Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

xrolleyesx Jest pa n razum'm in n razum'm! Kuko je mozn, d na ravnici n srecas niti enga auta, cim pa je ovinek, evotigana! pa en prleti! pol pa spet do druzga uvinka nc! xrolleyesx

KRATKO + JEDRNATO!

Ti je že kdo rekel, da se ne vozi v ovinek po levi....... x:Dx x:Dx x:Dx

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

:o|o: Una črta na sredi ni zato, da praviš:SEKAJ x:Dx :inocent: xrolleyesx

xrolleyesx picka, si bla hitrejsa, gor preciti, sm pupraula! picka xrolleyesx x:Dx :eek: Mi je tut instruktor reku, d ena pouna crta je 1 zid, dvojna pa 2 zida. Pa sm rekla, no, pol boma mela pa dons kr dost nesrec, pugnala in hooopla, tut ces trojno, ce je treba! Pa kwa morm, ne, ce je glih tm tista cesta, k morm jest notr zapelat, ne! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

• 3 weeks later...

Ja... Meni so ljubši VELIIKI avti.

I love BMW, Mercedes, VW, Renault,... But most of all i love... AUDI :wub:

Sem 20-letni voznik, ki rad vozi Audije ()()()(). (brez zamere...te 4 krogce js spoštujem, zato jih pišem z veliko začetnico.) Z audiji imam nekaj sreče, saj skoraj v nobeni prometnih nesrečah nisem bil kriv jaz! Vozil sem službeni BMW, ki ima GPS navikacijo. Bil je letnik 2004, zato sem bil prepričan, da je BMW dober avto. A naenkrat grem na banko iskat nekaj gotovine. Ko pridem nazaj, odklenem to kripo (BMW), jo hočem prižgat, a naenkrat..... noče mi vžgat, pa sem si rekel "kaj je pa zdaj to?!". Potem polkičem cestno službo, ki mi BMWja odpelje. Čez nekaj dni mi direktor pove, da se je na BMWju zrabla avto-baterija, zaradi tega, ker se ne splača imeti BMWja z GPSom, ker... gledajte ljudje, kaj je to BMW... se je med vožnjo zrabila baterija!!! LOL :>

Sedaj pa zgodba o audiju:

Moj prvi avto je bil audi quattro. imel sem ga zelo rad, saj sem z njim imel možnost voziti "tako rečeno RALLY" pri babici v "hribih". vse lepo in prav, navadno sem vozil avto (196 km/h (max.)) a ko naenkrat pride pred mano traktor. Ustavljam in se mučim ustaviti, ker je bilo tam ogromno blata (speljalo je že) in treščim v traktor (pri 100 km/h). Traktor je zgubil sprednje levo kolo in crknil je in voznik je bil huje telesno poškodovan... a moj audi... polomljeni obe sprednji luči, "havba", odbijač, steklo, armaturna plošča,... a meni ni bilo nič. Neverjetno kajne?! Vem da mi nekateri neboste verjeli, a to je res... Sedaj imam Audi A8.

TOP lista:

Audi S8

Audi RS6

Audi S6

Audi RS4

Audi S4

Oprostite če so na teh stavkih kakšne napake... .>

taki veliki avtomobili so le preveliki x:Dx

imaš s kakim S8 že resne probleme s parkiranjem in obračanjem...pa še ves čas si v skrbeh, da ga ne opraskaš, kaj šele razbiješ, ker brez kaska gre par plač mimogrede x:(x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ja... Meni so ljubši VELIIKI avti.

I love BMW, Mercedes, VW, Renault,... But most of all i love... AUDI :wub:

Sem 20-letni voznik, ki rad vozi Audije ()()()(). (brez zamere...te 4 krogce js spoštujem, zato jih pišem z veliko začetnico.) Z audiji imam nekaj sreče, saj skoraj v nobeni prometnih nesrečah nisem bil kriv jaz! Vozil sem službeni BMW, ki ima GPS navikacijo. Bil je letnik 2004, zato sem bil prepričan, da je BMW dober avto. A naenkrat grem na banko iskat nekaj gotovine. Ko pridem nazaj, odklenem to kripo (BMW), jo hočem prižgat, a naenkrat..... noče mi vžgat, pa sem si rekel "kaj je pa zdaj to?!". Potem polkičem cestno službo, ki mi BMWja odpelje. Čez nekaj dni mi direktor pove, da se je na BMWju zrabla avto-baterija, zaradi tega, ker se ne splača imeti BMWja z GPSom, ker... gledajte ljudje, kaj je to BMW... se je med vožnjo zrabila baterija!!! LOL :>

Sedaj pa zgodba o audiju:

Moj prvi avto je bil audi quattro. imel sem ga zelo rad, saj sem z njim imel možnost voziti "tako rečeno RALLY" pri babici v "hribih". vse lepo in prav, navadno sem vozil avto (196 km/h (max.)) a ko naenkrat pride pred mano traktor. Ustavljam in se mučim ustaviti, ker je bilo tam ogromno blata (speljalo je že) in treščim v traktor (pri 100 km/h). Traktor je zgubil sprednje levo kolo in crknil je in voznik je bil huje telesno poškodovan... a moj audi... polomljeni obe sprednji luči, "havba", odbijač, steklo, armaturna plošča,... a meni ni bilo nič. Neverjetno kajne?! Vem da mi nekateri neboste verjeli, a to je res... Sedaj imam Audi A8.

TOP lista:

Audi S8

Audi RS6

Audi S6

Audi RS4

Audi S4

Oprostite če so na teh stavkih kakšne napake... .>

LOOOOOOOL :lol: :lol: :lol: sorry, ampak nemorem druzga kokr da se smejem, ke je vse skup tok smešn napisan pa tok vshičeno.. sorry, hehehe , swašta , btw 20 letni voznik, kaj to pomeni, da imaš 20 let izpit al da si 20 let star??? :inocent: x:Dx

v glavnem , rambo zgodbice :lol: :lol: :lol: swaštaaaa x:Dx

honor and respect

Lucky x:Dx x:Dx x:Dx

Prijavis se, da napises post o avtomobilih? x:px

Gudy.

Jaz sem pa se vedno ful zadovoljna z mojo x:Dx Vse je v najlepsem redu. Ce bom imela lahko celo zivljenje tak avto ( tega razreda in s podobno opremo, pac kakrsna bo takrat v tem ), bom cisto zadovoljna. Vec ne rabim x;)x

Sebastjan :palec: :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zbila sm mojga otroka... luč pa blatnik pa havbo pa odbijač..... :O: :C: :C: :C: :O: :V: :sori: :C: :C: :C:

Če ne bi napisala besede "mojga otroka", bi se mi tvoj razbit avto zdel kot katastrofa, zdaj pa ne, ker imam v mislih tega "otroka"...Razbito korveto boš že zrihtala, važno da si cela! Saj si, ne? Pa ne more bit avto tvoj otrok, no...

:o|o: x:)x

ahhh... ženske pa pleh... brezveze, moški gremo na pivo pa smo happy da smo celi in zdravi, ženske pa stokajo za plehom...pa sej je sam pleh(sej vem, money,money, ampak jebiga potrošni material tko k vse x:o)x ) to tko je in bo... x:Dx x:o)x
honor and respect

Jaz pa sploh nimam takih izkusenj.

Vsaj kar se tice zacetnih reakcij mojih starsev naprimer.

Drugace se pa sekiram za pleh, tudi ce je kasko. Ni mi pac vseeno. Ne bom zdaj vplila in se metala ob tla, ker sem ga enkrat podrajsala ( ceprav te lepoticke sedajsne nisem), ampak mi je vseen bedno.

Seveda, da je glavno, da sem v redu, ampak vseeno...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...