Marsa 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 men so nove vsec, prej nism tolk shizila, zdaj so mi pa kar hude ene. **kwa si me spomnil s tole temo...15. imam registracijo in govedo nisem peljala ze od zime avta k mehaniku...Zdaj se bom pa spet scashirala kot norc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 'ribja posla'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Isto jz..., tud registracija nasledni tedn... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 a daj! Kdaj pa? Jaz mam 15., na dbest frendicin r.d. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kak ze gre to, kaj pa si mislite o alficah? Alfa? MMMMM, my dream. Ena taka športna, hitra, srebrna strela..... Ko bom velika si jo privoščim,hihihi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a daj! Kdaj pa? Jaz mam 15., na dbest frendicin r.d.Haloo! Jz pa 12.6., en dan pred r.d. naj frendice!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Men pa niso vsec. Italijanski mi nasplosno nekako niso. Vcasih mi je bila vsec Alfa Spider Sam vseen...ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Jst imam staro škodo - felicijo (mislim da je to) - dobila od staršev... je rdeče barve pa ful dor dela, brez problemov problemi se dogajajo pa kar tako... recimo v petek sem ostala brez prve reg.tablice, ne vem ne kje, kako in zakaj... se zgodi Prov rada imam tole svojo škodo, res mi prov pride, lahko grem kamor hočem in kadarkoli hočem... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Ja kul, pol lahk pa prideš kdaj k men Jaz sem namreč brez avta, imam le kolo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Chandra - bi bilo možno, ja! Sicer pa bi jaz tudi raje se s kolesom okrog vozila ampak sem trenutno na taki lokaciji, da brez avta skoraj ne gre... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Polota mammmmmmmmm..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 U, jaz sem pa glihkar zvedla, da dobim seata leončka v petek, čeprav po pravic povedan, mi za začetek ax čist sede, no je pa res da je bolj varen in jaz sem tak tip da rabim varen avto ker z ax-om otroka peljat meni res ni, s seatom pa že mal bolš varno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>U, jaz sem pa glihkar zvedla, da dobim seata leončka v petek, čeprav po pravic povedan, mi za začetek ax čist sede, no je pa res da je bolj varen in jaz sem tak tip da rabim varen avto ker z ax-om otroka peljat meni res ni, s seatom pa že mal bolš varnoJp, varnost je najpomembnejsa! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 fajn, surangeni! Tina, a si ze opravila reg.? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alfa? MMMMM, my dream. Ena taka športna, hitra, srebrna strela..... Ko bom velika si jo privoščim,hihihi :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 js se tud neb branu alfe 156 GTA 3.7 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 kar huda, ja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Joj, men je pa oblika cist anti Mi je pa vsec en nov...polterenc,al kako naj se izrazim http://www.najdi.si/avtomobili/avtopodatki...modeltip=Murano Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 aha, nobel, ceden! No men je od 'teh' zdaj najbolj vsec Tuareg. Blaznost kok je ceden! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se tud neb branu alfe 156 GTA 3.7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Tinal, a si ze opravila reg.?ne se, ker je itak na servisu... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se tud neb branu alfe 156 GTA 3.7 MMMMM, se mi že cedijo sline.... Bi ga prec imela.... Samo še loto listek napišem Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Chandra - bi bilo možno, ja! Sicer pa bi jaz tudi raje se s kolesom okrog vozila ampak sem trenutno na taki lokaciji, da brez avta skoraj ne gre... Velja , ko boš fraj povej, pa bova uskladile Ma kolo je čist fajn, če nimaš kam daleč za it, drugače je pa avto ful bolj praktičen. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jz pa mojga srčka dons zrihtala in registirala (pa na pregledu je biw - tehnični)... tko zdej pa ma spet da laufa. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 jaz pa dons tehnicnega skoz dala (moj mehanik), zdajle mitja pripelje avto, jutri pa registracija, super! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.