seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>En tip ga prodaja, in če bo primerno (najmanj 200k) spustil ceno se mogoče kmalu vozim z njim, če pa ne, pa se bom še naprej samo slinil. ooo Milfee, js tud o tem razmišlam, da bi zamenjal, sicer pa prodajam, če te zanima AUDI A6 2.8 quattro tiptronic in vsa oprema letnik 98 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 zeljen aiwy bi pa še zmer tojotico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, lej jih kurckote kak so se razpalili, hahahaaaa @Marsa: o nosih nisem govoril jaz Kao da je jaki problem dans kupit veliko kanto Za 2 mio mečejo za tabo vse živo... sej za isti dnar kt spodobne male autorčke.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, lej jih kurckote kak so se razpalili, hahahaaaa @Marsa: o nosih nisem govoril jaz Kao da je jaki problem dans kupit veliko kanto Za 2 mio mečejo za tabo vse živo... ja če ni problem, potem pa si ga kupi, ne pa da se tle kurčiš na folk z velikimi avti, to je stvar posameznika, js naredim na mesec cca 3000 km in valda se nam okol furou z eno mejhno kanto.. no sej maš deloma prav, res ni problem kupit velik in močen avto, težje ga je vzdrževati, ker so precej večji stroški,da ne govorim o registraciji... tko,da ne se preveč petelinit bobnar, tudi prav če imaš majhen avto in velik K, tvoj problem... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Mam vprasanje: Katerega leta so dali ven Mercedes C sport coupe? Oziroma, ce kdo ve, kdaj se bo stvar menjala? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 to bi blo neki za našo Mich ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam vprasanje: Katerega leta so dali ven Mercedes C sport coupe? Oziroma, ce kdo ve, kdaj se bo stvar menjala?Če se ne motim nekje okoli leta 89 (v tem sem se namreč pred kratkim časom vozil), če pa so še starejši pa ne vem. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> to bi blo neki za našo Mich ja Ja <{POST_SNAPBACK}>Če se ne motim nekje okoli leta 89 (v tem sem se namreč pred kratkim časom vozil), če pa so še starejši pa ne vem.Pa ne no, zadnji model...2002? 2001? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ja sej ni zadnjega modela , mislm ga niso nič spreminjal,sepravi je še vedno isti kot prvi model narejen leta ??? hmm nevem točno, pa to je še mlada zadeva, pa Mercedes C sport coupe so naredil prou posebi za mlade ljudi a to mislš kupt?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 http://www.in.gr/auto/parousiaseis/foto_bi...rtsCoupe_04.jpghttp://www.autozine.org/gallery/mercedes/c_sportscoupe3.jpg a to mislš kupt??ne.,..sam zanima me..zdej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tko,da ne se preveč napenjat Seal, boš rabil potrpljenje ko boš prodajal svoj bolid,najbolj rizičen za prodajo glede kombinacije velikost/moč,pa še jagrske barve je ma sej se mi ne mudi prodat... počas, počas.. se mi pa full lušta bmw 5 in ne 10 let starega ampak največ 5 let... 10 let stare vozijo jeseniški čefurčki pa še kaki drugi... to me res ne zanima no ja sam da smo razčistil.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>5 in 10 let star Bemfl 5-ka je eno in isto sranje, pač faceliftan zakaj ne raje 3-ke (recimo 320d)?za 4.5mio dobiš letnik 2003 z dobro opremo in z malo kilometri, iz prve roke, to bi mene bolj zanimalo, pa še glede prodaje se nauš rabo bat. ne maram, 3-ka mi ni všeč.. pa nekak sm mahnjen na ladje ma glede tega kako prodat, se ne obremnjujem.. tudi to se sredi je pa res da zgubiš precej dnarja, ampak če si avto pošteno izkoristil in si ga mel za to, da si se vozil in ne za kazat, potem tudi to preživiš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 to to male okretne zadevce ne pa dve toni naokrog furat zna bit pa fajn ko ti ga hoče pajk odpelat če maš kako veliko mrcino od terenca.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom prlimala, ko se bom naučila... ej pa ne pozabt od hčerke fotko nalimat gor, še posebi uno stran telesa k ma tatoo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Meni se pa lušta kakšen Jazz.... najprej mislila roza, zdej pa razmišljam, da je vseeno boljše imet modrega, da v primeru prodaje naprej ne izključiš moških kupcev.... Eh, ja, lepe sanje. Frendica je pred kratkim kupila Yarisa, carica. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 js sm pa svojga probala navadit da bi brez nafte šev.......in ko mi je že skor ratalo, mi je crknu vrag frdaman Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jst pa dones dobim nazaj svojega avtočka, so mu vgradili radio, yesssss komej čakam Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> js sm pa svojga probala navadit da bi brez nafte šev.......in ko mi je že skor ratalo, mi je crknu vrag frdaman poglej na dobro stran vsaj brez bencina laufa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jao!Včeraj sem bila na morju in sem se zelo pozno vrnila. Svoj avto sem pustila v Lj na Rakovniku in ko me je ob polnoči moj spremljevalec dostavil do avta , ugotovim, da mi je nekdo ukradel obe registrski tablici!!! Potem sem poklicala policijo in začuda so mi dovolili, da se odpeljem brez tablic domov. In moram lepo pljunit 8 jurčkov za nove! bemu, tale luna v škorpiji je pa hudič! najprej srečam medveda v gozdu (kar dva!) , pol mi pa še tablice pljunejo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao!Včeraj sem bila na morju in sem se zelo pozno vrnila. Svoj avto sem pustila v Lj na Rakovniku in ko me je ob polnoči moj spremljevalec dostavil do avta , ugotovim, da mi je nekdo ukradel obe registrski tablici!!! Potem sem poklicala policijo in začuda so mi dovolili, da se odpeljem brez tablic domov. In moram lepo pljunit 8 jurčkov za nove! bemu, tale luna v škorpiji je pa hudič! najprej srečam medveda v gozdu (kar dva!) , pol mi pa še tablice pljunejo! Mogoče bi bilo bolš če bi avto drugje pustila parkiran Glede medveda pa sreča da se ti ni nič zgodilo.Think positive! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče bi bilo bolš če bi avto drugje pustila parkiran zakaj? A Rakovnik (pri modrem centru oz. Mercatorju) velja za nevarno cono? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Primčica ja fajn so te zaJ**l in zej bo en frajer s tvojimi tablicami divjal ko mal prfunknen pa nek majo tiste kamere pa bojo lepo slikal tvojo tablco pa boš domov dobila račun ah pa sej ti maš veze pri policjoti mal te hecam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj? A Rakovnik (pri modrem centru oz. Mercatorju) velja za nevarno cono? ma saj je cela Ljubljana nevarna za avtomobile x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej pa ne pozabt od hčerke fotko nalimat gor, še posebi uno stran telesa k ma tatoo sem ti že hotla na os poslat z maturanca, pa mi ni ratal - ampak tatuja se ne vid. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 bom poslal na OS moj mejl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.