Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ko bi not sedel... Ze sound te prevzame, takoj spoznam nemca, no tudi japonca, suzuki mi je vsec, tak poskocen...sicer pa saj je jasno - honda... mestna... Ma avtov je ful, skoda ker nikoli ne bos mogel vozit niti stotino vsega. joj, a je gledal zadnjic kdo oddajo o ficku, no fiatu 500?ful dobra oddaja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 hja men pa nemški avtiči niso fšeč, taki veliki, pa to... majo pa moč ja ... to mi je pa kul Men je pa lih to 1A. Pa vedno lepse delajo Predvsem BMW, Merce, Audi pa VW....opli mi niso... Ce si bom lahko kdaj privoscila dober avto...( hm...CE.. ), bo to terenec...nemski.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 nkol nebi fural bemve al pa kakega mercedesa... ja ja seveda.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hja men so pa lih včeri dal eno hudo ponudbo če kupim en avto... res ga bom rabla. sam ful nimam dnarja zdej. vem da take ponudbe ne bo še 100let... kaj čem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Men pa Volvo S60 diši...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Men pa Volvo S60 diši...... A pri izpuhu ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 grrrrrrrrrrrrrr.................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Jest bi mel pa ta novo........Pujsa sej veš Astro Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 MENI SO PA CADILLACI VŠEČ TISTI STAREJŠI IZ 1961... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lej ga , skor moj letnik ........taki šarmantni pa to, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 skor moj letnik ........taki šarmantni pa to, ne vedno voda na tvoj mlin, a? jao jao... Jest pravim - glavn da se pelje! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 JA NORO DOBRI SO...PA SEXSI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja. K mick. Skor tko, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tak tud ni švoh sam naš Cybrček nebi bil zadovoljen....premal placa Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 MICK, MICK,MICK..... Meni pa te novejši nikoli ni so bli tak všeč, kot oldtimerji ...si pa ful želim met enkrat kakega vpedenanega fičkota...tko mal, da se z njim laho odpeljala na kavico in tako...http://www.anamonro.org/prectave/fico.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dons sem Trudi pred tvojo službo vidla enga Twingota, je imel na sprednjih lučkah tako nekak en plastični dodatek, da je izgledalo kot trepalnice, mega . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Twingo..heh :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Trepalnice, ideja.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 A je bel? Pa malo "utrujen" že"? Potem poznam lastnico, Ta je bil tudi že na mojem dvorišču svoj čas. Pa luda štorija z njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 A je kdo gledal oddajo o ficku zadnjic?Saj sem ze nekje bila navdusena.Ful dobra oddaja! Kolk fickov raznoraznih, ful simpatico.Sam mela ga pa neb, mam pol rajs marutija, ki je bolj pokoncen (manj polozen), sicer pa imam zdaj vecji avto in ne grem vec 'nazaj' - na majhne tolk. Je pa luschy za videt.Moja sestra je imela hudega rdecega s crnimi odbijaci in vsem zivim. p.s. Bern - 'mal utrujen ze?' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 A je bel? Pa malo "utrujen" že"? Potem poznam lastnico, Ta je bil tudi že na mojem dvorišču svoj čas. Pa luda štorija z njim. Hm, nisem ziher kera barva, sam ni pa bel, pa niti kake žive Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 ne stekam... ali ga nisi videla? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Sem ja, sam jest mam en tak poseben spomin . Trudi prav da vse neki na pol . So mi trepalnice avta ves razpoložljiv spomin zasedle, tko da za barvo nisem ziher - v bistvu sam vem, da ni niti vpadljiv, niti žive barve . Hm, nekak sta s Trudijem z vajinim fotografskim spominom priviligirana . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.