Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 al pa nategne da ze koncno recemo bobu bobi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>al pa nategne da ze koncno recemo bobu bobi. hmmmm... bobi-bob hudoooooooo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Aja pred kratkim sem brala eno nemsko avtorevijo in so pri Mercedezu spet naredili fuuul hud avto. Vision GST. Najbrz bo drag k s...., ampak je lep Za une..z mal vec dnarja Tuki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 kar lep, ja, skoda ker je tok majhna slikca...zdaj je to in, ta dolgi sprednji del. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Sej sem prpopala link....Notrajnost je fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 Hudo, pih, tole z belim! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no- glede dokazovanja.....odvisno koliko si star.. sama hitrost (če vozim sam) in to po cestah,ki so sorazmerno varna.....juhhhhuuuuadrenalin.... hehehehe,se strinam,gas do daske,pa gremo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Evo še mojga Cruiser-ja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 men pa ni vec vsec pt Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo še mojga Cruiser-ja! No ta pa men nekak ni... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Važn,de je men! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 To pr teb vedno tak? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ja,itak! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Aha. Ona ni pomembna. Rad sam svršavaš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ponavad istočasno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Z jeklenim konjičkom? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Važn,de je men! Tocno to! Pr avtomobilih vsaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 E,Michelle to, sva na isti valovni! Mick, ti se pa zjasni kaj bi rd? Tipi me ne prvlačjo žal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 ...zakaj pa ti je žal, da te ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Zgleda, da je teb! Ti se prtožuješ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Tipi me ne prvlačjo žal! Pa res.....je men žal Pubec, neja ga tak seri, no...... Bemu, že drug dans, ki se tolaž (upa ), da sm homo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Ne mi tkole v moji temi, dialogov, triple, a ti ves kaj je forum?Ti se menis kot na kakshnem chatu, ck, ck, taka chat debata, saj ne da je tolk zlo narobe, sam je v glavnem sam tko, pa nesteti odgovori sem pa tja sam z eno osebo... Pol prides v temo, pa par strani dolgocasnih ja-jev al nekih kratkih stavkov, ki samo enemu nekaj pomenijo. jaz bi rada tule videla debato o avtomobilih, vazi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Bravo Marsa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Jaz sem pa zadnjič videla enga majčkenga BMW-ejčka, trojkico.. ..smešno, nikol mi niso bili všeč...zdaj pa naenkrat... pa skor me je kap..ko sem videla ceno novega A3...6,5 milj... ..mislim, to pa je res too much... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 6 milijonov? Pih, jaz ne bom mela nikol tacga avta ocitno. :|No saj a ga sploh hocem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.