Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 Help! Nujno rabim rabljen (ne prevec ), a dobro ohranjen starter (za ford fiesto, 1.3i, l.93').vem da ga nimate kar tkole doma, sam pac - morda kdo koga pozna, kaj jaz vem...al pa ma kaksno idejo, kje naj to iscem (v salomonu bom pogledala kakem starem, ko so ti dilerji s kakimi fordovimi vozili)..je loterija mal - pa ne tolk, da ne dobis dobrega... sam kako bos to vedel? od oka, po telefonu, recimo.tko da, a pozna kdo kakega modela, ki dela na kakem fordu al pa se ukvarja s cim podobnim? V koncni fazi, ce ne bo slo drugac, bom ubodla nov starter (sklepam da je nov okol 30, 40 jurjev - saj tolk tud dam, sam pravi mehanik da je rbez veze novga not dajat in kar ene strroske si delat)... Rabim kak namig, pliz! *sklepam da je nov okol 30, 40 jurjevslabo sem sklepala (kljub temu da mam presenetljivo dober filing tud za cene - kar je cist odstekan zame ):klicem na ford servis, tolk da pac vem... in je 61 chukov. :||| Bobnar, ce tole vidis, ker je bil oni forum avto, ki ga pol ni vec blo oz. - kje ti sodelujes od teh forumov, kje je najboljs?ker nekje sem bla vclanjena ze, pa je cist deseti naslov, na novem pa nimam accounta al kaj ze. :\\\ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Zakaj pa 160 pri 3000?A si že kdaj videl krivulje navora in moči teh mašin?Orentirej se tudi ti Za to pa je karikiranje Če ma 6 litrov, pa največ moč pri 2500 obratih, mora met saj 160 pri 3000 obratih Ampak čist realno, tud če ima avto največ moč pri 4000 obratih, pa 6 litrov prostornine, pa 5 prestav, more met okol 160 pri 3000 obratih. Moja orentacija je kar v redu. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Help! Nujno rabim rabljen (ne prevec ), a dobro ohranjen starter (za ford fiesto, 1.3i, l.93').vem da ga nimate kar tkole doma, sam pac - morda kdo koga pozna, kaj jaz vem...al pa ma kaksno idejo, kje naj to iscem (v salomonu bom pogledala kakem starem, ko so ti dilerji s kakimi fordovimi vozili)..je loterija mal - pa ne tolk, da ne dobis dobrega... sam kako bos to vedel? od oka, po telefonu, recimo.tko da, a pozna kdo kakega modela, ki dela na kakem fordu al pa se ukvarja s cim podobnim? V koncni fazi, ce ne bo slo drugac, bom ubodla nov starter (sklepam da je nov okol 30, 40 jurjev - saj tolk tud dam, sam pravi mehanik da je rbez veze novga not dajat in kar ene strroske si delat)... Rabim kak namig, pliz! * slabo sem sklepala (kljub temu da mam presenetljivo dober filing tud za cene - kar je cist odstekan zame ):klicem na ford servis, tolk da pac vem... in je 61 chukov. :||| Bobnar, ce tole vidis, ker je bil oni forum avto, ki ga pol ni vec blo oz. - kje ti sodelujes od teh forumov, kje je najboljs?ker nekje sem bla vclanjena ze, pa je cist deseti naslov, na novem pa nimam accounta al kaj ze. :\\\AM forum A.com forum Še mal tukaj preveri.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 Thanx Tina! a: vse popoldne sem porabla tule na teh dveh (vmes pa pol nakljucno padla na fordovega, ki si pa ravno ti vmes mi dala link) - namrec s svojim nickom nisem mogla not, ker kao ni pravo geslo al pa ne uporabnisko ime al pa ne mail... ne spomnim se tocno nicka niti gesla , ampak sem vse varianta probala.In nekje se je dal pobrskat po clanih in me ni (torej nisem bla se vclanjena), nekje se pa ne da najdt niti clanov niti nicesar!!! sploh NI iskalnika!! nisem mogla verjet. ce pa ze mam account in ene... hm, 30 do 50 objav al kaj tacga, pa se mi bedast zdi nov account stimat.sam ta forum so rpeselil in ne vem, a so prenesl in kam. saj vem da se zmedeno slis, sam tko pac je....tam sem ful sodelovala pa vsec mi je bil forum, pa 'spremljal' so moj nakup fieste.. bi se jim cist rada sla nazaj javit, da sem blazn zadovoljna (ker so rekl, naj se cez pol leta do leta kao javim - ce bom se tolk zadovoljna, kot prvih 5 dni. - no in sem. tud po treh letih plus... pac, tale starter, saj se vsaka stvar, tud pr boljsih hisah, kdaj pokvar. No in zdaj me ni (nikjer na teh forumih, a so kar skenslal al kaj stare teme pa vse... ).Kot ce bi LNF preselil in bi ti mroala iskat na moje zdravje, astrologija org.. al pa clo po kakih pozitivkah. .. hocem rect, kako naj vem, kako pa kaj se je usmerjal. Sam tle se vid, da je dbest avto. ker ko sem rabla, res (dons) sem bla v eni uri vclanjena na ford forum. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Če ma 6 litrov, pa največ moč pri 2500 obratih, mora met saj 160 pri 3000 obratih Ampak čist realno, tud če ima avto največ moč pri 4000 obratih, pa 6 litrov prostornine, pa 5 prestav, more met okol 160 pri 3000 obratih. Moja orentacija je kar v redu.Dej prosim dojami da sem pretiraval,ampak dejansko pa obstajajo mašine,katere imajo take lasnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Tko. Moja rengla porihtana u nulo...... Šel skoz roke par ljudi, mehanika, električarja, tehnični......brezhiben, pa brez rje, ful vreji, pa dobrih 100 tavžnt..... Tko da sn si zaenkrat spet premislu glede nakupa novga avta, razn če mi glih pred surlo ne pride neki čemur ne bom zmogu rečt "ne" Pa tud mi ful paše, da ne rabm skrbet kje ga parkat, pa če bo mi kdo kaj ušpiču, pa služ bistvenemu namenu, to je to. Je bil narjen za nemško tržišče, pa mal posebn model, mogoč tud zato tolk ok Edino kar mi fali je klima, sam če bo poletje k lansko ne bo blemov....Poleg tega pa mam rad tolk drugih fajn stvari kterim se ne mislim odpovedovat, pa bi se nekterim zarad nakupa mogoč morau, tko da je vsaj za eno leto al pa dve še moj......skor ziher. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 MarsaČisto blizu tebe, na koncu Vodnikove (križišče z Na korošci), je Avtoelektrika Kogovšek. Dečko ti za par jurjev naredi (obnovi, ampak je staro samo ohišje) nov zaganjač Itaq večina serviserjev nosi k njemu popravit Eden zelo redkih serviserjev, ki me ni nikoli razočaral, ne s kvaliteto, ne s ceno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 MarsaČisto blizu tebe, na koncu Vodnikove (križišče z Na korošci), je Avtoelektro Kogovšek. Dečko ti za par jurjev naredi (obnovi, ampak je staro samo ohišje) nov zaganjač Itaq večina serviserjev nosi k njemu popravit Eden zelo redkih serviserjev, ki me ni nikoli razočaral, ne s kvaliteto, ne s ceno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 no velja, takoj k dam felge gor, prlepm eno fotko to moraš da vidiš no moja žvau je 00 letnik pa sm tud dobu po simbolični ceni ta avto končno mam felge gor pa letne gume no ja, sej niso nč kej posebnega, ampak js zadovoln Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 nice ass http://www.vwvortex.com/artman/uploads/004__scaled_600_006_001.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Lej rajš tole rito http://img453.imageshack.us/img453/2843/nyttbmwage63bld33hc.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Zame prej kej takega http://www.trike-verhuur.nl/foto/bckgr_trike3.gif Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Lej rajš tole rito http://img453.imageshack.us/img453/2843/nyttbmwage63bld33hc.jpg ah, te sm se že preveč nagledal v živo pa prevozu tud z njo, kot sopotnik Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ah, te sm se že preveč nagledal v živo pa prevozu tud z njo, kot sopotnik Jst tuud - ampak samo 1x pa bi šeeeeeeeeee Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 končno mam felge gor pa letne gume no ja, sej niso nč kej posebnega, ampak js zadovoln kakšne dimenenzije gum maš gor in znamka?na oko bi reku da so 19' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 kakšne dimenenzije gum maš gor in znamka?na oko bi reku da so 19' 255/40 R19 96Y GOODYEAR EAGLE F1 GSD3 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 255/40 R19 96Y GOODYEAR EAGLE F1 GSD3Dobre gume! good choice Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 MarsaČisto blizu tebe, na koncu Vodnikove (križišče z Na korošci), je Avtoelektrika Kogovšek. Dečko ti za par jurjev naredi (obnovi, ampak je staro samo ohišje) nov zaganjač Itaq večina serviserjev nosi k njemu popravit Eden zelo redkih serviserjev, ki me ni nikoli razočaral, ne s kvaliteto, ne s ceno Thanx onix, tud jaz cenim ta servis, so mi nekoc nekaj kar zastonj naredil pa prec, pa bli prijazni vsakic ce sem kaj sprasevala sam. Itak je starter 10 chukov (jaz sem ga pa za 7 dobila, ker je bil tip frendice moje dbest frendice ), moj elektr. pa mi ze 2x ni nic racunal in prvic ko mi je je blo 8 chukov, tko da cenejs bi tezko skoz prisla pa z 'novim' starterjem. (*se je moj elektricar posvetoval, ce se splaca lotat pa popravljat, pa mu je tud Kogovsek rekel, da nima smisla, ko mu je opisal situacijo - da je rotor MRTEV v enih parih legah - od 360 sam na enih parih stopinjah, zato se ob vzigu to dogaja in zadnjic pri 'od-zigu'... ker je v isto lego prisel in ga je kar rolal pol... ena lamela je fuch, je rekel, ce bi blo za kozmeticno, pa za en mesec pa tko al pa za prodajo ( ), da bi se dal zimprovizirat, ko sem pa rekla, da bi ga se mela kako let vsaj, je pa rekel da je to bolsja varianta). Boby, thanx, bom sla prevert. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 255/40 R19 96Y GOODYEAR EAGLE F1 GSD3jez sem jih imel,pa sem jih zradiral v 15000km,pa zelo glasne so ,drugač pa huda dimenzija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 jez sem jih imel,pa sem jih zradiral v 15000km,pa zelo glasne so ,drugač pa huda dimenzija na katerem avtu si jih pa mel? men se nč ne zdijo glasne, sploh nevem o čem govoriš. sicer so pa gume "mal" predrage da bi se zajebaval po asfaltu... Dobre gume! good choice a ti si poznavalka pnevmatik? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 kaj ti pomen dobr,lep,hitr,nov avto, če pa si z njim več na servisu kot na cesti? sem zadnjič eno bejbiko-slučajno-ob novem pežoju poslušu kako joka v fon, da je bla z avtom več pr mehankarju kot na cest.pa res je jokala.DOBESEDNO STARO KRIPO LAHK VSAJ SAM PORIHTAŠ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 na katerem avtu si jih pa mel? men se nč ne zdijo glasne, sploh nevem o čem govoriš. sicer so pa gume "mal" predrage da bi se zajebaval po asfaltu... : Imel smo jih na hondi acord dimenzije 235/45/18,pa je skoz tulilo,kot bi bili ležaji fuč Drugač so pa bile lansko leto na testu pri avtomagazinu,in glasnejše so bile le Toyo.Pa dokazano je da je smrekca profil veliko glasnejši od običajnega,zato ga tudi počasi opuščajo.Možno pa je tudi,da imaš izvrstno zvočno izolacijo,pa tako itak ne slišiš nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 hohoo, to pa so valari btw, kaj tam ob ograji je zvočnik? ne, cenzurirana številka na kastlcu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Clio RS AR Brera Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Alfe itak lepe, sam un reno pa še nisn vidu, ni švoh, ni švoh....... Pa še v formuli so cari.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.