Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

:D tale sneg je čist off the hook :P gori v vrhniški klanec strnjena kolona po obeh pasovih, 50 :D vum vum bzzzzz v drugi evo, z mojim golfom sem bmveje prehiteval :D matr so mi všeč te zimske razmere sem si mislil po 100 m klanca :D pol počas sem filozoferal kako sem nor da mi je to še celo všeč... no ampak js nisem nor, in tud tist mi kmal ni blo več všeč... 1 ura za 45 km .... ponavad rabim 25 minut :xx!:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Hja,moj stsri dizel ga še ma x:)x  x:)x  ,pa kidat ne rabim  :palec:    gripa je zakon

x:Dx

ves kok sem jaz zaugala. :D

da komaj se zadrzala, ko so me prestrasili, da ne bi kaj stiskala tamle prevec... :D

Ko 'ni bilo vec zauga'. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vio:  :vio:  Vidiš,takrat voznike bmw-jev malo zaboli :C:  Kaj hudiče mam avto za XX miljonov?  :V:  če me pa rukne navaden golf,  pol pa pride lepo vreme in se maščujejo :vragec:  :vragec:

:D takrat sem pa js ves zelen x^x ampak nevermind :D se pa veselo smejem, da za malo soldov tud ni treba da gre hitr :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>In kaj si potem potegnila x?x    xDDx  xDDx

kaj jaz vem, kar tko mal po filingu, kot bas tachko... ce me vprasas - kaj tocno (in/ali celo kdaj, v kateri petcetrtinki osminke) pa si tam pritisnila, ti priznam, da ne vem.. xDDx

...

aja, ce si sploh mene vprasal. x:px x:o)x x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja ja, saj sem pac postekalam ocitno in zato sploh ... odgovarjala... ja, ja, izi noc. :palec:

Picasso

ja no, nekak te pa moram imet moznost ujet (v primeru infiltracij, ce niso kul). ;) :D

Picasso

aha, no saj se mi je zdelo... xyesx

Fajn! x8Dx

... pa se se mal ne znajdes cisto, si tko hecno uletel sem, ko 'nic ne pase', kao (luna in vse). :D

Da pa cist ne zabluziva (pejt se mal okol pogledat, pejt gor - imas na desni strani gumbke - pa klikni na 'nove objave' al kaj tacga... lohk gres pa tud na posamezne forume, recimo cvekarije, kjer si zdaj, pa si chekiras mal teme, pa pades v kaksno pa zacnes bluzit se tam. :)).

No, skratka... ko smo ravno v avtih:

ce bi mi nekdo rekel, evo, ti kupim zdajle avto, kerga ces (ipak 'glede na', to pomeni, da jaz hendlam benz in vse)... tko, res zame... bi 'skromno' (ker ce bi res ono - kar cem) si izbrala (crno!) hondo civic. xyesx

Od novih, absolutno. Cist zame... pa moje 'potrebe' xDDx (*take, da mal potegnes rad pa tko).

Od starih, to kar pa pac je na voljo, sem pa zelo zadovoljna s tem, kar imam. x^x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...