contesa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Jaz pa ne morem brez dobre glasbe v avtu! Se sprostim in odklopim, sploh če imam še koga na sovoznikovem sedežu raje poslušam glasbo v tišini, kot da me nekdo moti s čebljanjem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Ja, Contesa, saj jaz jo tud pogresam, sam imam pa tud jaz rada mir oz. se mi ne da prevec pogovarjat... No odkar ima tim mesecno in ga ne vozim vec jaz v solo, itak nimam prav velikokrat sovoznika...Ko pa sem koncno se namenila urihtat musko, sem se pa skeshirala vec kot 100 jurjev za izpusni sistem, pa mi je tako vdakih dodatnih 5 jurjev hodilo narobe (je oni ex lastnik kot kaze kar porezal kontakte zice, tako da bo kar nekaj dela, ce bodo hotli namontirat, so mi rekli... pol pa nisem prisla se do tega... )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>btw, za številko večja od pande je idea Aha? Te pa se nisem videla, vsaj ne v zivo, ali se pa ne spomnim, mi je vsec ker so inovativni (pa ceprav res vcas mal slampasti, a v glavnem kar sibajo).. Ja res, tolk je avtov...Saj potem se ti izbira nekak usmeri na dva, tri...jaz recimo si ne mroem privoscit novega, a imam pa zato starega z boljso opremo - ko kupujes nov avto, je vsaka dodatna res shtala, udarec po denarnici, ko pa je 1x star, pa zarad tistega sibedaha ali petih vrat al kaj jaz vem cesa ni tolk bistveno drazji pol. p.s. Bobnar, dons je glih dve leti od nakupa fieste (sem napisala na prejsnji strani ze). Sem velik cvekala na Avto.net forumu v tem cajtu, pa smo se prec z enimi skregal zarad bemvlov, pa ces kaj jaz gobcam ki pojma nimam pa tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hehe, no, zdaj avto net nima več foruma a res, skoda, no saj mam k sreci vas tule, sam meni je bilo pa fajn, da si imel specifiko lepo... a daj nehaj... skoda no... :||| sem pa tud na tekocem, ocitno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Bobnar, ce vidis tole - a antifriz je v bistvu hladilna tekocina motorja? Sem klicala Janija (mehanika) vceraj, ker ni imel cajta v ponedeljek za avto pedenat, ce grem lohk dons v ITA, pa je rekel, da lohk, sam naj za vsak slucaj kupim eno flasho antifriza na pumpi in naj dolijem, 'c4e bo manjkala' (ker mi tak nekaj malo pusca, a ne zlo)... sam jaz pa ne vem tocn, kam, niti kolk...(mora bit tega stafa not, da je ravno prav) Cist levo zgoraj, se mi zdi, da je tam nekje sharil zadnjic...Aja! In kok stane antifriz?Najbr ne more biti prav drag (po drugi strani pa so zadnjic hotli za liter amonijaka 4 jurje ). x!x p.s. Kako mobisux povozil? Saj nima zveze z avti in tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Joj, thanx, ej, res, kok je fajn, da te imam tule, da lohk vprasam, kar cem!! Ves ne sam da sem 'lenuh', mi je nekak 'nerodno' - tezko razlozit... no saj ko je nujno, potem se spravim svasta.. sam tezko se spravim.. (mars v ribi).Thanx, res mi ful pomeni, pa tud ful obvladas, prav zares, ker je potem recimo jani podobno ugotovil al kaj tacga, torej imas kar dober 'nos' tudi takole po opisu (no to je tud zato, ker jaz tok dobr opisujem ). Ja, tako sem se tud odlocila, da grem na pumpo in kar recem... no to si pa kar 'upam' - kaj vprasat, se pozanimat, al ce kaj ne morem, grem not in recem, a mi lohk en pride gume napumpat - ker ne vem na kok morajo bit... no in imam dobre izkusnje, z majstri in s tem pa res!! Tko mal si mislijo baba pa to, sam jim je vsec, ker vidijo, da me res zanima in tko.. Aha, razredcenega, no saj to, vidis, ful mi pomaga, jaz lahko tam zdaj pridem znalsko in recem, sam posluste, a ne bi mal razredcili pa to (kao, kok obvladam - sam prevec pa ne smem, ker ce pa tolk oblvadam, kaj si pa sama ne spedenam in njih tam pol gnjavim. )..Bom kupila kar liter olja se (to sem si pa zapomnila kerga rabim), pa tole.Kul, to pa kar skrbim, mi je vsec, da imam vse na broju, ker imam rada dober obcutek v zvezi s tehniko. Blabla.. Thanx se 1x! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Thanx, prav Z NAJVECJIM VESELJEM grem, jaz tolk rada vozim, veckrat koga kam peljem, kakega frenda brez avta ali koga takole... ali ce je kaj treba, se kar jaz 'javim', sam da grem lohk en giro. Pa se olivcke bom nazaj prinesla pa kapre pa tak... Ja, danes je res dbest dan, pa se tolk lepo vreme, pa poln tank imam pa vse, pa vse na broju, prima. Sam se tole... moram pogledat 1x, 1x ko se ti bo dalo, daj kaksen link, no ce se ti bo dalo, najbrz jih imas itak na broju, da si mal ogledam, tedaj me je picil, pa sem kar skoraj vsak dan mal hodila, kaksen teden al mesec celo, ko sem pac tele avte menjala in tko, pa prav pride kak link kdaj...Bmw pravis, ja, zanima, saj ti morda itak pisem oz. sem vzela na znanje ko si zadnjic omenil, ni se cist cajt, naju bo pa pocas zanimalo (aprila ima registr., pa najbrz bomo tako, da ne bomo sli se v eno leto - razen ce ne bi sel smooth skoz, sam tud to dvomim)... petka karavan, kaksen 98' - kaj takega naju zanima... sam tolk da ves... Mah, avti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Hehe, včeraj sem šetala po hali A in nakupovala darila.... pa sem opazla v eni tehnični štacuni verige, pa napis, vseh dimenzij.... pa sm prow rekla, ajd da vidim, če res.... moj ma še zmeri letne gor ker jih je pred kratkim kupil, ampak potem rabi verige ne.... in se njegovo dimenzijo težje dobi. Pa sem stopla do prodajalca, pa vprašala za verige 195/55/15, on pa se pa spoznate...( se mi je hecno zdelo) in tip gleda v katalog..... meni se je pa dozdevalo kaj bo rekel.... ne, te dimenzije pa ni v katalogu.... je pa hotu vzet mojo telefonsko, da bi me poklical, ko bi pršle oz. bi jih kao naročil.... sem rekla samo hvala lepa, samo to me je zanimal (če je že glih bil napis "vseh dimenzij")... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 hih hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Novi A Mercedes je luskan aja pa zadnjic sem si mela priloznost fajn ogledati Beetle Cabrio in je prav simpaticen avtek za kako mlado zensko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Pih, Katja, negujes 'ribjo tradicijo' torej. (*btw - dobra taktika - jaz ko mi grejo na zivce prodajalci, kljerkoli, recem, a maste to (nekaj, cesar nimajo ). Mihelle, men je pa A platfusar, beetla pa tud ce ga ne bi imela - milijardkrat raje imam vse, kar se nudi ostalega za ta cash. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 VW mi zadnje cajte ful lepe avte dela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Bemu, od mojga Volva S 60....pa ni V........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, nekaj linkov, razni forumi pleh scene: http://forum.bmwslo.com/ hehe ze gledkam. Kok tem sam o petki? Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 heeej, glih nekak tega gledava, 523 al pa 525, ne, nisem vedela, da je ta oznaka (a najbrz mitja ve, ker je bil dost v navezi, ko so delali v bistvu zanje, pa sva tako tud lohk preverila, da je res vse tako kot je bilo receno - ob nakupu).Ja, zdaj je 520i (sam ne pise nikjer, to sam veva) Saj jaz imam pa tud 'i'. Se spomnim, ko sem (zijalasta) klicala posrednika, ko sem ze ARALA avto, ko zagledam tam D. Al clo ze kupila, skratka, prepozno za vse, in jaz klicem, joj, sam nekaj - tale D - a to pomeni diesel (saj vem da je se boljs, sam ne za dnevno turo 6 km in nazaj), pa pravi, ne, to je D, da je v nemciji bil izdelan. Yes! In potem so mi vsi zabicali, da ne smem gonit onega zauga... sem se ful bala, da bom avtomaticno zalivala ono, pa sem se jasno prec navadila. Nisem sla se nic v teme, sam imam odprt forum ta in bom pol si mal ogledala. Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Injection - to je zdaj defolt? No, ja, saj - kaj pa - zaug? Ja, se mi je zdelo, sem mislila, da je 525 z dvema auspuhoma, nekaj sem pobrkala zgleda, ja, te fore, midva tud tako razmisljava. x)x (registracije, visji razredi, jaz mensezdi zdaj za fiesto isto placam kot za marutija - pa je totalna razlika, a mensezdi da je vecji razred PO 1.3. hehe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Mitji sem zdajle prebrala, kar si napisal, pa pravi, , da tocno tega gleda (523). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kam pa daš plačo?Saj rabljeni sploh niso tak dragi... Ja, saj. Mah, v bistvu si je prodajalec premislu, men pa po svoje to paše. Ker rabim plačo za velik stvari , avto mi še zdaleč ni med pomembnejšimi. Je pa res, da imava 2 avta in en je star 18 let pa enih 350 tavžnt prevoženih ima, pa bo kmal treba nekaj ukrenit. Pa velik več sem na cesti zadnje čase........No, vse ob svojem času, pri nakupih se mi zadnje časa dogaja tako, da že verjamem v to......ko bo prišel tisti pravi avtek v moj prostor in situacijo ....bo pa moj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 .....jp, enkrat bo treba. Saj imam občasno napade, ful, pol pa........k se spomnim, da si morm še prej en mal bl ugleden brlog uredit, pa rad sem fajn oblečen, pa rad dobro jem in pijem, pa putujem, pa puno je toga kar imam rad dobro , pol pa pri tej sicer solidni plači........avto hiter pade na stranski tir. Ja, bo pa treba vseen, počas bom začel spremljat stvari okol, tak enga 2-3 leta starga od koga, k ima servisno knjigo in je fajn očuvam z ne silno preveč km......tak sm si to jaz nekak zamislu. Mah saj ne rabi bit pod nujno Volvo......če že mora je lohk tud BMW, Merđo, Audi, Mazda al kaj podobno skromnega Pol pa še sam pleh pičke jurim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Bemu, ni fajn, ja Volvo kar noče crknt a ne de Mick..... Morš kakega s španskim temperamentom, potem pa hitro zamenjaš Se ti kr vžge, tak je vroč..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Dobr si tole ubodu, Mitji kazem onegale 'smajlija' bmw. (pravi daj poslji mi ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 iii hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Saj sem se ze vclanila. Pa ze v nove uporabnike se hotla shtulit, pa ze pisala nekaj not, pa postekala, da se tehnicno ne mroem steti med userje. Pa da me ne bi takoj kaj nap****, sem bila tiho (zaenkrat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jaz se tui rad dobro oblačim, jem in pijem, pa to, valda, ni vse pleh Po moje bi Volvo biu kr tapravi, če mene baraš, tapravi wagn za pravnike, Bimmerji so bolj za nas, ekonomiste, novodobne japije (no, pa kak Audi je tui vreji)En kolega ima S60 D5, nimaš kaj, dela ko šus Merdžo pa bolj za mlajše upokojence No, malo lahko jaz tui fantaziram Še ene 3 leta delovne dobe, pa bo. Hahaha, no, mal se še obotavljam pa bom glih za merđota...... Pa vožnja z unim S60 pa to? Si se kaj pelal z njim, jaz se še namreč nisem Čaki, kaj oni D5 pomen? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Ja sej ne mroes bit povsod, Bobnar Je cist fajn, ker naju bo ziher kaj zanimalo pa tko.... pa itak... to me v bistvu dost privlaci.Sicer pojma nimam, pac poznam velik sort pa tko, drugace pa te kaksne bolj tehnicne zadeve pa to so pa spanska vas zame.... sam takole iz debate se pa tudi dosti naucim, kar mi pride cist prav, prvic zase kdaj kaj manjsega cist dobro vedeti, pa tud sam dobis posluh za avto, pa se ta dejavnik, ce si suveren recimo ko prides gume kupovat, je cist kul, da vidijo, da te ne bodo mogli cist totalno nategnit. Kaksni mozje od frendic al kaj tacga si mislijo o meni, da sem cist odstekana, 'astrologinja' in to in se mroda 'bojijo' kaksnih taksnih debat, a jaz pa prav z najvecjim veseljem ( tolk rajs, da mi ni treba razlagat kaj pomeni luna al kaj tacga ) pogovarjam o avtih - pa smo vsi zadovoljni. Aja, razen frendic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.