Larsy 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Dajte mi prosim povedat, koliko vas ima tukaj gor dejansko svoj avto, ki si ga je sam kupil in sam registriral? Je mogoče med njimi tudi kdo, ki še ni v redni službi? Res me zanima... Jaz! Niti 50 stotinov mi ni nihče prispeval- niti za nakup, niti za kasko, niti za registracijo! In ponosna sem na to! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Dajte mi prosim povedat, koliko vas ima tukaj gor dejansko svoj avto, ki si ga je sam kupil in sam registriral? Je mogoče med njimi tudi kdo, ki še ni v redni službi? Res me zanima... Jst ga mam! In to že več kot tri leta...kredit mi je vzela mama, jst sem ga pa odplačevala 3 leta. Pa tud registracije, popravila, vzdrževanje...kr drag špas, sam sm mela vedno take službe, da sm rabila avto. Ni kej. Če ga hočš met, se morš marsičemu odpovedat, razn, če maš ogromno plačo ali starše, ki te podpirajo. Pol pa ni panike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 kako kaj amortizerji?Zaenkrat vredu...nisem sexala v avtu že en let. Tko da je spet nazaj v normalno stanje prišlo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ahm, si se zredila torej Od kje pa to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Jst ga mam! In to že več kot tri leta...kredit mi je vzela mama, jst sem ga pa odplačevala 3 leta. Pa tud registracije, popravila, vzdrževanje...kr drag špas, sam sm mela vedno take službe, da sm rabila avto. Ni kej. Če ga hočš met, se morš marsičemu odpovedat, razn, če maš ogromno plačo ali starše, ki te podpirajo. Pol pa ni panike. Al pa če si mehanik No, tud če nimaš dveh levih rok in samo ene polovice možganov se da marsikaj doma narest (pri starejših avtih) Bobnar, tist tvoj tip je pa bolj za preprodajalce pa švercarje, ki jih menjajo ko gate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Misliš? Moj bratranec tako dela za hobi in kar dobro služi...Pr nas se je prejšni avto - petko vse doma zrihtalo, tudi generalno, če verjameš ali ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 od ne-seksanja lubi Ah, sej zdej itak ful vneto masturbiram in mislim nate, da vseeno porabim kalorije, lubi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Vozim že skoraj trideset let pa mam zdaj prvič NOV avto - 28. 12. bo eno leto.Škoda Fabia Clever 1.9 SDI Prej sem vozil same rabljeneNajprej fičote, pol stoenke pa jugoteSuper, sem vse lahko doma porihtalŠkoda ker jih je zmanjkal oz . so ratal prestari... Nazadnje sem imel Subaru Legacy SW 11 let starKo je kaj crknilo je šlo pol plače Pa je bila prilika za ugoden nakup Fabie - brez pologaIn jo imam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ej a kdo ve, kwa je to z uno reklamo od Renaulta... kao za rabljen avto dajo oceno po Eurotaxu + DO 1.2 mio!!!!!!!!!!!!!!!! WTF?!? Moj je po Eurotaxu vredn okol 1.7 mio, pa da mi dajo še 1 mio zravn, mam že hudga novga Cliota. A je kdo vidu to reklamo in a si jz slučajn to narobe razlagam!?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ej a kdo ve, kwa je to z uno reklamo od Renaulta... kao za rabljen avto dajo oceno po Eurotaxu + DO 1.2 mio!!!!!!!!!!!!!!!! WTF?!? Moj je po Eurotaxu vredn okol 1.7 mio, pa da mi dajo še 1 mio zravn, mam že hudga novga Cliota. A je kdo vidu to reklamo in a si jz slučajn to narobe razlagam!??Jaz sem zasledil to reklamo, me je tudi pograbila (enako razmišljam kot ti), samo se bojim, da je kaki keč zadaj... če bo kdo to preveril, naj sporoči, koliko je resnice na tem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Jaz sem zasledil to reklamo, me je tudi pograbila (enako razmišljam kot ti), samo se bojim, da je kaki keč zadaj... če bo kdo to preveril, naj sporoči, koliko je resnice na tem....Hehe po vsej verjetnosti bom šla kr direkt do Malgaja prevert sceno... sporočim Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Hehe po vsej verjetnosti bom šla kr direkt do Malgaja prevert sceno... sporočim Oki pa sporoči, ker me firbec matra... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Oki pa sporoči, ker me firbec matra...Sam veš kaj... ni pametno zdele nove Cliote kupovat... raj počakiva, da se pokažejo vse "porodne napake"- cca. pol leta, pol pa na juriš. Zato pa dajejo zdele to akcijo po moje.... grrr Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ej a kdo ve, kwa je to z uno reklamo od Renaulta... kao za rabljen avto dajo oceno po Eurotaxu + DO 1.2 mio!!!!!!!!!!!!!!!! WTF?!? Moj je po Eurotaxu vredn okol 1.7 mio, pa da mi dajo še 1 mio zravn, mam že hudga novga Cliota. A je kdo vidu to reklamo in a si jz slučajn to narobe razlagam!?? do !.2 milijona boš dobila gor samo, če boš kupila kakega Espaca al pa Scenica, mogoče Laguno...za Cliota ti pa niti 400k ne bodo dal zravn...jasn da naujo v svojo zgubo delal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ne vem al si polpismen al kaj, al kaki najstnik...prebri še enkrat pol pa kvasi bedarije če te je volja... Eh nimaš pojma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Sam veš kaj... ni pametno zdele nove Cliote kupovat... raj počakiva, da se pokažejo vse "porodne napake"- cca. pol leta, pol pa na juriš. Zato pa dajejo zdele to akcijo po moje.... grrr Hja Clio je bolj za ženske avto, mar ne... jaz sem imel v mislih kako laguno al pa Vel satis--sa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Nazadnje sem imel Subaru Legacy SW 11 let starKo je kaj crknilo je šlo pol plače Ni to eden bolj vzdržljivih in zanesljivih avtov? Kako je bil pa kaj za vozit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Hja Clio je bolj za ženske avto, mar ne... No ja........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Clio ni avto! Neke oblike prevozno sredstvo pač.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Hja Clio je bolj za ženske avto, mar ne... jaz sem imel v mislih kako laguno al pa Vel satis--sa velsatis full dobr - za druzinski avto clio zakon zame Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Clio ni avto! Neke oblike prevozno sredstvo pač.... Je avto.....ampak za ženske........ Zame je avto..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Neke oblike prevozno sredstvo!!! Vi, ko ne vete kaj je avto....npr. Volvo S60 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Volvo pa itak...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ....skor vsako jutro na poti v službo se mi pred mano en model s S 60 vozi.......tak črn ..... ......zadnjič sm pa enga "antracid" al kak se že reče, barve vidu..... ....pa to te vbuje....če ne prej, ko ga plačaš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Noter v njem pa ena bjonda,ne Potem pa tak, ima da te šlag strefi....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.