Ksenia 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ma to ni fer jst bi tud tvojo hčer rada vidla, mogoče jo pa poznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma to ni fer jst bi tud tvojo hčer rada vidla, mogoče jo pa poznam pošlji mi svoj mail, dobiš slikce, pa še ta novga psa zraven Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Zdej imam pa radio v avtu najbooll Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 nč ni blo pol... kašn qrc od avta tale fabija brez radia, ne ne hihi smo dedci v familji rekli to ne bo šlo in je deda mogu mal začet razmišljat o seat ibizi al pa opel corsi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej imam pa radio v avtu najbooll Super Mene so pa na*ukal z avtoradiom tam na pezoju, kjer sem ga kupila....ker sem ga nujno rabila imet takoj in je en velik, drag jajc ( na CD-je, medtem k dobim za manj dnarja na Mp3-je). To je pa to, k hocm use takoj :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Moj radio je pa čist navaden, smo ga imeli že doma... ima samo za kasete pa radio... ampak je ok, sm zadovoljna zdej skoz pojem sam pomoje je res fajn met za mp3je če ga že kupuješ novega... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primčica ja fajn so te zaJ**l in zej bo en frajer s tvojimi tablicami divjal ko mal prfunknen pa nek majo tiste kamere pa bojo lepo slikal tvojo tablco pa boš domov dobila račun ah pa sej ti maš veze pri policjoti mal te hecam Ja, še to1 Sem pa slišala, da je zdaj trend , da se kradejo tablice, ker potem dajo gor ukradne in gredo tankat pa pobegnejo.Se ne bojim nič, ker semtakoj poklicala policijo in so tablice zabeležili kot odtujene. Z njimi nimam več nobene zveze. Poznam pa res veliko ljudi iz Policije, a to nič ne pomaga: če narediš prekršek, ga je treba ravno tako plačat, nič ne gre preko vez, saj je vse zabeleženo. Kdor hoče kaj mutit, tvega službo in vsi se tega zavedajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Poznam pa res veliko ljudi iz Policije, a to nič ne pomaga: če narediš prekršek, ga je treba ravno tako plačat, nič ne gre preko vez, saj je vse zabeleženo. Kdor hoče kaj mutit, tvega službo in vsi se tega zavedajo... mater se mi kar smiliš, ker poznaš tolko dickhead-ou Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Zdele se kr bojim vsest v moj avtoček- je not zih vroče k ps!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Mater, jst sem mu tud tak avto ZASTAVA 128.Pa novga sem kupu, mater sem bil frajer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ajde fantje znalci, dejte se izprsit mal, pa povejte kak avto se men splača kupit.....lohk je mal starejši(7, 8 let), ne sme bit drag, da malo kuri, fajn č je dizl, ne sme bit prevelik, premajhn pa tud ne pa de ne crkuje kr naprej neki..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ajde fantje znalci, dejte se izprsit mal, pa povejte kak avto se men splača kupit.....lohk je mal starejši(7, 8 let), ne sme bit drag, da malo kuri, fajn č je dizl, ne sme bit prevelik, premajhn pa tud ne pa de ne crkuje kr naprej neki..... Golf III dizl, mal dnarja, mal kur, pa ljudsko kolo je, to dela brez problemov, pa še tak bolj za ženske je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 , pa še tak bolj za ženske je Kva pol to on rece http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva pol to on rece http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif ja pa sej ta ma že servo volan pa te zadeve.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Golf III dizl, mal dnarja, mal kur, pa ljudsko kolo je, to dela brez problemov, pa še tak bolj za ženske je js bi mela avto, traktor mam zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi mela avto, traktor mam zdej pa sej Golf III ni taka drvarnica kokr Golf II Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 traktor je traktor, ni važn kako cifro mu daš zravn......ka pa clio, un prejšn recimo, a sploh obstaja dizl pa za kok gnarja bi to padlo recimo? pa fajn bi blo č bi bla klima Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> traktor je traktor, ni važn kako cifro mu daš zravn......ka pa clio, un prejšn recimo, a sploh obstaja dizl pa za kok gnarja bi to padlo recimo? pa fajn bi blo č bi bla klima ma lej pri takih švohcanih mašincah kokr ma clio 1.2 in 1.4 je vseen al je dizl al bencinar, ker razlika v porabi je minimalna ali pa je sploh ni tko, da nerabš clio-dizla, drugač pa obstaja, sam tle pri nas so bolj redki(prejšni modeli, letniki 94-98) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma lej pri takih švohcanih mašincah kokr ma clio 1.2 in 1.4 je vseen al je dizl al bencinar, ker razlika v porabi je minimalna ali pa je sploh ni tko, da nerabš clio-dizla, drugač pa obstaja, sam tle pri nas so bolj redki(prejšni modeli, letniki 94-98)ni vseen k u dizla lohk cvička tankaš, al pa rusko nafto k je po 70 SIT..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni vseen k u dizla lohk cvička tankaš, al pa rusko nafto k je po 70 SIT..... psst.. dej briši to, da nau cvičkar vidu hmmm, ja potem pa še najbolje da si nabaviš kolo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>psst.. dej briši to, da nau cvičkar vidu hmmm, ja potem pa še najbolje da si nabaviš kolo glede na to da delam skor 5000 km na mesec bi šlo s kolesom bol težko pa tud na bencinu al nafti bi se spufala tk da.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na to da delam skor 5000 km na mesec bi šlo s kolesom bol težko pa tud na bencinu al nafti bi se spufala tk da.... ja če pa tok km narediš na mesec, si pa privošč kej bolj konkretnega, ne šparat-samo enkrat se živi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni vseen k u dizla lohk cvička tankaš, al pa rusko nafto k je po 70 SIT..... To ti je v opozorilo. ti imenuj tisto nafto kokar češ, cviček je pa zaščiten in drug let da bodo v lekarn prodajal sam na recept. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem pred eno odločitvijo, ki nekako paše semle...Že nakej časa mamo doma vw-je...pa ni važn, kolk je mejhn al pa star(en je še kar nov )...U glavnem, bi si rada kupila nekaj večjega, rabljenega in cenejšega. Razmišljam o Fiatu Marea Weekend,..kakšne dve leti stari...Pa me zanima, ali ma kdo kakšne izkušnje s tem avtom. Uh....tkole sem lani razmišljala... Končna odločitev pa je padla en mesec nazaj. Volvo V40... ker mi o Marei niste ravno kej vzpodbudnega napisal Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.