El Nino 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 hm pa ne clio, rajs opel corsa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa bi kej, pa za kok kesa? Lahk kej dobrega pa cenej zrihtam..... ma un predprejšni model za čimmanj gnarja, pa da je fajn valda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma un predprejsˇni model za cˇimmanj gnarja, pa da je fajn valda Ah, tist ma pa fuuul brezvezne zaromete. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm pa ne clio, rajs opel corsa... saj oboje rula. no, za corso vem, da je fajn Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, tist ma pa fuuul brezvezne zaromete. glih brigajo me žarometi, važn je da žarijo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 meni je pa tale ful všeč Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 bruum bruuum hehe Zitroen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 jaz vozim Hamerja Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> glih brigajo me zˇarometi, vazˇn je da zˇarijo No, saj res ni tko zelo pomembno... Kaj pa ta prvi model? Ta je bil tud fajn. Pa za cim manj denarja dobis kakega Ponya, sam kur pa 2x vec al pa kak Nissan Sunny (ce tega dobis v dobrem stanju, si zmagala!) Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz vozim Hamerja haha ladja vseh ladij... hehe daj a poveš mal kako to parkiraš? hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> haha ladja vseh ladij... hehe daj a poveš mal kako to parkiraš? hihi nč se bat na tvoj dvorišče zihr nebom nikol prišla si prezelen zame ha ha Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nč se bat na tvoj dvorišče zihr nebom nikol prišla si prezelen zame ha ha ne ne js sem prevec rdec... hihi sej lahk bi ga kar v dolini pustila zihr hammerju ni problem ven prplezat 4x4 pa tista masivna kolesca... haha kake ma pa kaj zadnje sedeze? hm moj golfic je bil danes spet na cesti 280km kr turca 3 ure voznje... my way is the highway hihi pa razmisljam nekaj takega more bit do MB hm hm pa nazaj sveda... lepo laufa masina prelepo me kr mal skrbi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Jaz bi tud en avtočk Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:hm moj golfic je bil danes spet na cesti 280km kr turca 3 ure voznje... my way is the highway hihi pa razmisljam nekaj takega more bit do MB hm hm pa nazaj sveda... lepo laufa masina prelepo me kr mal skrbi ha, tolk js vsak dan nardim šala mala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 tale mi je všeč Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 dones gremo po novo toyotco corollo brum brum Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 In kako se odnese?Je dedek zadovoljen? Jaz sem z mojo lepoticko izredno zadovoljna Ceprav potrebuje sesanje pocasi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 huhhh Marsa kolk si ti zvedava, pa kolk enih vprašanj...No pa pejmo po vrsti: Zanima me, kaj vam pomeni (vaš) avto?hmmm vse mogoče: prevozno sredstvo, pripomoček za uživanje sredstvo za prevoz tovora, pa da se skrijem pred točo (če slučajno pasda), velik tega je... Ali ste z njim zadovoljni?Valda, če ne ga nebi kupil, kajne... Na kakšen način skrbite zanj in kaj od njega zahtevate in pričakujete?Skor nč ne skrbim, vse pričakujem... Kaj vam je najpomembneje?Da vse dela kakor je treba (motor, brisalci, luči.....blabla) Ali vam je pomembno le, da vas prevaža iz kraja v kraj, ali vam je pomembna tudi znamka, zunanjost in to, kakšen vtis naredite z njim?Ja beri odgovor na prvo vprešanje... Ali imate takšnega, kakršnega si tudi želite?ne čist... Katerega bi si želeli, če bi za to bila možnost, ki je sedaj na primer nimateGlej sliko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 Pih!!!¨! Hudoo!!! sam nisi povedal, kerga mas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 evo, men je pomembno,da imam avto vedno čist - notr in zuni , da vse deluje brezhibno - je redno servisiran, da lepo diši v njem hmmmm, da je muska dobr zrihtana notr in to je to v glavnem sm zelo zadovoljen s svojim jekl. horsm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 ma saj je bedast naslov, ne vem kaj sem se sla! kdo bo pa TKO to iskal? sam pac... zdaj je pa ze tak, se pa ve, bi bla pa spet zmeda, ce bi spreminjala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih!!!¨! Hudoo!!! sam nisi povedal, kerga mas? Mah vsega pa tudi ne morem povedat..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 OK, ko vse ostalo ze vem... tvoja stvar, no jaz sem s svojim (se vedno) ful zadovoljna... schtraufenpacht, kok kul sem naletela! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ta mali je na poti na morje alternator crknu vŽužemberku ob 10h zvečer.sad: 2 ure smo čakal mehanika, da je od doma pršu (ker ga je pozabu zrihtat - alternator namreč), prinesel nov alternator, pa ne ta pravga kjuča. šraufau 2 ure, pa nič. pol sem se pa ob 2 zjutraj včlanla v AMZS, je prletel pob iz Kočevja in zrihtal....in po močnem nalivu srečno prispeli na Krk ob 5 zjutraj... : Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Zdele sem se vrnila s Fiat srečanja... videla ful hudih Fiatov, res lepo zrihtanih..... hehehhee Tale mi je bil pa najlepši! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.