Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

men je mojga uspelo spravt na 4.7l, ampak to po magistralki, skoz v najvišji prestavi...

vsakdanja vožnja pa je cca 7l. vsaj enkrat na dan morem prtisnt do daske, drgač nisn zdrav...je treba vun skurit saje x:Dx

...

zadnč sn felno vsekau :mad2:

hehe :D sam teh 4,7 je trenutna poraba ne pa povprecna skozi daljsi cas :D hihi ;)

sicer pa to je itak treba pol k se avto mal segreje tk preden ga parkiras, da se pol motor lepo hladi vuuuuuuuuuum :D potegnit mal :D v 2. hihi ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

no jast bom pa na marsina vprašanja odgovoril x:Dx zame je avto za premagovanej razdalije enega udobnega prevoza pozimi in po dežju, drgo pa mi kaj mar pomeni sam da gre in da se opere tudi kaj sam noi čeprav se bore malo e to naj bi bilo nekaj o tem x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx xDDx xDDx xDDx

no jast bom pa na marsina vprašanja odgovoril x:Dx zame je avto za premagovanej razdalije enega udobnega prevoza pozimi in po dežju, drgo pa mi kaj mar pomeni sam da gre in da se opere tudi kaj sam noi čeprav se bore malo e to naj bi bilo nekaj o tem x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx xDDx xDDx xDDx

jest bi pa rad avto, ki se sam opere...da ga ni treba v pralnico peljat ali prat na roke x:o)x

če imamo že samoočiščevalne pečice, zakaj ne bi bili taki še avtomobili, ko so way to much precenjeni x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:eek: :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja tinal, tko je. Imam 188cm (v višino x:Dx ) in mamin clio, ki si ga včasih sposodim, nima po višini nastavljivih zicev. To pomeni, da imam glavo previsoko, kolena v vsakem primeru čist v armaturi in tudi nasplošno je to zelo utesnjen avto, zaradi česar nimam nobenega občutka varnosti. Ker je avto majhen in lahek, čutim vsak kamenček na cesti, makedama se na daleč izogibam - zelo stresna situacija. x:Dx Ker je dizel, je zelo trd za vozit, in glasnejši kot bencinar. Zaključek: Bolje kot nič - vsaj dokler si ne kupim svojega. Meni je pač udobje na prvem mestu, zato ne maram kinderjajčkov vozit. :inocent:

Ja tinal, tko je. Imam 188cm (v višino x:Dx ) in mamin clio, ki si ga včasih sposodim, nima po višini nastavljivih zicev. To pomeni, da imam glavo previsoko, kolena v vsakem primeru čist v armaturi in tudi nasplošno je to zelo utesnjen avto, zaradi česar nimam nobenega občutka varnosti. Ker je avto majhen in lahek, čutim vsak kamenček na cesti, makedama se na daleč izogibam - zelo stresna situacija. x:Dx Ker je dizel, je zelo trd za vozit, in glasnejši kot bencinar. Zaključek: Bolje kot nič - vsaj dokler si ne kupim svojega. Meni je pač udobje na prvem mestu, zato ne maram kinderjajčkov vozit. :inocent:

Kater letnik je? Moj namreč ima po višini nastavljiv sedež! x:Dx Drugač pa mene mot, ker se too much počasi segreje! Do službe mam ene 5 km, pa se komi segreje zjutri.... če sploh se...brrrr.... :sori: Jah to je pa cena za srednjerazredne dizlčke! x:o)x

Scio mi nihil scire

Letnik 2001, novejša oblika. Pač je bila zelo ugodna varianta nakupa rabljenega in ni imel take opreme. No, v tvojem primeru se definitivno ne splača imet dizla - koliko km pa narediš letno? In koliko kW oz. KM ma tvoj mlinček?

Jaz drugače ne maram dizla sploh! Raj dam jurja, dva več za benz pa uživam pri vožnji. Najbolj si pa želim avtomatika!

No, pa pustmo ob strani razne passate tdi ipd..., tam je situacija malo boljša. x:Dx

Jst sem pa kr dragemu predlagala enega takega vročega hot in oh in sploh rdečkanega lepčkanega dizelčkovega Člijota :2src: iiiiiiii.....

http://www.avto.net/tr/5144101_21_10_2005_clip.jpg

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Sebastjan, pol si lahko predstavljaš, kako je bilo meni v avtošoli, ko sem vozil še prvi model clia, ki je še manjši, kot tvoj, merim pa 193 cm v višino :vragec:

povem, da je fiat uno veliko prostornejši, kljub temu, da je manjši in precej cenejši

Veš kaj 5rca....iz izkušenj....tale avtoček ni bogvekj.....sm ženska, tko da bom težko razložila kaj ni cool....moj tip se pa kr dobr spozna...in prav da ma 1001 napako.....

Moj pravi samo da malo kuri x:Dx

Sicer se pa na avte in funkcionalnost ne spoznam lih...sem čist plehkura, padam na izgled pa okrogle oblince pa tko sej veš x;)x :2src:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jaz imam pa ze drugega dizla, prvic sem imela pa bencinarja...

Malo racunice glede na to koliko se prevozim in se vseeno bolj splaca. To je bilo ko sem kupila prvega dizla, ki sem ga po letu in pol prodala, tako da je sla racunica bolj po gobe x:o)x

Pri zadnjem nakupu, je bila sreca, ker je bila super ponudba...spet za dizelcka...astro bencinarja s podobno mocjo bi bilo pa zame kar too much, ze tko se mi zdi, da velik papca ( pa sem le mal gorenjka x:o)x )...

Kar se tice pa Cliotov...prijateljica ga ima, pa pravi, da ima ogromno problemov z njim. Tudi z mojim francozom so bili... Ceprav nazunaj je pa tanov clio kar luskan....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

igral sem jo največ konec osnovne šole, potem pa zelo malo. Sem bolj odbojkar, pa pinkponkaš x:Dx, tud kak badminton mi dobro sede x;)x

drugač pa 5rca, stran od francozov, vseh ! 1001 napaka definitivno, sploh v elektroniki.

Res najbolje, da je japonec, če ne, pa nemec. x;)x

mi gre mal na živce, ko ljudje samo na izgled gledajo, pol pa kupujejo tiste pežojčke 206, 307, pa kake citroenčke C3, C2, ko nikol ne veš, kdaj boš ostal na cesti z njim :vragec:

ne kolega, teh 4.7 je blo kr lepo povprečje x;)x

hmmm no tak avto bi pa js rad :D x:Dx

Ne, podpises, da bos na lastno odgovornost se naprej hodil redno na preglede. Potem so mi pa pac podaljsali do 2060 al kolk ze...Nobenih kuvert, nobenih komplikacij.

:palec: js mam tud to brum brum

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xrolleyesx pa kaj ste me zdej napadli no x:px kdo bo pa kuhno kupil pa dnevno pa kopalnico zrihtal, če bo za avto vse šlo x:Dx

Drugač bi pa jst najraj kakega Audiča A3 al paaaaaa ja Michelle, veš kak zmeri gledava ko greva mimo tiste Zorrotove Astre v City parku x:Ix :2src: :2src: :2src:

Ne sj ne bom spet kej spustila od smeha upam...zadnjič greva spet tam mimo pa pravi una hostesa, a bosta nagradno igro izpolnila? Pa midva čist navdušeno, ja valda dej listič mislim 1:1000000 da ga dobiva ampak ajd u need a new car ane x:o)x

In pol on rešuje tist ane pa jst tut pa pravi enkrat on - a halo, zakaj to rešujeva, tuki piše da ga sam za en teden (al vikend) sej ne vem točn, dobiš na posodo :vragec: x:Dx :palec:

Sem rekla če pa ga z gorivom vred dobiva greva pa magar v Graz po nakupih xDDx

x:Dx x:Dx

Kaksna nagrada x:Dx Sam imas prav x;)x

Jaz sem fuuuul zadovoljna z njo. Sem punckasta glede tega, sem se zaljubila, ko sem se vsedla vanjo in bila navdusena nad dodatno opremo x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Letnik 2001, novejša oblika. Pač je bila zelo ugodna varianta nakupa rabljenega in ni imel take opreme. No, v tvojem primeru se definitivno ne splača imet dizla - koliko km pa narediš letno? In koliko kW oz. KM ma tvoj mlinček?

Jaz drugače ne maram dizla sploh! Raj dam jurja, dva več za benz pa uživam pri vožnji. Najbolj si pa želim avtomatika!

No, pa pustmo ob strani razne passate tdi ipd..., tam je situacija malo boljša. x:Dx

Hmmm, ja sedaj res ne vem več zakaj mam dizla, sm pa mela fanta, k je bil oddalje 60 km in mi je moj kinderjajček ful prow prišel, letno sem takrat naredila okrog 25k km. Moj je letnik 02, s kar hudo opremo... Ma pa 65 KM.

Če bi zdele menjala, bi po vsej verjetnosti vzela bencinarja...

x:)x

Scio mi nihil scire

:palec:

ni nujno nuja, če ti ga lahko starši kadarkoli posodijo x:Dx

hvala bogu imam take starše x;)x....težava je le, kadar sta oba avtomobila od doma, ko potem ne morem nikamor...ali, ko imamo vsi kake opravke ob istem času, in kombiniramo, kako se bomo razvrstili, da nam bo vsem uspelo opraviti, kar pač imamo...drugače pa drugo leto kupujem svoj prvi avto, še kot študent...pa ne bo nič kaj posebnega...mogoče še sedanjega unota od mamice odkupim, drugače je pa mišljen en lep ohranjem fiat tipo l.95, 1.7 D z 59 KM. za 350 k sit...čist lušten avtoček, neproblematičen, glede opreme sploh nisem zahteven, vendar ta ima celo KLIMO, in elektr. šipe x;)x poraba je 5-6 litrov, menda se lahko s 40 litrskim tankom prepelje prek 800 km na relaciji x;)x

Avtočki....

moj twingič tud ne kur zlo velik :palec: ma pa ful placa...razn v prtljažniku :vragec:

Je bil pa na servisu včeri...svečke pa olje pa ...kwa jaz vem x:Ix

22.000 sit v glavnem :vio:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...