Mateja 5. april 2003 Prijavi Deli 5. april 2003 Ooo, avtorčki, moje veselje ! Ravno včeraj sem prodala svojega Polčija. Je bil cukr , klima, široke gume, pa to. Drug teden se bom pa že vozila v Getzu - vijolčnem ! Veselim se CD predvajalnika, ker brez muzke ni taprave vožnje , jaz pa na dan prevozim po 100 km in več !! Menda je pa avto-vozilo simbol za telo-vozilo duše Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2003 Avtor Prijavi Deli 5. april 2003 Hoj! Po mojem pa je tako; imamo sreco ...Imam ze tretji stari avto - gre lepo po pravilnem zaporedju: petko sem dobila zastonj, za Marutija sem dala 180 jurjev, pa mi je dbest sluzil, pa se bi mi, ce se ne bi odlocila, ko mi je crknil, da ga ne bom vec popravljala . Je pa en model prisel ponj iz Bele krajine (!!) in ga je spedenal in spravil nazaj na cesto in celo registriral! Zdaj pa imam Fiesto, za katero sem dala 390 jurjev.Tudi za bmw-ja smo dali 11 jurjev mark...Tako da - imam tako filozofijo, da mi je b.v. kupiti novi avto...Potem se lahko celo zmisljujem - 5 vrat, sibedah itd..Ce bi si pa novega omislila, pa bi komaj spraskala za osnovni model, pa preden bi ga izplacala, ga morda ze davno ne bi vec imela.Tako si privoscim v bistvu tisto, kar si lahko.Tako se mi zdi najbolj prav. Ful sem zadovoljna s Fiesto! Koliko enih pozitivnih znakov je bilo. Prav DOBER obcutek imam od prvega trenutka.Ko pa sem se recimo prvic usedla v petko, sem takoj dobila bad asociacije in bila prepricana, da je bil avto zaleten (ali je celo kaj hujsega se zgodilo v njem ali z njim) - no, res je bil zaleten. Nekako je 'vlekel nase' agresijo in bad energy.Imela sem ga 8 mesecev ali 9, pa so mi v tem casu 3X vlomili, enkrat cisto razbili sipe; prisli domov iz tridnevnih toplic, avta nikjer - na vratih pa Obvestilo policije: avto je pri nas, ker je tako razsut in vse sipe, da bi ga lahko kdo se ukradel, pa smo ga spravili 'na varno'.Tudi koncal je agresivno - v parkiranega se je zaletel nekdo, avto je vrglo 11m dalje in ga zabrisalo v betonsko ograjo, ki jo je razsulo na dveh ali treh koncih - betonsko ograjo! Petka - Renault 5!!!Totalna totalka.Na Zavarovalnici sem dobila 100 jurjev. Nekdo mi je dolgoval (in mi tudi do danes ostal dolzen) vec kot dva jurja mark - ze tedaj sem imela malo v planu Fiesto.A imela dobrih 100 jurjev, tako sem si ubodla Marutija.Ful dober avtocek. Friendly.Fiesta pa je zame torej (v primerjavi s prejsnjimi) luksuz. Se vedno gledam Japonce. Po novem se malo navdusujem tudi nad mazdo. Mislim, da bi se vedno si izbrala Hondo Civic, vendar bi se morda celo odlocila za novo Fiesto - je kar dober avto, ko sem brala in kot slisim - je tudi vecja kot prejsnja. Itak pa v danem trenutku glede na moznosti kupis tisto, kar ti pride na pot in kar se pojavi v bistvu tocno zate. Ceprav vsaj priblizno pa je seveda fajn vedeti, kaj hoces in kaj ne. Eni so bili kar jezni name, ko sem tako kategoricno odklanjala renaulte...Ces, kaj jim pa manjka, saj je stokrat boljsa petka od marutija.Zame ne.Saj se lepo vidi: imela petko, nikoli vec nocem slisati za renaulta, kamoli petke, clie etc...Imela Marutija, resno razmisljala o nakupu se enega.Edini avto, ki je tako poceni, pa mashina vedno dela, iz prve vzge vedno, lahek, dinamicen, pregleden, elasticen.Folk ima predsodek. Je pa res, da nikamor ni sel (max 130 avtocesta) in da crkavas od vrocine, ko ima tak tenkcani plehek, si kot v pechici poleti - od aprila dalje - zdaj bi ze klela notri in shvicala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lizzy 5. april 2003 Prijavi Deli 5. april 2003 :o|o: :o|o: Avto si "zberem" čit po razpoloženju; če sem dobre volje, se usedem v GOLF-a 4 TDI in se "steram do kraja", če pa sem slabe volje :xx!: :xx!: pa je dober tudi Land Rover - Defender (letnik 1999) in se "cjazim". KO pa hočem sebi dobro, hodim peš in uživam v vremenu ali naravi. Možnosti je nešteto, sam keš in dobro voljo je treba 'met. Pa-pa!! (Nisem pa preveč dober šofer, v 8. mesecih sem kupila že tretji avto, ker mi noben ne odgovarja. Prvega (ford mondeo) sem podrsala, drugega (polo) sem podrsala, GOLF pa je "še cel"). Matr', šoferski kruh pa ima res 7 skorij! Sicer je pomembno, da sem kulturen voznik, avti še bodo, ko nas ne bo. :o|o: Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2003 Prijavi Deli 5. april 2003 Ufff :o|o: rja, ja bobnar, ta bo pleh šu' v maloro. Že prej sem imel isti problem s katrco. Sm mislu, da s fiestico ne bom imel teh težav, pa sem se zelo, zelo, zelo zmotil . . Ne vem lohka bi ga še enkrat prefarbu, sam k'ga bo že spet razjedal. Marsa pejt v Kompas Hertz v Stegnah, če hočeš it' v avtopralnico. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2003 Avtor Prijavi Deli 5. april 2003 Dbest, da imam maherje tukaj takoj na broju! Bobnar - thax za info - zdaj bom tam znalsko se vazno delala.. Mi je bilo hecno - sem imela slab obcutek - bremze cvilit... Ko kupila starega... Da ne bom cisto ze z diski ali s cim drgnila... Pa so me prec potolazili, da je vse OK. In tudi dobro primejo - dela vse OK. Cudno pa, da niso original diski - ker je tip zgleda kar pedenal, se celo brisalci so original fordovi, pa vse... Jaz ziher ne bom tolk skrbela.. Res dbest. Ful sem zadovoljna. registrirala za bozic - odprto do 16h - 24. 12. - jaz prinorela 15:15. Srecala vse - Mitjinega fotra (ki se ful spozna, delal v amzs-ju), instruktorja, potem pa se moj mehanik dal blagoslov... Yes! Ja, Sanjalica - pa res morda- da je zdaj bolj... 'zenski'... Honda civic namrec. Ampak jaz dam tudi na to - 'filing' avta... Nemec, japonec, Italijan, Francoz itd... Hocem reci, da opazim razliko - v soundu, v vsem... Skratka - sem za japonce - po znacaju in to... Sicer pa navijam tudi za nemce (itak ze prej, zarad bmw-ja, zdaj pa se fiesta, smo cisto 'nemski').Od Italijanov bi imela Punta, od Francozov pa... hm, kaj pa vem... Po mojem kar Citroena - se je nama kar fino obnesel - in vsem frendom - se pravi potem C3. Od ... ma glej, spet nekaj nastevam...Bla bla.. ... Volk! Thanx! AJA!!! Saj res! Cist avto in vse - avtopralnica!!!! Kaj je bilo danes... grem na trznico, zelo sem bila pozna ze, prideva s tamalim dol! Imela na vsej sipi totalne kepe blata (dreka) pticjega! Od najvecjih moznih - ne vem kaksne ptice so to bile Kaj takega pa se ne!! Se sreca, da imam v flasi vodo s sabo vedno - sem takoj polila cez celo sipo, ker se mi je gravzalo celo s tekocino in brisalci.Ma! :xx!: Res, kaj takega se ne... Fuj.Cimprej v pralnico, da mi energetsko, ce drugega ne, se prenastavi vse skupaj - je totalno svinjski - jaz pa v 4. stuku, brez vode spodaj. Blok. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2003 Avtor Prijavi Deli 6. april 2003 O - - hvala za spodbudo!Ja - saj sem se sama tudi s tem potolazila - da bo torej cash padel... Pa se dlan me je srbela... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Hahahaha.... no pa sem spet pri tej temi...Skratka ker je saxo bil tolk razbit, da se nč ne more iz njega nrdit... no vsaj meni se cenovno niti psihično ne bi zdelo OK, ga je kupu en mehanik, ker mašina in notranjost je v redu, školjko bo pa iz Italije prepelu, tko da ne kupvat rabljenih saxojev zdej... ko bo en tak full lep... pa čist razbit avto v prodaji.. pol ti pa podvozje vleče.. Jst sem skratka proti rabljenim avtom, ker če res tistga ne poznaš k ga prodaja, al pa mehanika ti takole jajco poturijo...Pol pa sem se odločala med novimi, sej v puf je treba kokrkol it.. pa če mam rabljenga so lahk z njim sami problemi.. In me je zanimala Opel Corsa, Peguet 206, Nissan Micra, Citroen Saxo, če bi se ga še dal dobit, sam je zdej samo še 2002 letnik, se pravi eno leto zgubiš, C3 mi ni bil všeč.. Sem rekla neki iz tega razreda sam Clio-ta ne. Pa kaj sem zdej kupla? Clia bilabonga. KER! Je imel edini ABS zavore izmed vseh teh avtov serijsko.. Pol pa te vsi prodajalci prepričujejo da sej tak mali avto tak takih bremz ne rabi, ko bi se lahk kr stepla tam... Tle so bli pa res taki prjazni prodajalci, mal smo se še zglihal pa tko, pa eden najbolj varnih avtov v tem razredu je...Pr Oplu pa Peguetu pa so bli tak freh in oholi ko da sem jst zarad njih tam... Konec koncev pleh je pleh.. Res me je zjezilo kot da to ker so pač ti dve znamki so že sami po seb dobri... Pa mi pol 5-vratno različico ponujajo joj kolk ti nudmo za tako ceno.. Jst mam pa tko rajš 3 vrat, ker je avto bolj kompakten.In z Bilabongom sem res zadovoljna. Vidljivost je super, nastavit se da zic pa volan, tko da res dober notr sedim, dobre zice ma, tko bočno dober oblikovane, da sediš res fino, pa servo volan ki pr večji brzini mal bolj "trd" postane. Dober potegne 1.2 mašina pa 16 V. 4 airbagi.., pa ročna klima tud prav pride.. No tko vsa čast Renaultu. Da jih pa jst mal pohvalim, Marsa. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Moj jeklen konjiček je prav super - ne žre bencina, registracija ni potrebna, ... http://images.webshots.com/ProThumbs/91/32291_wallpaper110.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2003 Mushi! Kul - saj sem res tudi sama slisala, da tale novi Clio je pa gud. Pa saj verjamem... Pac... Saj je bedasto... ampak res zaradi tiste petke... mi ni bilo...Saj sva imela Viso, pa sva hotla Citroena, pa so vsi rekli: Sam ne Citroena!A ves... brez veze - kler je pac en nekdo od onega nekaj... imel pac spacka nekoc ali enega xm-a (za katere pravijo da se nekak najbolj kvarijo oz. najvec nezadovoljstva z njimi - bx-e kar obrajta folk, midva pa sva ciljala na Xantio...).Tako da - itak! Kar je v danem trenutku in glede na obstojece moznosti dosegljivo in tisto, ko reces: "To je to!" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Ja Marsa.. res je.. tko kot mam jst zdej proti citroenu predsodek.. no sej kar se bremz tiče.. proti takim avtom, k letijo ko strela (npr.. b. ma ax-a, uh gre hiter, bremze ma pa full bolj zanč ko moj saxo ubog)... pa delam verjetn krivico berlingu, pa xsari, C3-ju.. blablabla... nenazadnje tud saxo me je lepo rešil revček..Je res tko ko se ti eden v dušo zažre in si rečeš to je to... IN to je to! mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Ma jaz imam svoj avto tako rada, da ga full čuvam, čeprav s tem, ko dirkam, da bolj maltratiram. Drugače pa ni šans, da bi ga peljala v avtopravlnico...vse sama spoliram in kot pravim...avto je lahko umazan, ampak feltne in gume pa se morajo svetit. Ne, ne,....uživam, ko je avto čist. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Ohooo Tina bambina, to mam pa tud jest rad. Giant Iguana, pa ti Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 Ohooo Tina bambina, to mam pa tud jest rad. Giant Iguana, pa ti Fisher. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Kaj v resnici stoji za kraticami imen avtomobilskih znamk AUDI - Another Ugly Deutsche InventionBMW - Brings Me WomenFIAT - Failure in Italian Automotive TechnologyFORD - Fix Or Repair DailyHYUNDAI - Hope You Understand Nothing's Driveable And InexpensiveSUBARU - Screwed Up Beyond All Repair UsuallyVOLVO - Very Odd Looking Vehicular ObjectPORSCHE - Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Jekleni konjički? Honda Civic VTI VTEC (160 KM) gre ku šajeta, uživam u vožnji, pa muzika mora tudi dobro (ne preglasno ampak dobro) igrat. Želje: BMW 328, Pa večni Porche Carrera (ni važen letnik,model ... vsi so zakon). - Ah ko bom velik. Uni drugi pa so po novem aluminjasti konjički s pogonom na vosla - Mam tud jaz Giant Iguano - solidno (razen pogona, Hihihi). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 sanjalica najboljsh, de ostanesh pr posodi.... lohk de so krogi ratal zarad VILEDE ( ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Bobnar...kr neki... Se mi zdi...da so moški bolj navezani na svoje avtomobile...ženske avto jemljemo bolj praktično...kot prevozno sredstvo pač... Nikoli ne čistim svojega avta sama...v avtopralnici pa me že poznajo...aha, gospa...za vašega pa rabimo mal dalj časa... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Nikoli ne čistim svojega avta sama...v avtopralnici pa me že poznajo...aha, gospa...za vašega pa rabimo mal dalj časa... Astra Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Ja...sej pol, ko si ti šel od tam...sem pa jaz zamenjala pralnico... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Sicer pa...obsedenost z avtom...med drugim je avto lahko imeniten podaljšek penisa.Ali moški okrasek......zdravilo za zdravljenje kompleksa...vsaj poskusno.... ...med drugim ti avto lahko vzame ali reši življenje. Odvisno s strani gledanja........in avto sem kupila jaz, ne pa avto mene... Hja normalno, da se ne valjam noter v blazni svinjariji. Preveč čist pa tudi ni. V tem hipu žal velja za naše tovorno vozilo. Ta nesrečnež je zdaj vozil vse. Od cementa, do elektromateriala..do stiropora...In hčere si služijo keš na ta način, da ga operejo..zadnje čase nekam pogosto Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 ...žal ....itak pa Vam to paše - pol pa volk sit in koza cela Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Slovenci še vedno damo preveč na jekleni konjiček, ker nam pomeni statusni simbol. Pol pa imaš makino pred vrati, pa kumi za kruh v denarnici. mi smo kupili nov avto, pa sedaj ni več nov. Sam so avti tako ceno izgubili, da se ga sploh ne splača prodajat. Avto je nujno zlo, pa sedaj vem kaj imam, če ga pa prodam in kupim nekaj drugega, rabljenega seveda, pa vpr. kot sem rekla, slovenci damo preveč na avte in tud jaz nisem izjema, ker če bi izbirala, bi si kupila al ta novega hrošča, al pa kakšnega jaguarčka,... tud kaj takega se ne bi branla http://www.weddingsandmore.com.au/Prestige/car%207b.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Anaconda, a je v kompletu tudi šofer, ki bi te vozil okoli? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Rolls Royce, for classMercedes, for comfortbut Jaguar is sex on wheels..... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 Anaconda, a je v kompletu tudi šofer, ki bi te vozil okoli? ja ja,... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.