El Nino 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ahm... :D keri avto pa je ? dobr zgleda hehehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 No ja no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 a je to kaka Škoda fabia? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 - Meni je zelo pomenbno, da je zdrav, zato ga redno vozim na preglede. Letos mi je malo ponagajal, se je odločil, da hoče novo sklopko. No pa je dobil še darilo, nove letne gume, da bo priden. - Akustika je zeeeelo pomembna, moje mnenje je da se glasba lahko posluša samo na glas. Sem pač glasbena frikica. So mi pred tedni na lastnem dvorišču ukradli ploščico iz playerja. Pa je bilo precej tužno, sem kupila novo. - Čistoča tudi, samo kar nekako mi ne rata, glede na to, da z mojim štirinožnim prijateljem stalno potujeva sem pa ke. No pa vizuelno mi mora biti všeč, kar mi pa moj je. No verjetno se da iz tega razbrati, da mojega jeklenega konjička tretiram kot otroka. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahm... :D keri avto pa je ? dobr zgleda hehehepo ogledalu sodeč Polo.... sam dvomim, da ker tip opazi avto.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 No pa vizuelno mi mora biti všeč, kar mi pa moj je. No verjetno se da iz tega razbrati, da mojega jeklenega konjička tretiram kot otroka. Isto jz! To je moj baby!!! In moj otrok je danes Avto dneva! http://www.avtomobilizem.com/salon(I am so proud!) hehehehheeee Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale mi je všeč Je ful podobn tviji ikoni Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Isto jz! To je moj baby!!! In moj otrok je danes Avto dneva! http://www.avtomobilizem.com/salon(I am so proud!) hehehehheeee Marija ti si pa skromna!!! Ja samo je pa verjetno zelo udoben. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahm http://www.sloreactor.com/forum/uploads/post-8539-1124555659_thumb.jpgTemule pa se reče "dobra dodatna oprema" ja...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Isto jz! To je moj baby!!! In moj otrok je danes Avto dneva! http://www.avtomobilizem.com/salon(I am so proud!) hehehehheeee Tvoj avto je BMW X5?Ja hudo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Vidis, pa ti nisi razumel ( tudi vidim razlike med dnevi), ampak glavno, da je tvoje lastno nabijanje ega s ponizevanjem drugih spet na vrhuncu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 tinal, X5 je tvoj avto??? a sm lahk tvoj prijatu? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Kako si luskan, bi te clovek kar http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/d010.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://forum.bmwslo.com/images/smiles/cheer.gifhudooo!!! kaksen smajlcek!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 sem vedla (itak). ja, bomo ubodl res... res manjkajo kaksni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 moj golf je sel danes cez tehnicnega.... sploh nisem vedu da zmore 6000 obratov (aaaaaa) no ampak je prezivel hehe izpusnih plinov niso mogli zmerit k jim je naprava nagajala, so kar stempelj udarili da je vredu zavore primejo hvala bogu vredu hehe tko da z ogromno srece prezivel tehnicni tale 19letnik je imel zdej rojstni dan, pravi lev se bori do konca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://forum.bmwslo.com/images/smiles/cheer.gif mobisuxovc...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoj avto je BMW X5?Ja hudo Najbrž niste dojel, da morate gledat pod Avto dneva.... sam zdej je že mim, je blo to sam vceri...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbrž niste dojel, da morate gledat pod Avto dneva.... sam zdej je že mim, je blo to sam vceri...... ja hudo, kok so eni kratki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbrž niste dojel, da morate gledat pod Avto dneva.... sam zdej je že mim, je blo to sam vceri...... Joj, valda, da smo dojel Zato pa to... -> Kolk so eni kratki? Ker se ti nikol ne zmotis? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, valda, da smo dojel Zato pa to... -> Kolk so eni kratki? Ker se ti nikol ne zmotis? pa še res se ne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Super. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.