Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

men so nove vsec, prej nism tolk shizila, zdaj so mi pa kar hude ene. xyesx

**

kwa si me spomnil s tole temo...

15. imam registracijo in govedo nisem peljala ze od zime avta k mehaniku...

Zdaj se bom pa spet scashirala kot norc. :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jst imam staro škodo - felicijo (mislim da je to) - dobila od staršev... je rdeče barve pa ful dor dela, brez problemov x^x problemi se dogajajo pa kar tako... recimo v petek sem ostala brez prve reg.tablice, ne vem ne kje, kako in zakaj... se zgodi x:)x

Prov rada imam tole svojo škodo, res mi prov pride, lahko grem kamor hočem in kadarkoli hočem...

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Chandra - bi bilo možno, ja! Sicer pa bi jaz tudi raje se s kolesom okrog vozila ampak sem trenutno na taki lokaciji, da brez avta skoraj ne gre...
Live and let live! Life is beautiful!!!!

U, jaz sem pa glihkar zvedla, da dobim seata leončka v petek, čeprav po pravic povedan, mi za začetek ax čist sede, no je pa res da je bolj varen in jaz sem tak tip da rabim varen avto ker z ax-om otroka peljat meni res ni, s seatom pa že mal bolš varno

<{POST_SNAPBACK}>U, jaz sem pa glihkar zvedla, da dobim seata leončka v petek, čeprav po pravic povedan, mi za začetek ax čist sede, no je pa res da je bolj varen in jaz sem tak tip da rabim varen avto ker z ax-om otroka peljat meni res ni, s seatom pa že mal bolš varno

Jp, varnost je najpomembnejsa! :palec:

Scio mi nihil scire

aha, nobel, ceden! x^x

No men je od 'teh' zdaj najbolj vsec Tuareg. Blaznost kok je ceden! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Chandra - bi bilo možno, ja! Sicer pa bi jaz tudi raje se s kolesom okrog vozila ampak sem trenutno na taki lokaciji, da brez avta skoraj ne gre...

Velja :palec:, ko boš fraj povej, pa bova uskladile x^x Ma kolo je čist fajn, če nimaš kam daleč za it, drugače je pa avto ful bolj praktičen.

jaz pa dons tehnicnega skoz dala (moj mehanik), zdajle mitja pripelje avto, jutri pa registracija, super! :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...