Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Naj ga oni meni dajo za ene 3-4 milijone ....pa jim bjondo "šenkam" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Jest pa n razum'm in n razum'm! Kuko je mozn, d na ravnici n srecas niti enga auta, cim pa je ovinek, evotigana! pa en prleti! pol pa spet do druzga uvinka nc! KRATKO + JEDRNATO! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Jest pa n razum'm in n razum'm! Kuko je mozn, d na ravnici n srecas niti enga auta, cim pa je ovinek, evotigana! pa en prleti! pol pa spet do druzga uvinka nc! KRATKO + JEDRNATO!Ti je že kdo rekel, da se ne vozi v ovinek po levi....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ja. Nea smeš sekat ovinkov, halo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ti je že kdo rekel, da se ne vozi v ovinek po levi....... Kuko? A zdej nej pa sam desne uvinke vozm, tut ce je leu, al kuko? MICK PUMAGI! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kuko? A zdej nej pa sam leve uvenke vozm, tut ce je desn, al kuko? MICK PUMAGI! Una črta na sredi ni zato, da praviš:SEKAJ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kuko? A zdej nej pa sam desne uvinke vozm, tut ce je leu, al kuko? MICK PUMAGI! ...ja, tak probaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Una črta na sredi ni zato, da praviš:SEKAJ picka, si bla hitrejsa, gor preciti, sm pupraula! picka Mi je tut instruktor reku, d ena pouna crta je 1 zid, dvojna pa 2 zida. Pa sm rekla, no, pol boma mela pa dons kr dost nesrec, pugnala in hooopla, tut ces trojno, ce je treba! Pa kwa morm, ne, ce je glih tm tista cesta, k morm jest notr zapelat, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Bing-bongl si ti ziher,da si talentirana za šoferja.......... ups šoferko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Bing-bongl si ti ziher,da si talentirana za šoferja.......... ups šoferko KOKICA moja Jest sm talenterana za ciiiiiiist use, kr se z rokam dela! k kroznke pumivam, dubim asocijacijo, d pumivam volan! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 KOKICA moja Jest sm talenterana za ciiiiiiist use, kr se z rokam dela! Sam, ko voziš avto dela tudi glava in noge...... Si še vedno ziher? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Sam, ko voziš avto dela tudi glava in noge...... Si še vedno ziher? Dobr, si me prepricala in zdej sm SE BL prepricana k prej! Hvala .... noc..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Dobr, si me prepricala in zdej sm SE BL prepricana k prej! Hvala .... noc..... Kakorkoli.........vozi varno ..........nočko......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pa tega bi tud mela... C300 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Luky 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja... Meni so ljubši VELIIKI avti. I love BMW, Mercedes, VW, Renault,... But most of all i love... AUDI Sem 20-letni voznik, ki rad vozi Audije ()()()(). (brez zamere...te 4 krogce js spoštujem, zato jih pišem z veliko začetnico.) Z audiji imam nekaj sreče, saj skoraj v nobeni prometnih nesrečah nisem bil kriv jaz! Vozil sem službeni BMW, ki ima GPS navikacijo. Bil je letnik 2004, zato sem bil prepričan, da je BMW dober avto. A naenkrat grem na banko iskat nekaj gotovine. Ko pridem nazaj, odklenem to kripo (BMW), jo hočem prižgat, a naenkrat..... noče mi vžgat, pa sem si rekel "kaj je pa zdaj to?!". Potem polkičem cestno službo, ki mi BMWja odpelje. Čez nekaj dni mi direktor pove, da se je na BMWju zrabla avto-baterija, zaradi tega, ker se ne splača imeti BMWja z GPSom, ker... gledajte ljudje, kaj je to BMW... se je med vožnjo zrabila baterija!!! LOL :> Sedaj pa zgodba o audiju:Moj prvi avto je bil audi quattro. imel sem ga zelo rad, saj sem z njim imel možnost voziti "tako rečeno RALLY" pri babici v "hribih". vse lepo in prav, navadno sem vozil avto (196 km/h (max.)) a ko naenkrat pride pred mano traktor. Ustavljam in se mučim ustaviti, ker je bilo tam ogromno blata (speljalo je že) in treščim v traktor (pri 100 km/h). Traktor je zgubil sprednje levo kolo in crknil je in voznik je bil huje telesno poškodovan... a moj audi... polomljeni obe sprednji luči, "havba", odbijač, steklo, armaturna plošča,... a meni ni bilo nič. Neverjetno kajne?! Vem da mi nekateri neboste verjeli, a to je res... Sedaj imam Audi A8. TOP lista:Audi S8Audi RS6Audi S6Audi RS4Audi S4 Oprostite če so na teh stavkih kakšne napake... .> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 taki veliki avtomobili so le preveliki imaš s kakim S8 že resne probleme s parkiranjem in obračanjem...pa še ves čas si v skrbeh, da ga ne opraskaš, kaj šele razbiješ, ker brez kaska gre par plač mimogrede Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Ja... Meni so ljubši VELIIKI avti. I love BMW, Mercedes, VW, Renault,... But most of all i love... AUDI Sem 20-letni voznik, ki rad vozi Audije ()()()(). (brez zamere...te 4 krogce js spoštujem, zato jih pišem z veliko začetnico.) Z audiji imam nekaj sreče, saj skoraj v nobeni prometnih nesrečah nisem bil kriv jaz! Vozil sem službeni BMW, ki ima GPS navikacijo. Bil je letnik 2004, zato sem bil prepričan, da je BMW dober avto. A naenkrat grem na banko iskat nekaj gotovine. Ko pridem nazaj, odklenem to kripo (BMW), jo hočem prižgat, a naenkrat..... noče mi vžgat, pa sem si rekel "kaj je pa zdaj to?!". Potem polkičem cestno službo, ki mi BMWja odpelje. Čez nekaj dni mi direktor pove, da se je na BMWju zrabla avto-baterija, zaradi tega, ker se ne splača imeti BMWja z GPSom, ker... gledajte ljudje, kaj je to BMW... se je med vožnjo zrabila baterija!!! LOL :> Sedaj pa zgodba o audiju:Moj prvi avto je bil audi quattro. imel sem ga zelo rad, saj sem z njim imel možnost voziti "tako rečeno RALLY" pri babici v "hribih". vse lepo in prav, navadno sem vozil avto (196 km/h (max.)) a ko naenkrat pride pred mano traktor. Ustavljam in se mučim ustaviti, ker je bilo tam ogromno blata (speljalo je že) in treščim v traktor (pri 100 km/h). Traktor je zgubil sprednje levo kolo in crknil je in voznik je bil huje telesno poškodovan... a moj audi... polomljeni obe sprednji luči, "havba", odbijač, steklo, armaturna plošča,... a meni ni bilo nič. Neverjetno kajne?! Vem da mi nekateri neboste verjeli, a to je res... Sedaj imam Audi A8. TOP lista:Audi S8Audi RS6Audi S6Audi RS4Audi S4 Oprostite če so na teh stavkih kakšne napake... .> LOOOOOOOL :lol: sorry, ampak nemorem druzga kokr da se smejem, ke je vse skup tok smešn napisan pa tok vshičeno.. sorry, hehehe , swašta , btw 20 letni voznik, kaj to pomeni, da imaš 20 let izpit al da si 20 let star??? v glavnem , rambo zgodbice :lol: swaštaaaa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Nisem si mogel, da se ne bi pohvalil s svojo novo sexy devetnajstko: Vidite jo v mojem na novo ustvarjenem blogu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Update! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Lucky Prijavis se, da napises post o avtomobilih? Gudy. Jaz sem pa se vedno ful zadovoljna z mojo Vse je v najlepsem redu. Ce bom imela lahko celo zivljenje tak avto ( tega razreda in s podobno opremo, pac kakrsna bo takrat v tem ), bom cisto zadovoljna. Vec ne rabim Sebastjan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Zbila sm mojga otroka... luč pa blatnik pa havbo pa odbijač..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Zbila sm mojga otroka... luč pa blatnik pa havbo pa odbijač..... Če ne bi napisala besede "mojga otroka", bi se mi tvoj razbit avto zdel kot katastrofa, zdaj pa ne, ker imam v mislih tega "otroka"...Razbito korveto boš že zrihtala, važno da si cela! Saj si, ne? Pa ne more bit avto tvoj otrok, no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ahhh... ženske pa pleh... brezveze, moški gremo na pivo pa smo happy da smo celi in zdravi, ženske pa stokajo za plehom...pa sej je sam pleh(sej vem, money,money, ampak jebiga potrošni material tko k vse ) to tko je in bo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Jaz pa sploh nimam takih izkusenj. Vsaj kar se tice zacetnih reakcij mojih starsev naprimer. Drugace se pa sekiram za pleh, tudi ce je kasko. Ni mi pac vseeno. Ne bom zdaj vplila in se metala ob tla, ker sem ga enkrat podrajsala ( ceprav te lepoticke sedajsne nisem), ampak mi je vseen bedno.Seveda, da je glavno, da sem v redu, ampak vseeno... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Drugace se pa sekiram za pleh, tudi ce je kasko. Ni mi pac vseeno. quote]No ja, jz enako... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.