Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

Še tole :eek:

Ne vem torej kaj je z mano narobe...jaz pa niti za zavese toliko ne dam... :eek:

Ne še... x:Ix x:Ix

Sem že opazila, da mi dol visi za detajle...pa mi ne bi smelo... :O:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Še tole :eek: 

Ne vem torej kaj je z mano narobe...jaz pa niti za zavese toliko ne dam... :eek:

Ne še... x:Ix  x:Ix

Sem že opazila, da mi dol visi za detajle...pa mi ne bi smelo... :O:

jat tud bl pr takih..

Jaz sem pri tamalemu zavese ODREZALA, ko me je motilo nekaj. x:o)x x:Dx x;)x

Na sipe pa sem NAPOPALA nekaj, ko me je motilo poleti. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:px

aja, p.s. nisem napopala, z micenimi zebljicki sem pricvrstila, pa je prav fajn zgledal. ;)

Kot bi 'bilo tako'.

Sem navajena na vsega boga, saj ves da sem ze 'topli pod' sama polagala. ;)

Nic ne dam na tak videz, kar pa se ne pomeni, da mi je vsec neestetsko in da ne sme bit toplo in prijetno...

Men je pa to glih vsec pri meni... ce me je motil ovratnik (vedno so me), sem ga tud odrezala. :P

Pa mi niso rekli ciganaraj, pac pa da kok mam izviren imidz. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

res, 1x sem celo dobila 'nagrado' v enem disku nekje na HR a v blizini, kaksna... hm, lanterna al kaj tacga...

imela od mame pumparce (:P), mrezaste stumfe, pa iz maroka vijolcasto svetleco srajco pa chupo do nezavesti, pa noge sem do stropa metala, ko sem se zezala na kak hud disco (tedaj sem bila punk).

prisli k meni trije tipi v oblekah, mi dali neko buteljko, neko ruto cipkasto pa mroda se kaj (par stvari) in kaj bom pila, ces da sem 'zmagala' v kategoriji atraktivnosti vecera. :8):

haha, a si mors mislit? :)

Picasso

ja saj oni so bili tud smrtno resni, sam tedaj je bilo 20 let nazaj in oni na koncu niso dali x:o)x, pac pa x^x.

;) :P

Picasso

Ušejh.....ful! :vio:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Dobra je tale igrca! x:Dx Zelo ušejh! x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

aja sorchy, smarty, saj najbrz si postekala, jasno ni bilo teb namenjen...

ampak bustastim flashem. :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:)x

... samo idi raje preventivno h kakemu mehaniku ali pa na AMZS naj čekirajo malo...

Bila danes pri mehaniku, olje je bilo na minimumu skoraj in tud hladilna tekocina. x:Ix :8): (kot si rekel, Bobnar)... Sicer kao micken pusca tam na eni cevi mal, ampak skoraj nic, tam ena kapljica se je sam nabrala, pravi da ni panike, a da naj pripeljem avto te dni 1x in ga tam pustim da zrihta (to bo prec), sicer bi bilo pa kul kao nekaj dol vzet pa zbrusit pa neke bate al kaj na novo spedenat, morda glavo ali pokrov od motorja al kaj tacga (saj lohk da nic od tega in sem si sam narobe zapomnila) in da to bi bilo pa dbest, tip top general, pa lohk pocakam par mescev (je rekel da ni nobene panike, da se komot tolk pocaka), ker bo kake 50 jurjev, pa sem rekla da sva glih imela kopalnico, pa vsa ta NL scena zdaj itd.

Tko da sem dobr uredila in sem potolazena, da ni kaj hujsega.

Ko sem povedala, kdaj sem tankala olje nazadnje in tekocino, se mu je zdelo vse normalno...

Picasso

Ja imas prav, nekak imam 'respekt' se vtikat tja, ko itak nic ne stekam kao... :||| Saj ves kako je, to je pa res mal ribje pri men... x;)x (*pa se okoliscine, kaj jaz vem, ce sem brez casha, mi ne pomaga dost pogledat, kako je s tekocinami... a stekas? kot nekak ne gres k dohtarju, ker nimas casha al pa tud ker se bojis, da bo kaj resnega odkril in da bos moral na operacijo in fejst scashirat se).. xDDx

Ja, ta mehanik je ZAKON, saj sem ga ze veckrat hvalila... Fer je, no, pa ZNA delat, rihta od merdjotov pa bemvlnov ta hudih to katr in marutijev in vsega, no... takoj ve, za kaj gre, ima naraven dar, je zelo dober 'diagnostik' tud, takoj posteka, dvojcek je sicer tip, zelo s filingom to pocne, tole je res majka (en dober frend -sco- me je osebno peljal k njemu predstavit, predno je sel za leta v tujino, tolk se mu je zdel pomembno, da pridem v stik z njim...), no in zdaj ze kup mojih frendov tud hodi...

res je car... tudi improvizator je dober, ce je treba, nikoli pa se do zdaj ni bil shlampast al da bi nategnil ali da bi prislo bistveno vec ($) pac pa je nestetokrat prislo celo manj.

no tule bo vec kot 50, ker je najprej ta tahitra scena, racunam tam kakih 10, 15 jurjev... a za ono, motor, mal bolj generalno, pa je ene tolk.

No na primer vceraj mi je tole schekiral, si vzel kakih 15, 20 minut, pogledal, mi dolil kar dost olja in kar nekaj tud tekocine... pa sem rekla kok sem dolzna, in je hotel dva jurja. Men se zdi to kul. Filing ma, mojster - pac na tem podrocju...

Tko gleda tud, clovesko, recimo kot zdaj pri meni - tole je nujno, pa manj casha, ono pa si enkrat pac zrihtaj... tko, stranki prijazno se obnasa in razmislja... ga klices od koderkoli, te vse potolazi, pove kaj bi lohk bilo...

res fajn met takega. x^x

Imas prav - dokler ne naredim skode. :||

Ga turam revcka, vse kar je slabo, v bistvu - hladnega, vse... ker kdaj pa naj bo topel? x:o)x

Ce se peljem 5,6 km. xDDx

tako vcasih namenoma en giro po obvoznici al kaj tacga naredim, da ne prizigam skoz pa ugasam, pa tale razdaljica.

Picasso

Kaj naj naredim z mojim možem - frikom na avtomobile???

Nekaj kao brni v našem avtu. Jaz valjda sploh ne slišim. Ampak verjamem, da brni. Pa pelje avto h kolegu mehaniku. Gledata... nič takega ne najdeta, samo pokrovčke od raznih posod podložita na novo.

Brni vseeno.

Kaj pa, če se je kaj ujelo? Spet k mehaniku...

Nič ujelo, brni.

Jermenica? Gotovo je to. Jaz - kaj sploh je to. Mi pojasni. Nova da je 60 jurjov. Mene skor sezuje. Pa ne boš daj 60 jurjov za nekaj, kar mgoče sploh ne dela narobe. In če bo potem še zbrnelo?!?!

A kdo ima kakšno idejo, kaj naj bi to brnelo in da za ta nov del ni treba dat več kot 5tisoč

jaz sem že čist obupana.

pa sploh ne brniiiii

Ja naj proba z eno novejso (ce je dost simple zamenjat) in ce bo se vedno brnelo, potem ni to. :)

Picasso

Oj, danes je natancno dve leti minilo, odkar sem kupila avto. 14. decembra ... sem se se mal 'jezila', ker je bil petek 13. in ni slo skozi, ker nisem casha dobila, pac pa me je frendica v soboto peljala, 14. In nad mano sta dolgo casa dve chaplji leteli. :vio:

Mal me je bilo *strah*, ne sam ker vecji avto in bolj ornk, predvsem pa velik bolj sirok, pac pa ker ni imel vzvratnega ogledala, pa sem skoz gor v prazno pogledovala, mal hecen filing, pa krajsa bremza, da sem skoz cukala (gume slabe, sneg in led po cesti; ko sem ga sla pogledat nekaj dni nazaj, smo ga morali z metlo izkopat izpod polmetrske snezne odeje)...

No, potem sem bila se 10 dni slabe volje in z avtom spodaj brez tablic, 24. decembra (torej sele po 10 dneh) pa sem ob 15:15 (ob 16h so zaprli amzs, ker je pac Bozic) spedenala registracijo. x:Xx x8Dx xsrcx

In me tkole varno vozi, brez vecjih stroskov, samo 1x sem dala vec casha, pa kake 3x ga sam imela pri mehaniku (razen olja mal precej zre).

Skratka tok tok tok. xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Picasso

Meni pa nekaj avto radio nagaja! :o|o: Bom zamenjala z novim, ki ima tudi MP3 opcijo,zdajšnji jo nima. Da ne bom prisiljena poslušat samo original cd-eje! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Golf je dbest izbira za instruktorja voznje, za tipcka, skratka, ceprav tud bejbi pase in sploh ne recem da mi ni vsec.

sam je pa tko presneto ziheraski! xrolleyesx

Pa trd bolj...ves kok je avtov, zakaj glih golf...

Picasso

Golf...hm...mogoče zato, ker imam dobre izkušnje z njimi. Mamo enga letnik 86, pa še zmeri dobr šiba. Sploh pa mi te nove oblike nekak ne potegnejo....stilo, pa megane ipd. Mi je pa všeč passat,...kar je spet predrago...pa VW Touareg... Pa če se malo bolj na realna tla spustim...pa še zmeri dosti tolarčkov...P307. Pa še alfa 156...samo mi pa notranjost ni všeč... No ja...do poletja bom že nekaj najdla... :8):
Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

ma saj vem, saj sory sploh za vtikanje, normalno, saj ti pravim, dobra izbira in pac - ziheraska. :D ;)

Meni pa je clo vsec novi golf, prav ceden avto... sam se mi zdi, da vseen mal pretiravajo ($)... recimo focus iz nekak podobne kategorije razen da je vecji, je po mojem ful cenejsi, pa je dost folka total zadovoljnega...

jaz bi se od evropskih, od ital. odlocila za fiata, od franc. pa za citroena - imas zdaj c2, c3, c4 - pa mi je res vsec.

Od japonca za hondo al tud mitsubishi ni slab, kak coltek... ;) Mazda 3, itak, toyota yaris mi ni vec, ne shizim blazno na toyot, mi je pa se kar nobel videza pa ornk zgleda corola ta nova.

Seate eni ful hvalijo, sem pa v kratkem cajtu dve pripombi slisala....

Kok je avtov... pol pa mal gledas...

Meni je fiesta zdaj zakon, ko jo imam, prej pa sem vse zivo gledala pac...

Aja, blazno mi je kjut nova pandica, sam je premikrich... sem ze naprej, po marutiju bi pa ziher nujno jo hotla met. :D

Vcasih mi je bila micra totalno vsec, zdaj pa je sploh ne opazim in zdi se mi cist majhna. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Meni pa nekaj avto radio nagaja!
jaz ga pa sploh nimam, pa je mir. ;)

(*pravzaprav je kriva lenoba, nisem si spedenala tega od zacetka, ker nekaj vrata niso delala, pa sem cvik, da mi bodo spizdjot, pa pol nikol nisem in zdajm poslusam saundek motorchka). :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...