Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

• 2 weeks later...
Jst resno razmišljam o nakupu poršeja..... takega rabljenega, letnik 71, hehe ali pa še boljše 84... to je bilo dobro leto :) hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Da navezem spet malo na tole temo...

Bobnar je ful dobro podal tamle v 'Gumah' (sicer tema Pnevmatike) - sem kar pricakovala, da bo glih on vedel tole tako dobro povedati (zdaj vidim, da sem bila povrsna v tistem opisu :8):). :palec:

Sicer sem pa zadnjic prvic bolj opazno opraskala avto ob drog, pa je vdrtina. Danes mi je Tina prinesla polirno pasto, pa bom videla iz prve roke, koliko je ucinkovita.

Hvala Tini, jaz pa se porocam. :palec:

Tule pa moj dragi aftek. xsrcx

(*slikan z balkona, premalo svetlobe, malo nejasno...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thanx! :)

Saj sem prec pomislila... xrolleyesx ... kao, bom zdaj polirala, je pa ful svinjski... Bo treba akcijo malo ubost! x:Dx :palec:

(aja, saj res... spomnila sem se, da je precej dezevalo, pa da sploh ni tako svinjski - a povrsino pa bom vseeno spucala, Bobnar x:)x)..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: x?x

Kaj?

Kako je slo?

A poliranje? x:Dx x:o)x xrolleyesx :o|o:

Evo, kwa sem sla cvekat... zdej me boste pa skoz prganjal... :xx!:

x:Dx x:px :palec:

Picasso

V bistvu res...

Kaksni avti vozijo po nasih cestah! :vtz: x?x :eek: x!x

Kao.... od zadaj pa vsi samo jamrajo! :eek: x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Bedasto.

Vsake toliko vidim tak avto, ki je vreden... ma, ki ni sans, da sploh to si predstavljas....

Da ne govorim, da je X5-ov recimo ze ful... me prav zanima...

Saj je lepo videt, priznam, jaz pac shizim na avte, jih gledam, opazim, vidim levi koncek necesa tam, ko svigne, pa ze vem, aha: Mitsubishi lancer... ali kaj takega, ko frendice moje recejo :eek: x?x , od kje kao to vse vem.

Ampak vseeno... toliko casha - za pleh, pa nezadovoljstvo.. si predstavljam - jaz bila besna, ker praskica, jaz bila besna - ki starega forda!!! Kaj ce bi imela x5 - saj mi poci film! :eek: :mad2:

Ne res, to je potem ful breme... pa davcna...

Res da pride bejba z novim bemvlnom na davcno in ima iste cifre kot jaz x?x , pa ceprav desetkrat vec casha... ampak skrbi pa ima tisockrat vec kot jaz ...

... ki ful dobro spim... x:)x x;)x x8Dx :palec:

Picasso

Hm..res preveč damo na avtomobile..sam se mi zdi, da je dobro...če imaš malo večji ...upam, da s tem tut varnejši avto...če si veliko na cesti...

Bobnar...ne vem...zakaj...kr pljuvanje..po večjih avtomobilih...men se zdi važno, da imaš avto...kot si ga lahko privoščiš...ne pa da se na račun tega odpoveš vsemu živemu...ga maš v garaži...in ga gladiš.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

• 4 months later...

Ubogi moj avto tamle spodaj. x:((x

S primorskega konca je revez prisel (niti malo rjav ali kaj takega), ocitno je bil celo garaziran in vse, zdaj pa tule ze dve zimi takile... :sori:

Predvcerajsnjim se mi je odtaknil brisalec (sem ga do konca sama snela, da ga po poti ne izgubim), pa se nama je prevec mudilo, da bi se to s premrzlimi prsti vse zaledenelo natikala, pa sem do mesta potem praskala po sipi s kovinsko ono palico. :o|o:

Vceraj 10 min. nisem mogla v avto, vse zamrznjeno, da sem prakticno morala zadnja vrata pri sovozniku kar malo na silo, skoraj kar vdreti malo... se mi je smilila guma tam pri vratih.... pa lezla vsa nakomotana, zraven se tam malo brcnila, ono posvinjala s cevlji... :o|o:

Se dobro, da je original sibedah! x^x

Upam, da mi ne bo vse odpadlo ali se potrgalo in unicilo. :sori:

Picasso

Sem vedela - da bos se oglasil prvi in s kaksnim nasvetom koristnim! :)

Thanx, sem vedela, da mora bit kaj...

Aha, kul, ja, ker se mi smili - zanj so tako lepo skrbeli (lepse kot jaz, zal, kar je res, je res)... :8): x:Ix

Zlata mi je vredna tale fiestica, res... Nisem vedela, da je lahko tako soliden takle mali avto, zanesljiv in vse, pa se dobro se pocutim notri ful, udobno sedim....

Zdaj sem se celo tako navdusila nad fordi, da gledam novo fiesto, se bolj pa mi je vsec fusion - sem ga zadnjic videla, ful dober, malo visji kot fiesta.

Sicer pa je spet edini 'favorit' (zdaj mi nekako ni vec noben vsec, ker sem 'prerasla' tanajbolj mickene avte) - Honda - Jazz.

Torej - se vedno tudi Japonci - ampak predvsem Honda. Tudi Mazda je ok.

Uh, kaksnega bemvlna sem zadnjic videla! :eek: :eek: 850!!! Z lucmi gor, kar divje zgleda, samo najbrz ni ravno prakticno (aerodinamika in to).

So mi pa vsec, tudi kaksne toyote stare taksne...

Hehe, tale tema, se dobro, da 'imam' Bobnarja. x:)x :vio: xcivx xcivx xcivx :palec:

Picasso

če pogledam z malo manj praktične strani:obožujem jeklene konjičke in vožnjo z njimi. sam definitivno je to še vedno samo prevozno sredstvo, ki me pripelje iz kraja A v B+pogoj, da je v takem stanju, da se varno peljem (pa da sem jaz v takem stanju, da se varno peljem x:Dx )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Saj imas prav, Amis... saj jaz tudi kao tako... teoreticno... v resnici pa cist shizim... v bistvu po mojem kar prevec.

Prej sem premalo, zdaj pa prevec - zmernost pa res ni moja cednost, v bistvu... :8):

Picasso

HOOOOOOOOOOOOOOOOONDAAAAAAAAAAAAA.......... :2src: :2src: :2src: :2src:

Uaau, Marsa, nisem vedla, da tko shizish na Honde...... Moj bratec ma srebrno CRX targo, ful lepo, moj dragi pa srebrnega Civica, ki mu konjicki rastejo........ Je pa ustanovni clan Honda kluba x^x In to je tisti forum na katerem sem poleg lnf (tudi tista punca je bila hondasica :C: ). Sama v zivljenju se nisem peljala avta, bom sla delat izpit po izpitih na faxu, ampak bom enkrat sigurno imela Hondico..... Mogoce ne bo prvi avto, ampak enkrat bo moj! :2src:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Brum brum, bruuuummmmm brummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;) hehe, zakon tole avti ;) če bi bil v srednjem veku bi mel zicer konja... ;) pr mojih letih, in statusu ;) hehe, sicer pa bi bilo eno ušivo kljuse, keremu se nebi gledalo v zobe... ;) haha, pismu tile avti, ampak vožnja mi je res že kar v užitek, zjutraj se prav vredu zbudim pol urce do ljubljane, in pol zvečer spočijem oziroma mal umirim, po poti nazaj.... kt neke vrste meditacija, k se človek lepo skoncentrira na nekaj, drugega poleg sebe no vsaj meni deluje stvar ful blagodejno .... :) torej sicer ne vem k mam bolj plehnatega konjička.... ampak...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...