Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

ej, Bobnar, kaj si ti za enega BMWja ubodel pred kratkim...nekam hude denarce si dal, pa še to s precejšnjim popustom x:Dx

a je to kak 330D ali kaj podobnega?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Thx za komentarje.

Mene tud bolj Mazda vlece - kaksni bokci :2src:

Japonci... pravijo, da so res zanesljivi, kar pa meni kar veliko pomeni.

Upam, da (ko bo dovoljsen kupcek) mi ga dajo v kaksnem salonu za en krog x?x

Tle ste eni kr znalci, pa mi povejte kaj je boljsa izbira:

MAZDA 3 Sport 1.4i CE ali TOYOTA COROLLA 1.4 Terra 5v?

a se lohk vtaknemo tud ce nismo znalci? x:px

MAZDA, jasno! xsuperx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No en zanimiv link. Ne vem sicer kam bi pasal, pa sem ga dala sem. :vragec: x:Dx

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.html

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

edino, kar je, če bi kdaj imela kake neljube težave z japoncem, da kam trčiš ipd.,dolgo traja, da prideš do rezervnih delov. To je pa edin minus, ki ga imajo japonci x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Thx za komentarje.

Mene tud bolj Mazda vlece - kaksni bokci :2src:

:P nvem mi imamo toyotco 1.4 sam mal vec opreme kt ma terra :inocent: pa je zadeva zelo zadovoljujoca... tko da tudi ce ne izberes mazde ne bos razorcarana, fini avto :palec:.... x:Ix bi pa rad mazdico probal... :D

Hm sem pa gledal mal po avtonetu 1.4. od mazde ma 12 konjev manj kt 1.4 od toyote... em kot pravi bobnar pr takem avtu je to komaj za kaj vec kot premikanje x:)x, mi je pa bolj vsec izgled mazde...

tega mačka od hiše McLaren-Mercedes model SLR sm pa dones v živo občudoval in lahko samo rečem, dobesedno "pizdarija" od super avta!!! :wOOt: v glavnem porche in ferrari se lahk skrije x:Dx

Hjoj, meni prec ko ima gor trikrako zvezdo deluje penzionisticno mi je prav zal.... :D edini McLaren ki je vreden ovedbe je F1... :P hehe ;) no tist je avto ne pa toti supersportni penzionist... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kdaj pa bo spet primeren cas za nakup avtomobila?

Sej jaz ne kupujem, je stara komaj nekaj mesecev lepoticka, samo nekdo, ki ga poznam, ga bo lihkar...oz. namerava :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

sem v dnevniku lih prebrala, da je zdaj totalno neprimeren čas. Ne me vprašat zakaj, se ne spoznam na planete. x:Dx

Kakor se jaz spomnim (sicer je že 5 let od tega) je najprimernejši čas (če seveda nisi obremenjen sez najnovejšim modelom) po novem letu (recimo januarja 2006), ko na stare modele oziroma avtomobile izdelane v prejšnem letu (za letnik 2005 recimo) dajo velike popuste (od 400.000 do tudi 1.000.000).....

Js imam pa novi hobij, zdej se ze kak mesec ukvarjam z varcno voznjo pa opazam da se da znizat porabo z zelo blagimi ukrepi predvsem med mestno voznjo za 15% ;) hihi :P pa lovim nov rekord trenutni stoji pri 5,05 L na 100km kar je za mojega golfa s tovarniskim podatkom 5,5 (relacijske voznje) pomoje kr spodoben rekord hihi ;) a se se kdo ukvarja s tem?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mene pa zanima, kako drzite volan? A 10 do 2-h, 20 do 4-ih, z obema rokama, eno, al kuko? Men gre tko n ziuce, ce tip n drzi vulan tko k je men usec!

Zanc sm skor enga prjatla iz auta vn ruklna, k me je od TS do Udin in nazaj ciiiist skoz jebu:

1. Kako drzis volan?

2. Kar cez dvojno crto!

3. A tudi ovinke sekas!

4. Na avtocesti moras voziti 100, ne smes voziti 80, bos kazen placala!

5. Vsedi se normalno!

Ziujo

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

x:Ix meni je pa všeč da ima vsak svoj stil vožnje čeprav najraje vidim tipčka ki se tak konkretno relaxno vsede za volan in vozi samozavestno :2src: ...pa ne divje da ne bo pomote, samo samozavestno.

Aja pa BONGA - jst bi mu kr rekla, če še eno zine bo od naslednjega vogala peš dam hodil :xx!: in potem bi še zanalašč prbila muziko full naglas (tako ki je meni všeč), se zleknila na sedež, držala volan z eno roko in po možnosti bi se pogovarjala z njim pa ga full gledala vmes. Takrat folk najbolj živčen rata, če voznik mal preveč v sovoznika gleda namesto na cesto :devil:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:flower: 5rca :flower:

Jest skor vedno lezim u autu, volan pa sploooh n morm drzat z ubema rokama, ne, sam z levo in cist uspot. Ce je cesta pregledna, ravnica pa taka, da na 3 km vse vidis, me prou nc n briga, ce je 100 pouhnih crt.

Da bi pa ti vidla njega, kuko on vos, te srt prime:

Starta (ma eno mal pufrizerano staro Alfico) kr takoj na ful, tko da mu prec pr usakm semaforju ze puzre enih 5 litrou;

Ce ima prednost ne spusti nubenga naprej, rajs se zaleti!!! me je 1 x peljal domov. Z desne je privihral iz enosmerne ceste en avto in se skoraj zaletel v desna vrata. Tulm: bremzi! On pa ne: tako ali tako imam za popravit desna vrata, to je pa lep nacin, da mi bo on vse placal, kajti jaz imam prednost. Sploh ga ni brigalo, da bi se avto vame zaletel, ne! Odgovoril je, da tudi ce bi se, mi ne bi bilo nic hudeta - ta kreten, a si mors mislt?!

Usoda: cez 1 teden se je sin zaletel z njegovim avtom. Bil je on kriv. Vedno desna stran, toda ne prednja vrata, ahahaaaa zadnja.... tako da je moral popraviti na svoje stroke VSE!!! CIST PROU MU JE, me je hotu fentat!!! Torej: KDOR ISCE, TA NAJDE!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:palec: x:Dx

Binga, sigurno si temu prijatelju potihem eno prekletstvo zamrmrala, da ga je doletela taka smola x;)x x:px

Ah Cashy moj Cashy! To ne gre tko! A puznas tisto pravlco?

Npr: zlata ribica ti izpolni 3 zelje. Ena hudobna si je zazelela, da bi bila 1. kraljica, 2. da bi imela grad, 3. da bi sedela na zlatem tronu! Pooooook, se use uresnic! Dubi use to, ampak: 1. nobenih ljudi okoli, 2. grad razpadajoc, 3. stou res zlat, ukol pa kace, k sikajo!

Torej, ce izrazis eno zeljo, jo moras do potankosti premisliti, CE NE SE OBRNE, vidis, jaz sem bila v tem primeru zanj neke vrste ZLATA RIBICA, ne! Sej se mu je use uresnicl, ne? xsmx

zmenit??? kva to mislš? kako kuverto prnest?? x:Dx to je čudno, ker pol se ti tud lahk menja dioptrija, a pol jim pa ni več važn.... kr neki...... xrolleyesx

Ne, podpises, da bos na lastno odgovornost se naprej hodil redno na preglede. Potem so mi pa pac podaljsali do 2060 al kolk ze...Nobenih kuvert, nobenih komplikacij.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:flower: 5rca :flower:

Jest skor vedno lezim u autu, volan pa sploooh n morm drzat z ubema rokama, ne, sam z levo in cist uspot. Ce je cesta pregledna, ravnica pa taka, da na 3 km vse vidis, me prou nc n briga, ce je 100 pouhnih crt.

Da bi pa ti vidla njega, kuko on vos, te srt prime:

Starta (ma eno mal pufrizerano staro Alfico) kr takoj na ful, tko da mu prec pr usakm semaforju ze puzre enih 5 litrou;

Ce ima prednost ne spusti nubenga naprej, rajs se zaleti!!! me je 1 x peljal domov. Z desne je privihral iz enosmerne ceste en avto in se skoraj zaletel v desna vrata. Tulm: bremzi! On pa ne: tako ali tako imam za popravit desna vrata, to je pa lep nacin, da mi bo on vse placal, kajti jaz imam prednost. Sploh ga ni brigalo, da bi se avto vame zaletel, ne! Odgovoril je, da tudi ce bi se, mi ne bi bilo nic hudeta - ta kreten, a si mors mislt?!

Kreten??!?!? hmm ne vem no tko se voz, men se zdi, da čist normalno voz... takorekoč po predpisih, kajne, dobr če mu več požre ...ne vem kaj je tukaj kaj takega užitke pač morš plačat, če se hočeš dinamično pelat pol moraš vzet v zakup, da bo šlo mal več benzina...... jest kle ne vidm nč tazga, dab ga morala zmerjat sez kretenom, kajne.....

Kreten??!?!? hmm ne vem no tko se voz, men se zdi, da čist normalno voz... takorekoč po predpisih, kajne, dobr če mu več požre ...ne vem kaj je tukaj kaj takega užitke pač morš plačat, če se hočeš dinamično pelat pol moraš vzet v zakup, da bo šlo mal več benzina...... jest kle ne vidm nč tazga, dab ga morala zmerjat sez kretenom, kajne..... (pisal Ebor)

:flower: EBOR :flower:

U redu, ni kreten, fajn, pol pa puslus:

Jaz te nekam peljem in cakam, da bi po vseh pravilih naredila prometno nesreco, da ne bi bila kriva, da bi se mi en 100 km na uro zaletel v moja desna vrata (ker jih moram popraviti), pa me tudi ne bi nic brigalo, ce bos pri tem tudi ti kaj poskodovan/a. Fajn ne, glavn d bo men zavarovalnca placala urata, ti pa tut ce prec invalid ratas, itak bos tut ti dubu/dubla gnar, ne!!! Evo to je tvoj moto, ker ti takse soferje ne imenujese kretene, ne ti jim dajes podporo!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...