El Nino 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 tale sneg je čist off the hook gori v vrhniški klanec strnjena kolona po obeh pasovih, 50 vum vum bzzzzz v drugi evo, z mojim golfom sem bmveje prehiteval matr so mi všeč te zimske razmere sem si mislil po 100 m klanca pol počas sem filozoferal kako sem nor da mi je to še celo všeč... no ampak js nisem nor, in tud tist mi kmal ni blo več všeč... 1 ura za 45 km .... ponavad rabim 25 minut :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Vidiš,takrat voznike bmw-jev malo zaboli Kaj hudiče mam avto za XX miljonov? če me pa rukne navaden golf, pol pa pride lepo vreme in se maščujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja,moj stsri dizel ga še ma ,pa kidat ne rabim gripa je zakon ves kok sem jaz zaugala. da komaj se zadrzala, ko so me prestrasili, da ne bi kaj stiskala tamle prevec... Ko 'ni bilo vec zauga'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vidiš,takrat voznike bmw-jev malo zaboli Kaj hudiče mam avto za XX miljonov? če me pa rukne navaden golf, pol pa pride lepo vreme in se maščujejo takrat sem pa js ves zelen ampak nevermind se pa veselo smejem, da za malo soldov tud ni treba da gre hitr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 In kaj si potem potegnila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> takrat sem pa js ves zelen ampak nevermind se pa veselo smejem, da za malo soldov tud ni treba da gre hitr takrat pa mi počasni uživamo v prijetni vožnji in opazujemo naravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaj si potem potegnila kaj jaz vem, kar tko mal po filingu, kot bas tachko... ce me vprasas - kaj tocno (in/ali celo kdaj, v kateri petcetrtinki osminke) pa si tam pritisnila, ti priznam, da ne vem.. ...aja, ce si sploh mene vprasal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 (popravljeno) Ja,MARSA, tebe sem Malo se se učim tu gor ,pa sem pozabil citirat Popravljeno 23. februar 2005 -> perun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Nič, žena me naganja z računalnika kaj le hoče ali pa lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 ja ja, saj sem pac postekalam ocitno in zato sploh ... odgovarjala... ja, ja, izi noc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 moj lepotec pa počiva te dni.... no sej je lepo spucan in vse... samo meni nikamor ni treba... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jaz pa sem mojega konjička po petih dneh peljal na sprehod, ampak komaj popoldne ko so sosedje sčistili sneg okoli svojih in tudi mojega avta hehe, je pa vžgal s prve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Zgleda da vsi pucajo avtomobile,da nimajo cajta tipkat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda da vsi pucajo avtomobile,da nimajo cajta tipkat Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 saj majo, sam smo razprseni se v drugih temah, saj nimamo v lajfu sam avtov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 hehe,ce pa so avti tak hvaležna tema,ko ne rabiš dosti razmišljat ,btw. ta Lunin net je enkratna zadeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 Thanx A rajs priznaj, da si tu (v tejle temi) zaenkrat najbolj domac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 pa si me dobla, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 pac, nekje se infiltriras.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pac, nekje se infiltriras.. Hehe, ne moreš se,ker se moraš registrirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 ja no, nekak te pa moram imet moznost ujet (v primeru infiltracij, ce niso kul). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Hja, imam samo 20 objav pa se počutim čisto domečega tu,je pa zanimivo,če ne bi kupoval novega(rabljenega ) avtomobila,mogoče ne bi slučajno našel te strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 aha, no saj se mi je zdelo... Fajn! ... pa se se mal ne znajdes cisto, si tko hecno uletel sem, ko 'nic ne pase', kao (luna in vse). Da pa cist ne zabluziva (pejt se mal okol pogledat, pejt gor - imas na desni strani gumbke - pa klikni na 'nove objave' al kaj tacga... lohk gres pa tud na posamezne forume, recimo cvekarije, kjer si zdaj, pa si chekiras mal teme, pa pades v kaksno pa zacnes bluzit se tam. ). No, skratka... ko smo ravno v avtih: ce bi mi nekdo rekel, evo, ti kupim zdajle avto, kerga ces (ipak 'glede na', to pomeni, da jaz hendlam benz in vse)... tko, res zame... bi 'skromno' (ker ce bi res ono - kar cem) si izbrala (crno!) hondo civic. Od novih, absolutno. Cist zame... pa moje 'potrebe' (*take, da mal potegnes rad pa tko). Od starih, to kar pa pac je na voljo, sem pa zelo zadovoljna s tem, kar imam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 če mi že nekdo časti avto, pa naj bo ferrari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> če mi že nekdo časti avto, pa naj bo ferrari samo bi ga imel parkiranega zdaj,ko je sneg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.