Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

men so tud zadnje case (nove) mazde totalno vsec!! x^x cist shizim, tko karizmaticne se mi zdijo. x8Dx

pa vsak dan znova dobim potrditev za svojo tezo, da so praviloma vozniki seat ibize dobri in hitri, dinamicni ... kot so denimo vozniki cliov ziherasi (ceprav to je vecja skupina, jasno da je najvec slabih voznikov cliov, ker je pac 'najvec' cliov, x:o)x x:px x;)x)...

Passati, audiji pa so (zal, a pac) boljsi vozniki kot vozniki bmw.jev, ki (z mojimi ocmi pac) gledano v povprecju, je med njimi recimo vsaj 60% voznikov zelo slabih.

Dons sem spet videla tigro (*saj je veckrat tamle parkirana) in contesa - nujno mors met tigro! :palec: x:px

jaz bi sla pa enkrat na ono voznjico... saj veste... kako se ze rece?

neke mal bolj 'ekstremne' scence... x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ma ja, Žurnal dobim, Dobro Jutro kak kdaj.. Tega Mobila pa nism dobo... :o|o:

Če ga fejst češ ti ga lohk kam pošljem mogoče.

Pismo, še nikoli si nisem kupil avta res po svoji želji. Vedno fotrove avte, k so bli odlično ohranjeni, pa cena je bla ugodna, ne x:o)x Bi bil čas počas, da si kupim en avtek 1x čist po svoji želji.... x:px xyesx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

res je tko, zal...

pa babe!!! :xx!: :sori:

Pa tud deci med babami. :D

Fak, v bistvu. :xx!:

Da tkole kvarijo imidz znamke!!!

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tigra, frendica, si je naročila dvosed, v bistvu bo za hči, pa ji bo mala občasno posojala x:Dx . Oh ko bi men ata pri 18 kupil tak avto :inocent:

Drugače pa sem bila zaljubljena v A4, pa zdaj nekako nisem več xrolleyesx ali pa sem še malo...pa sem se prislilila, da nisem več. V limo varianto, ne v tadolgo avant ali tako nekako se reče.

Novi Golf 5 je notri čisto isti, kot A4 s tem, da je bolj udoben. Moj darling se je čisto :2src: vanj a sem potem protestirala, da je v življenju treba poskusiti še kaj drugega, kot se celo življenje voziti v VW. (kot moj fotr)-valjda imam več avanturističnega duha.

Sploh je pa bilo na prvih 10 mestih, po kvaliteti vse drugo razen evropskih avtomobilov, povzeto po Avtomagazinu.

Tako, da Mazda&co. iz Azije počasi prevzemajo trg.

No midva dobiva limo čez kakih 2-3 tedne kalabocije z papirji. Sva se odločila za en avtek, ki je malce extremno močan, baje edini v Slo, zato pa toliko papirologije in rihtanj.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>

Največ idiotov je med vozniki Hond in Oplov.

sam jaz imam pa s hondami, vozniki, dobre izkusnje - tu po LJ hondice ful dobr sibajo, dobri vozniki (a ta stare honde, civic, vsi zivi modeli)... se clo jaz imam kakega veckrat tik za ritjo. :D

Pa fiat bravo tud sibajo... xyesx

pa alfe pa taksno... ceprav so tud tu jasno zarad imidza veckrat, a so dejansko bolj... dinamicni...

Mi nekaj casa niso bile vsec alfe, zdaj se mi zdijo pa zelo nobel in OK.

sam ne vem, ce bi jo imela...

Ha. Kao da si lohk zmisljujem al kaj. x:px x:o)x

Za Ople se pa moram strinjat.. pa tud ne... sem skoz tko mislila, 'stariji' s kapcami, ki zavirajo promet, so praviloma v cliih ali oplih kaksnih, vednar pa imas kaksno omego, ki ti tko smooth zavija s celovske al kaj tacga, da sam reces, jes, stari! :palec: xDDx

Folk po mojem da tud na 'nemce' pa to, pol mas pa ziherase in vse, a pa tud take, ki res hocejo dober avto, kar opel ziher je, pa ceprav ne shizim...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>No midva dobiva limo čez kakih 2-3 tedne kalabocije z papirji. Sva se odločila za en avtek, ki je malce extremno močan, baje edini v Slo, zato pa toliko papirologije in rihtanj.

Katerga za božjo voljo pa? :eek:

(Če bi bil prodajalec kej faca, bi moral papirje uredit že pred začetkom prodaje! :xx!: Razen če je seveda mislil, da ne bo prodal čisto nobenega vozila x:Dx )

Res me zanima za kater model gre, ker do sedaj še nisem videl, da bi bile težave s papirji pri novih vozilih kupljenih v slo (težave so običajno z uvozom iz tujine)

chameleon

ja iz tujine, zato pa vsa kolobocija. Mah, malce neobičajna situacija. Sicer pa kdaj pa pri meni ni x:Dx

Golf 5 ne sucks. Po vseh testih, ki so jih naredili je nad avto za svoj razred.

Lahko pa rečeš, da tebi ni všeč.

Marsikdo to reče za Italijanske avte, marsikdo jih pa navdušeno vozi in na njih prisega.

ne vem zakaj se audi in bmw povezujeta z imagom toliko. Meni je jasno, da nekdo, ki zasluži solidno plačo se ne bo vozil z renaultom 4. Pač denar--> cena in udobje.

Da so vozniki BMW prepotentni in Audijev pa u redu...ma to je malce posplošeno. V zahodni Evropi, recimo Mercedezi veljajo za taxi avto in si jih raja ne kupuje, posežejo raje za BMW ali pa recimo Toyoto ipd....

Sicer pa vsakdo vozi po svojih zmožnostih.

p.s. avto ni extremno velik. Spada nekje v razred A4 bi rekla. Nič extremno posebnega ni, le to da je malce močnejši ene 220hp

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Da golf sux je itak moje mnenje.

Se strinjam da je povsod drgac.

Kar mi pa najbolj najdeda pri nas pa da se prehiteva kjer je plac. Ne po desni ampak wherever????In pol Slovenci trdijo da nismo balkan ampak europa. jaja.

Jst tud zasluzim ko gremo delat po 300k na dan pa ne bom tega nikol dal za udobje in ceno. To sm mislu z :o|o: Mnenje x:)x

lp

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  x;)x  x;)x

Men so terenci itak  xsrcbumx Volvotov, pa vecina nemskih  x:Ix  x;)x

Clio...jaz sem se takrat odlocala med 206 pa cliotom, pa me je na koncu 206 preprical. Baje so imeli kar probleme pol z njim, jst sm ga mela sam slabo leto. Pezoja nikol vec ( kot da tega ze nisem milijonkrat povedala  x:Ix )

probleme z 206-tko??

Jst sem se takrat ko smo novega kupovali odločala med clio-tom pa 206, pa mi je bil 206 the best.. samo me je tist freh odnos prodajalcev odbil, pa za tak dnar ko so ga dajal ni imel praktično nič, ne ABS, samo en airbeg, sam je mel pa 5-vrat in to se jim je zdel tist ta glavn, jst pa sem striktno hotla 3-vratno varianto, se mi zdi avto bolj kompakten.. xrolleyesx

Ja pa oplovi prodajanci so tud poden. Sva zdej drug avto kupovala pa misla corso vzet, ma tolk vzvišen bit da ti še komi kej pove pa to, pa šlo se je za diesla pa ni tko zlo pocen, da bi te kdo ignoriral tam, pa pol maš servis tud tam in se spet tak oholo nosijo tle pr Avtocenter Celeia, a ga boš pa zdej v MB na servise pa popravila vlačil, če so tle poden, servis mora bit bliz.. ko če kej zagusti ga ne vlačiš čez pol Slovenije (dober 1/4), no in smo pol spet cliota vzel. Ni da nima. Ima vse, pa 4 airbege, opel pa dva, ker majo tisto štango v vratih not.. eh..

Če ga bo pa kej fiksal pa bomo še vidli.. x;)x

Moj je priden zdej, po senzorju zgornje mrtve točke x:Dx še ni nič crknal.. xsrcx

Sem pa kr zaljubljena v tale svoj avtoček..

Mushi

probleme z 206-tko??

Jst sem se takrat ko smo novega kupovali odločala med clio-tom pa 206, pa mi je bil 206 the best.. samo me je tist freh odnos prodajalcev odbil, pa za tak dnar ko so ga dajal ni imel praktično nič, ne ABS, samo en airbeg, sam je mel pa 5-vrat in to se jim je zdel tist ta glavn, jst pa sem striktno hotla 3-vratno varianto, se mi zdi avto bolj kompakten..  xrolleyesx

..

Hm. Jaz sem imela neko sportno verjatno. Je imel kar nekaj dodatne opreme, tako da je bil kar cortkan, crn. Med drugim mi je bila vse avtomaticna klima, sporten volan, spojlercek, sportni sedezi, lite feltne, pa dodatni zvocniki. Sej drugega se pa ne spomnem. Se neki je bilo s podvozjem. Pa v bistvu je tud blazno potegnil ( skoraj ne mors verjet, kolk velik je porabil xrolleyesx ).

V 11 mesecih sem naredila okoli 30.000km in takrat sem prodala. Baje je zacel srat pri 40. Potem sem sla mal brat na razne avtomobilske forume in opazam, da se je dosti ljudem kvaril.

Ta zdaj ni nic boljsi, serviserji pa, kot da bi bili iz drugega planeta xrolleyesx :xx!: Vse jim lepo razlozim enkrat, dvakrat, trikrat, ampak ne: se vedno mi trdi, da je vse v redu. Popizdim, ga peljem nazaj, znorim pred njimi, ga uzamejo za pol dneva. Pridem ponj, pravijo, da je bilo vse v redu. Se ponoci peljem domov, spet luci blendajo, armaturna plosca blenda, poskusam potrobit - nic. Potem je pol ure v redi, nakar spet zacne blendat. Ne stekam. Ga je uzel fotr, peljal na drug servis, isto kreteni.

Pa sej clovek ne ve, al naj jih poslje v PM al se pa zjoce.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>elektronka.... :sniky:

Ti, elektronka je tisto, kar je bilo vcasih v televizorjih, pred prihodom tranzistorjev.

Verjetno si mislila "elektronika".Ja, samo en "i" pa taksna sprememba x:Dx

Aja, to je po lublansk.Butl jaz. x8Dx

Ma, smo zoprni, ce hocemo, vem, vem....

----------

Da malo omilim resnost :eek: x:Dx , zjutraj slisan:

Vozili se muz i zena, kad zena pocne pricati...

- "Dragi ja vec 2 godine sevim tvog najboljeg prijatelja!"

Muz dodaje gas..

- "Naravno, rastajem se od tebe. Uzet cu vilu, vikendicu na moru i

usteđevinu!"

Muz dodaje gas..

- "Djeca ce naravno pripasti meni i mislim da je 10 000 eura mjesecno

alimentacije dovoljno!"

Muz dodaje još gasa..

- "Nego dragi, treba li tebi sto?"

- "Ne, draga, ja imam zračni jastuk i to je sve sto mi treba..."

:icon15: x:Dx

ja sej je vse fajn lučke povsod, pa vse te malenkosti ko jih včasih ni blo..

sam če se avto pokvar je to vse na elektroniki.. pa ti nima noben kej pomagat, nobeden nima nč za šraufat.. ko to se sam na računalnik lahk da, pa se napake brišejo al pa stvari menjajo.. Smo bolj komot, pa bolj nemočni.. ko še mehaniki pojma o tem nimajo dost.. :inocent: :C:

Mushi

mushi, brez skrbi, da se da vse popraviti.

Avto je objekt, predmet, tu je vse crno belo.Pri cloveku je drugace, jasno.

Elektronika ni noben bav bav, kot skusajo prikazati.Tu je vse determinirano.

Pri taksnih in drugacnih tezavah z avtomobilom je prva in jasno najbolj vazna stvar (PRAVILNA) diagnoza.

Ce imas to, je vse ostalo pasulj.

Je pa vcasih zanimivo, ko na servisih zamenjujejo posledice in vzroke.Pa kaj ces.Na nekomu se morajo nauciti x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Vozniki Bmwjev so žal večinoma zakompleksani.

Manjšina je takih, ki ceni in pozna kvalitete tega avta, ostali se kurčijo na račun imidža znamke.

Vozniki Audijev so po defaultu "zrelejši", manj obremenjeni z imidžem in kazanjem navzven, Aud je za tiste, ki jim je Mercedes prestarinski in okorn, BMW pa preveč nabit, šminkerski.

Passati so Nemški Taksiji xDDx  Pri nas pa vozniki le teh mislijo da so boga za jajca primli x:o)x

Največ idiotov je med vozniki Hond in Oplov.

:D hihi dobr da večine teh avtičov nebi nit povohal... wsaj oplov itak ne BMW so itak pregloboki za moj žep.... Mercedes pač isto... Audi parhaps ampak niti ne... nemci mi niso lih... :D passat hehe če mi ga vržejo v hrbet.... Honde.... mah, nvem, nekak prveč... tak avtič, pol pa opli... uhjej to je za mojga dedija...

:D kaj nam sploh še ostane? :D hihi ;) bobnar ti k fajn poznaš avte... pa en mal tud ljudi, kaj priporočaš za malega jurčka... k more avto zbrat :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx kroki ja sej.. se da menjat,... sam tole ko eni pa na tako serijo naletijo, ponoč delano x:Dx x:Dx x:Dx pa jim stvari crkujejo kr naprej.. na mojem avtu je zdej ena stvar samo, no pa stikal za vse štir žmigavce vklopit, sem pa slišala že svašta kaj jim je na cliotih crkval in lagunah pa meganih.. Pa o peguetu (pa ne 206, enem višjega r.) da ne govorim, se je enmu ko je volan v eno stran obrnu (ne vem levo, al desno) so se mu vsi štirje žmigavci vžigal, pa tud enkrat je hupa delala, enkrat ne.. pa se mi ne zdi normalno, ko avti zdaj so relativno dragi, pa se ti bedarije dogajajo.. včasih so ble pa katrce pa se ni nč takega dogajal banalnega.. x:Dx x:Dx x:Dx
Mushi

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx kroki ja sej.. se da menjat,... sam tole ko eni pa na tako serijo naletijo, ponoč delano  x:Dx  x:Dx  x:Dx  pa jim stvari crkujejo kr naprej.. na mojem avtu je zdej ena stvar samo, no pa stikal za vse štir žmigavce vklopit, sem pa slišala že svašta kaj jim je na cliotih crkval in lagunah pa meganih.. Pa o peguetu (pa ne 206, enem višjega r.) da ne govorim, se je enmu ko je volan v eno stran obrnu (ne vem levo, al desno) so se mu vsi štirje žmigavci vžigal, pa tud enkrat je hupa delala, enkrat ne.. pa se mi ne zdi normalno, ko avti zdaj so relativno dragi, pa se ti bedarije dogajajo.. včasih so ble pa katrce pa se ni nč takega dogajal banalnega..  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Je*at ga.Ocitno se Francozi vcasih naredijo francoza. x:Dx

P.S. Ko si omenila katro, sem se spomnil na svojega soseda, ko je kupil nov avto, kateri ni imel klime.Pa sem ga malo provociral, ces, glej koliko si dal za avto, pa se klime nima, moja 12 let stara kista jo pa ma.Pa mi je zadovoljno odvrnil:"Ena stvar manj, ki se lahko pokvari."

Evo, vsakemu svoje x^x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>...samo ne vem če boš znal parkirat z njim, k se nič ven ne vidi x:o)x

x:Dx x:Dx

Nino, zate je clio, sory... - ce hoces novejso sceno.

al pa kak fiat star al pa tamal pezojcek ta star ali pa kak ax-ek.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...