Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ma vsak ima svoj okus in zahteve pa zmožnosti.

Moje zahteve so, da ni športno podvozje, da sedeži niso čisto usnjeni in da ima klimo, ker sem se že tolikokrat prekuhala, da mi je zadosti tega. Ponavadi se odpravimo po največji vročini in sonce tolče ravno na sovoznikovo stran, tako, da sem bila že čist kaput od tega, glavobol, slabost, bruhanje...blabla...ne prenašam dobro vročine.

Seat? ne, vem ga nisva nikoli še pogledala. Pač sva klasična, recimo tudi Škoda je baje zdaj super avto, pa nisva nikoli razmišljala v tej smeri....

Kill me now xrolleyesx

Teh triple x avtov, ni toliko pri nas. Sem jih pa kar nekaj videla v Belgiji. Mene spominjajo na nemške vojne limuzine. Tko zanimivi so mi za videti, vendar si ga ne bi kupila.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Mene so tud prej spominjale mal na te scene, pa jih je kar nekaj, jih kar videvam.

Sam kolk videvam novih petk?! :eek:

Kok majo eni casha al kaj... :||||||||||||||||||

Ja, saj vem, a seat je po mojejm res dbest. skoda octavia? ful jo hvalijo, par frendov jo ima, tud focuse blazno hvalijo, meni pa je najbolj vsec mondeo.

Volvov nikol nisem marala, pa priznbam da novi so mi vsec (no ze kake dve tri serije zdaj so mi). Ampak mi je pretaf, premoski, se vedno...

Nic. Bmw je zakon, pa konc (upam samo, da ne bodo sli v te smeri dalje z novim dizajnom, me pomirja, ce je bemvl bemvl in ce audi ni hrocs).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Osnovni 1.6 stane 5.6 mio, ne poneumljaj.

Bom se enkrat dal copy/paste mojega posta, ce nisi razumel:

""BMW 1, 2.0 diesel, s pripadajoco opremo, testiran kaksen teden nazaj v eni motoreviji , stane nekaj vec kot 9 miljonov...""

Ne, vem, kaj si ti videl tukaj...jaz nikjer ne vidim omenjenega osnovnega modela...

In hvala, da si omenil, da stane osnovni model 5.6 miljona...ja, natanko to sem jaz napisal v temi Jekleni konjicki, post datiran 17. Sep 2004 ob 12:08 :palec:

ja seveda, 'pripadajoca' - komu? ce meni, pol najbrz ne bi bilo 9, ampak 2.5 :8): x;)x

Bom morala se cakat kaKih 5 let, da bom tud jaz mela kaj ornk... kaksno mazdico 3. ;) hondicko, sam upam, da ne bodo sli se bolj v ta 'zenski' look pri civicu

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ej, zame je bilo že v prvič u redu.

Meni se zdi logish, da je avto 5 ali 6 mio...za dodatno opremo pa daš še skoraj enkrat toliko, če hočeš imeti vse. Ok sem **baba** ampak vem vsaj to.

ker ima moj dragi zelo specifične zahteve in je mahnjen na hi tech stvari jih seveda redno spremljamo....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

**baba**

x:Dx x:o)x

Doli, jaz tud ne, jaz tu zelo zdravo in rpedvsem sebi primerno razmisljam. x^x

Picasso

Ma, za tak denar hočem pa že več pleha, al pa osebnega šoferja... x:o)x x:Dx

Bi pa že raje kupila avtodom, če bi hotla tooook denarja zmetat.

Za tak denar si kupim dva solidna avtomobila. x:Dx

Ampak, jst sem tut **baba**

Mi je všeč "doli" Uuuuu, hočem to ime. A za to moram kam drugam sporočit? (najbrž ja).

Ja predvsem zdravo razmišljat....recimo mi je všeč tudi kak Mec ali pa Bimer....višjega razreda, pa ni zdravo za najin konto xrolleyesx

Predvsem te pa lahko vsa ta čudesa zapeljejo...recimo, kar se meni zdi nepotrebno je za dragega življenjsko nujno itd....

pač se ne vmešavam v te hi tech zadeve, ker je on expert ...in karavana gre dalje....rečem samo...če misliš, da rabiš ti kar vzemi.

Doma npr. včasih še Tv ne znam prešaltat, k imamo tok teh strahot xrolleyesx ...pol pa kličem po telefonu za navodila, kaj je spet preklapljal in premikal....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ne ne kar bodi dolores, saj mi te pa lohk pol tko klicemo, ce cmo...

da si ne bos sama sebi dajala zdaj pomanjsevalnice.

OK, lohk si doli, ce sm jaz lohk pol Marsy. ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>  ...pol pa kličem po telefonu za navodila, kaj je spet preklapljal in premikal....

To ni se nic, jaz sem mitjo klicala po izpitu, kako se v petki presalta v rikverc. :D :P

Picasso

Ok, si zmagala :palec:

p.s. gor pa malce v levo naprej :fiju:

p.s. saj tudi večini moških, morajo tole povedati, preden dajo v rikverc. Pač se ne rodijo vsi s šoferskim DNK .

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

cosma...tudi jaz sem bosa pri teh "strahotah". Sploh sem nek antitehnični tip za take reči, pa tudi polenila sem se, ker je tavelik sin pravi maher za to... :palec:

Moškim se pa zdi čisto brezveze razmišljat o temu, kakšne zavese bi dali na okna pa niti slučajno ne bi odšteli 1oo jurjev zanje, za avto pa meni nič tebi nič kar kakšen milijon več odštejejo kot je treba.... :sori:

Marsy...kjut :palec:

...ma ne vem glih, če ti paše... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Ga imam bobči :vragec: x:o)x

Zrela sva pa glih dost eden za drugega, če ne zameriš :o|o:

Zdaj sem se spomnila, kako bi moj "zrelež" odreagiral v takih primerih. Smrtno resno bi se obrnil k tebi in bi ti poslal x:Xx

Evo, takšnega ti pošiljam x:Xx

Jaz pa moj charadek za 100.000 sit pa se fino štekava. Rad gre na hlape :2src: sicer tudi se zadovolji z minimalno porabo..v prtljažniku je vse samo župnika še ne..sem včeraj ga preventivno spucala, da ne bi folka na tehničnih pregledih še kap..ko zamenjamo še remen pa bo skoraj kot novi.

Afteka prav potrapljam - ja, zdaj sva pa prišla domov x;)x

Nekako sem mu določila, da je moškega spola x;)x

Nexia pa je punca x;)x in z punco se vozi Š..ker se charadek le hitro utrudi.. :palec:

Koliko dam za avto?

Ne dosti.

Kredita zaenkrat za avto ne jemljem.

Imam ga za kaj druga vzeti.

Zaenkrat mi je važno tole: da ima avto radio, ki dela :palec: , da ne pije ravno dosti, da ima štiri kolesa, dobre zavore. Da me ne pusti kje na sredi poti.

Verjetno se bodo z leti potrebe spremenile. Takrat bo že fasada na bajti in poštimana okolica..in odrasle hčere x;)x

Sicer pa - avtodom x:px x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...