Bern 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kakor pravi narod: "Vsaki cigan svojga konja hvali.", nisem nič drugačen (cigan, hehe). Rad bi imel, rad bi imel, rad bi imel... Imam pa ... ... accenta, sedaj III, prej sem imel enega belega "enko" (ta-okroglega), 149.500 km - samo bencin in redni servisi! Nato grafitnega II (onega bolj škatlastega), na koncu 143.500 - samo bencin in redni servisi! Tale tretji ima tudi že cca 20.000. Ljubim Hyundai?? Ah, kje pa! Ampak če te servisi stanejo cca 20-30 jurjev (prvi servis na tem novem je bil 18.100 cca!) in napraviš toliko kilometrov, da je servisov več, potem ti Hyundai definitivno prav pride. Poraba (večinoma dolge proge, nič mesta skoraj): 6,2 - 6,6 L/100 (pridno beležim - a sem Devica al' nisem?!) Čeprav je 1,3 (močnejšega niti nočem), te izvleče iz vsake gužve, trpežen in potrpežljiv s šoferjem. Prestaviš iz pete v tretjo in "špric" - s precej avtomobili se tega ne moreš iti. In je murje vseh teh hvaljenih avtov, ki jih ne bi imel, tudi če bi mi jih badave pripeljali na dvorišče. "Dober dan" na servisu pride cca 20 jurjev, kaj šele prednja desna luč?!(Svaka je servis z menjavo jermenov na astri svoj čas koštal 80, mene pa 49 jurjev. - Kupimo avto, plačamo registracijo in kasko in rečemo, da je to vse. Kaj pa servisi in rezervni deli? To avte rahlo podraži pa nihče ne upošteva tega. Preprosto.) Kar še nekaj časa bo Hyundai. Čisto v redu se imava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lepo da vodis evidenco.Te kilometre, ki jih omenjas pri prejsnjih avtih...to ni nic, pri 200k je zadeva komaj prav 'ulaufana' Je zanimivo, sploh zadnjih nekaj let, kako prihajajo dizli v modo, preprosto moras ga imeti.Ker pije manj. Ce imas do sluzbe 5km v eno smer, da se niti motor posteno ne ogreje ni vazno.Ker pije manj.Da delas 10 000km letno ne steje.Ker pije manj.Da das na servisu 80 ali pa 120 tisocakov ni vazno.Ker pije manj. Hmmm..potem pa ze, a ne ? Potem so se tisti, ki pravijo da vozijo tak in tak avto (druga tema, nima veze z dizli) ker ima duso Tu pa tudi jaz obmolknem, avto ki ima duso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Hyundai so cisto kul, ful folka jih hvali.Ma avtov je tolk, da ni sans, jaz sploh ne vem, katerega bi imela, razen fieste zdaj, ko sem tolk zadovoljna - v bistvu ne rabim nic drugega. sam da dela, da se usedem in odpeljem, to mi deli, avto. Ja, pa kar zrcka, a nic pretresljivega, je rekel mehanik. star avto pac, a dela pa kot urca. kroko - 'pri izpuhu disi?' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Je zanimivo, sploh zadnjih nekaj let, kako prihajajo dizli v modo, preprosto moras ga imeti.Ker pije manj.Midva delava vsaj 150 km dnevno, zaradi službe, med tednom vedno, včasih še celo za vikend, tako da se nama kar dosti pozna. Čeprav je šel bencin svinjsko gor :xx!: :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Midva delava vsaj 150 km dnevno, zaradi službe, med tednom vedno, včasih še celo za vikend, tako da se nama kar dosti pozna. Čeprav je šel bencin svinjsko gor :xx!: :o|o: Potem pa je ze drugacen izracun zadaj, jasno. Ko omenjas ceno bencina...ce kaksno leto bo diesel drazji od bencina..dizlov je vedno vec (WV/Audi jih proda v razmerju 80:20 v korist dizlov, slucajno zadnjic prebral) tudi tu igra vlogo 'ponudba/povprasevanje'. V Svici je ze zdaj tako (vsaj v aprilu so bile cene nekje euro super 95 1,39 SFR/Diesel 1,41 SFR ), ne vem sicer natancnega vzroka za to cenovno politiko, ampak tako pac imajo. Ko smo ze pri diesel/becnin variantah (ne mislim zdaj podpihovat vojne med enimi in drugimi, za vsakega je pac drugo boljse in prav je tako) kaksna je razlika med njima: "Bencin dviguje adrenalin v krvi, dizel pa ogljikov monoksid." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Men pa Volvo S60 diši...... ahhhhhhhhhhhh Od volvotov mi je vsec samo XC90 :o|o: Kar se pa tice dizlov..dokler se bom taksne razdalje vozila med faksom pa na gorenjsko pa nazaj...mi je vseeno kaj je moderno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pleh pi.ka ............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ni res..okus imam pac Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...dober si se zmazala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ah ne...tko pac je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ah, seveda .................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Jaz pa nimam plehnate p... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 zanimivo jz tud ne... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Jaz pa nimam plehnate p... Ti povem, da tudi jaz ne...ne vem kaj je micku Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 men je pa od micenih avtov yariska všeč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Jest bi pa mel , sej mogoče bom enkrat LANCIA THESIS (mel smo že Lancije, sam so mogle it ,drago vzdrževanje :xx!: )Bom enkrat mel tole.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ah ja........... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ne stekam... ali ga nisi videla? Evo, dons spet istega vidla, tak rdeč je, brezvezno rdeč (ni živo rdeč) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 joj mene bo pa en konjiček počaku. upam, da me bo. da si ga bom lahko ful ugodno kupila. komi čakam... japonček cukerček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Jest bi pa mel , sej mogoče bom enkrat LANCIA THESIS (mel smo že Lancije, sam so mogle it ,drago vzdrževanje :xx!: )Bom enkrat mel tole.... hehehe, ocitno mam sam jst okus tukile ne zamert, je hec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Aiwika teb bi jest tazga prvošu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 hmmmmaiwa, jaz pa tazga Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ( skromna ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 bmw... trudi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.