ze pri primerjavah. 'za po mestu' je pa fiesta in itak jaz vec vozim v bistvu po mestu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, velik avto za po mestu drkat slovenceljski sindrom malih kurcov in velikih avtov Khm, jaz nisti slučajno nisem z mesta...sindrom malega kurca...nevem no, bo treba kako bejbo vprašat...aja, nos pa mam tud velik... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 to je tko kt vsi k nimajo denarja pljuvajo po bogataših... hja been, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> to je tko kt vsi k nimajo denarja pljuvajo po bogatasˇih... hja been, Vsak pluva po drugacnih. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to moram mitjo vprasat..ma ja, ni problema, kaj dost ne pricakujeva od njega..je blo pa tisoce km prevozenih z najine strani (nekajkrat hvar, do drvenika pa tko, korcule razne, Juzna francija, italija, avstrija itd.)...Dbest avto, sam se bemvlni pridejo v postev. Baje ma ful udobne zice pa fajn lego na cesti. Sem se pa pelu s ta novo petko. Gre k avion po brezvetrju. Sam to zihr zre tok kt ga vid. Ne vem, men se vedno Skoda, VW in Audi rulajo. Pa kak japonec (Nissan in Toyota). Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 ful, udoben, lega... zakon, saj pravim... ga je imel pa sicer en profesor, ga pedencal ko shus. mojga pa tud en, ki je velik bolj skrbel kot jaz. zal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Baje ma ful udobne zice pa fajn lego na cesti. Sem se pa pelu s ta novo petko. Gre k avion po brezvetrju. Sam to zihr zre tok kt ga vid. Ne vem, men se vedno Skoda, VW in Audi rulajo. Pa kak japonec (Nissan in Toyota). Audi je itak zakon, jaz bi mel novo A3 (sicer je majhen avto) ampak za zdaj še ni dovolj perja, žal Milf. Bo treba počakat. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kak japonecaha. Honda. civic. Mitja pa naj ma kar bemvla, ceprav je hud accord. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Accord mi edini od Hondičev gre vun, ampak cena...bom raje tiho Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Meni osebno je pa všeč: TOYOTA LAND CRUISER (4,0); to mi je pa avto mojih sanj...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 hja toyota landcruiser avto je težko večji... od toyot, celica... drgač pa tota honda civic brum brum... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>206- 1.4 16 V, barva ledeno modra Nice, nice! Kakšno fotko gor prlimi! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 ce si druzina, je fajn met velik avto. Bemvl 5ka je glih dbest, kak karavancek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce si druzina, je fajn met velik avto. Bemvl 5ka je glih dbest, kak karavancek... Ja, itak , Marsa se strinjam s tabo....Če je družina obvezno velik, komot in varen avto-karavanček, terenc ali kakorkoli.......Mi vozimo karavančka pa ti povem, da smo samo trije + kuža in nam na koncu vedno zmanjka prostora, ko gremo na morje.......tako, da na koncu je treba še kufer na streho zmontirat in pičimo....... Tako je to, ko sta dve ženskice pri hiši....... p.s. oni terenc zgoraj mi je pa še vedno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Audi je itak zakon, jaz bi mel novo A3 (sicer je majhen avto) ampak za zdaj sˇe ni dovolj perja, zˇal Milf. Bo treba pocˇakat. Novi A3 je res zakon in pol! Pa novi POLO tudi (ful mu je podoben, kot da bi novi A3 malenkost pomanjsal). Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce si druzina, je fajn met velik avto. Bemvl 5ka je glih dbest, kak karavancek... Kar se prostornosti tice ga cez ta starega Toyotinega enoprostorca ni. 6 clanska druzina lahk se mene sabo na izlet vzame brez problema. Pa se vso prtlago in 2 colna. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 verjamem, saj je tud Mondeo ogromen.sam mi smo pac za bemvlna. saj moj fotr je imel pa najprej ene 3, 4 forde (2 caprija, potem neke granade ali scorpie al kaj ze vse), pol pa same merdjote.Odvisno kaj ti je vsec in kaj te pol preprica, ko vozis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nice, nice! Kakšno fotko gor prlimi! bom prlimala, ko se bom naučila... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Mi smo šli pa včearj v Ribnico po Leona, saj je res lep, pa tak športen izgled (mimogrede - domov sem morala peljat mojga ax-a veste po kakih cestah no ampak dejstvo pa je - notranjost nima primerjave s Xantio - ti Citroeni imajo tako pocrkljano vse, pa detajli, pa da ne govorim o placu, sedeži so ko fotelji, pa material je super, pa tapicirano vse, usnjeno... no pač Leon tega nima, ja manjši je, pa bencinar, ampak ok je nov, pa lite feltne ma pa pa... ne sej je čist ok, ampak saj pravim, Xantia pa sploh dizajn Citroenov, pa tudi Pižojev - je pa neprimerljiv. Smrk smrk.. xantio sta kupila dva motorista.. naj jima dobro služi... nam pa Leonček (da ga ne bi jaz kam zabila to še sploh bi blo fajn ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 En tip ga prodaja, in če bo primerno (najmanj 200k) spustil ceno se mogoče kmalu vozim z njim, če pa ne, pa se bom še naprej samo slinil. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ooo milfi... pol boš pa ti u ljubljano hodu oz. se vozu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.