El Nino 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi mela avto, traktor mam zdej js bi tud avto za traktor zamenjal ja hehe br br... hja tko je z nami z dezele... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Golf III dizl, mal dnarja, mal kur, pa ljudsko kolo je, to dela brez problemov, pa še tak bolj za ženske je ja, res, prow ma, silky! jaz ga imam tudi! Gre in gre, nič ne žre, pa še tri nesreče sem imela z njim (čelno trčenje- vedno na isto foro, da mi je nekdo pot zaprl )in nikol mi ni nič bilo. Varen avtek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> traktor je traktor, ni važn kako cifro mu daš zravn......ka pa clio, un prejšn recimo, a sploh obstaja dizl pa za kok gnarja bi to padlo recimo? pa fajn bi blo č bi bla klima Pol se boš pa razlepla pa nič ne bo od tebe ostalo v tistih cliotih itd. Nemški avto je le nemški avto. Avto mora bit čim večji, še sploh če si veliko na cesti in se izpostavljaš. Ne morem pozabit prizora, ko smo šli na Pag in je nekega Twinga v onih ovinkih nad Bakarjem, razklalo na pol in je zadnji del visel čez pečino . Grozljivo ti majhni avtki. Kot škatlica šibic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol se bosˇ pa razlepla pa nicˇ ne bo od tebe ostalo v tistih cliotih itd. Nemsˇki avto je le nemsˇki avto. Avto mora bit cˇim vecˇji, sˇe sploh cˇe si veliko na cesti in se izpostavljasˇ. Ne morem pozabit prizora, ko smo sˇli na Pag in je nekega Twinga v onih ovinkih nad Bakarjem, razklalo na pol in je zadnji del visel cˇez pecˇino . Grozljivo ti majhni avtki. Kot sˇkatlica sˇibic. Tud men so nemski avti vsec (ceprav je Clio zelooo varen in kvaliteten avto). Resnici na ljubo pa jim podvozja razvijajo Chehi, motorje pa Italjani. Izvedbo pa sami opravijo zelooo solidno. Tako da v koncni fazi dobimo res kvaliteten avto. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/h010.gif Danes sem pogruntala tempomat ( je mickeno drugace kot pri fotru )...mi je vsec. Sem si ga zelo zelela. Klima je v easy, kot vsaka, radio bo edin problem. Edino, kar zaenkrat znam, je vkljucit, dat mp3 notri in presaltat na "radio" Cela bukvica je o radiu, to bom jutri. Sej vse ful z veseljem pocnem Tolk enih knofov je nasplosno, dvomim, da bom use to uporablala Happy cist! http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f050.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 če kdaj na cesti zagledate tole žival, prihaja dr.moreno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>peš poleg avta? samo, kadar nemorem sedet polek žene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 lepa res ni,ampak,fukat mora pa dobr.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> lepa res ni,ampak,fukat mora pa dobr.... zlomk ne prvo, ne drugo je pa dobro strašilo za odganjat razne paciente Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 kaj shele bo, ko bo mick hospitaliziran zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj shele bo, ko bo mick hospitaliziran zlomk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 sweet zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 bemu....bi ji ga pod pajsko zaril zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu....bi ji ga pod pajsko zaril zlomk si predstavljam ksihta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 a ono med nogam je francoz? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ka te to je? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, čabata kakšen avto pa maš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 pa kle shkoda vsake gube k si ga neb drgnu not zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če kdaj na cesti zagledate tole žival, prihaja dr.moreno Ali pa šef Zlarstva Loboda iz LJ, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol se boš pa razlepla pa nič ne bo od tebe ostalo v tistih cliotih itd. Nemški avto je le nemški avto. Avto mora bit čim večji, še sploh če si veliko na cesti in se izpostavljaš. Ne morem pozabit prizora, ko smo šli na Pag in je nekega Twinga v onih ovinkih nad Bakarjem, razklalo na pol in je zadnji del visel čez pečino . Grozljivo ti majhni avtki. Kot škatlica šibic. ma to je relativno....sm ž vidla razne makine, marcedeze, volve, bemveje....svašta...totalno zmečkane, da je sploh nedoločljivo kak avto je biv prej........en kreten je še tank sposobn uničit....tvingo mi je pa itak mim....grd avto.....pa pravjo clo da ma golf3 totalno u kurcu pleh, kot iz papirja.....tko da.....pa itak mi ni...če b ž mogla golfa met, mam rajš dvojko pol...<{POST_SNAPBACK}>Tud men so nemski avti vsec (ceprav je Clio zelooo varen in kvaliteten avto). Resnici na ljubo pa jim podvozja razvijajo Chehi, motorje pa Italjani. Izvedbo pa sami opravijo zelooo solidno. Tako da v koncni fazi dobimo res kvaliteten avto.no,sej h cliotu se nagibam....sam ne vem še čist...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 no,sej h cliotu se nagibam....sam ne vem še čist......Ja, jaaa, jaaaaaaa Navijam za Cliota! Tale je pa moj.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jaaa, jaaaaaaa Navijam za Cliota! Tale je pa moj.... za takega sm pa mal prekratka, bo mogu kr kak prejšni model bit dobr tegale s lohk prvoščim sam s sistemom leva ruka, desni đep Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Tudi jaz sem leto dni vozila Clia-kar zanesljiv je ta lepotec, potem pa sem ga zamenjala z Meganom (letnik nov.04). Je bolj prostoren, pa za dolge ture tudi varnejši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> za takega sm pa mal prekratka, bo mogu kr kak prejšni model bit dobr tegale s lohk prvoščim sam s sistemom leva ruka, desni đep Kaj pa bi kej, pa za kok kesa? Lahk kej dobrega pa cenej zrihtam..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol se boš pa razlepla pa nič ne bo od tebe ostalo v tistih cliotih itd. Nemški avto je le nemški avto. Avto mora bit čim večji, še sploh če si veliko na cesti in se izpostavljaš. Ne morem pozabit prizora, ko smo šli na Pag in je nekega Twinga v onih ovinkih nad Bakarjem, razklalo na pol in je zadnji del visel čez pečino . Grozljivo ti majhni avtki. Kot škatlica šibic. mi nismo mel Twinga, ampak Hondo in nobenemu ni bilo nič, avto pa totalka (pred Pl. jezeri)... so nam pokazali en avto - močan, skoraj nič poškodovan, pa sta bila oba v avtu mrtva... tko da, hvala hondica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.