BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Bingin FICKO (Misko) ma od danes drago hisico, garazico! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 no tole je pa moj avto znotrej http://www.avtomania.com/fotoz/Novosti/2005/december/loungep/1.jpg in tole zunej - bocna slikca http://www.avtomania.com/fotoz/Novosti/2005/december/loungep/title_s.jpg VW Phaeton Lounge XXL Phaeton Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 K je tale VW-jev Phateon prisel ven, sem bila cist navdusena Vedno lepse avtomobile delajo pri VW. Od terencov do limuzin....karavan passatov mi je sploh Edin cabria nobenega pametnega? Sicer bi pa jst z mojimi bodocimi otroki ( 3-6 ) vozili VISION GST Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 A bodoči mož bo moral pa tiho bit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 A bodoči mož bo moral pa tiho bit?Pravzaprav ja. Ce ga bom imela kdaj, ga bom sama kupila, moz naj ima pa tisto kar hoce bo čist zadovoljn gledau lepo ženo in otročaje Ja, ja Zdaj pa res grem Moja domača stran Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Glih zanč sm se v bemflu pelala....7-ka, karavan.... pa mi je vseen klinc biw, tud če bi se v fiatu...joj, kaj vam avti tok pomenjo, no. Bobnar, prava pleh pička si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 M akja pa vem pol , kaj je blo...se ne spoznam...bemfl, podlgovat.... ker je pa pol karavan? mogoče je bil 5-ka touring? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 tele ta nove bemflčke bi tud jest rad mal preizkusu tisti passat karavan, je pa tko doooooooolg avto, da nimaš v Lj. z njim kaj delat, nikjer parkirat, predolg za običajne parkirplace. Sem s svojo Felicio zraven parkiral, je bilo pasata pri nosu za skori meter več, in prav tako pri riti. mi je pa všeč limuzinska honda Accord in mazda 6 , pa tudi BMW 3 se ne bi branil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Cashy, ko boš mel svoj avto, boš mislil da imaš najboljšega, tud bmw-ja ne boš več šmirglal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 evo mačka http://www.autothing.com/images/Fun%20Things/Spy%20Shots/SS-2005/05%20BMW%20M5/SS-05-BMW-M5-C3.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 takega črnega je eden tiščal sam by fus iz križišča.... res čudni cajti še bemflni niso več to kar so bli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Lia, stavim, da je ves cash dal za avto, pa potem ni imel za bencin. Vseen se je pa želel pred ljudmi pokazat, kak avto ima...tipična slovenska miselnost Seba, to kar pišeš sicer drži, sam ponavad samo nekam mesecev, pol ti pa apetiti zrastejo. Več imaš, še več želiš...upam, da bo tako pri meni, da bom na koncu pristal pri maybachu (seveda kaj prej, kot le pri prevozu na lasten pogreb Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Sm se pelala dons s 7-ko, avtomatik, V8 3.0. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Bingin FICKO (Misko) ma od danes drago hisico, garazico! Ekhm katera je pa bejba zraven tegale avteka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Seba, to kar pišeš sicer drži, sam ponavad samo nekam mesecev, pol ti pa apetiti zrastejo. Več imaš, še več želiš...upam, da bo tako pri meni, da bom na koncu pristal pri maybachu (seveda kaj prej, kot le pri prevozu na lasten pogreb Eeee, je treba bit z malim zadovoljen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 to pa je kr priletna dama Ja, 93 letnik! Ampak kako huda!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hehehe, če misliš na lastnika- je BIK! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 na damo lol bom morala pokukat v prometno, da bom vedela Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Sm se pelala dons s 7-ko, avtomatik, V8 3.0. edino, če je limited edition 7er E32 (letniki od 1986 - 1994), pol pa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ups, Seal, raje preveri so jo delal in vgrajevali v 530i in 730i okol leta 1993/94 redkost pa je ja.sam to so v ameriko prodajal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ne ne, standardn model je biu, 218 KM ahm, sm preveru pismo, vsega pa res ne vem še o bavarcih anyway thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kaksna je bila leta 94? Mi smo jo meli l.98 al 99 takrat....se spominjam, sem se potem za izpit ucila na njej Ladja, brezveze Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 evo mačka Zakon, itak. x!x joj zadnjic je bla tolk super oddaja o bmwju, prav uzitek je blo gledat, kako izdelujejo, testirajo in vse tole.Pa mroam vedno ona druga jetra gledat, kako nastajajo, ocitno pa majo tud takle na zalogi, sparajo za prajmtajm al kaj, bozic pa to. MitjA je nekaj tud o saabu razmisljal, sem rekla no way! res da je carski, sam rped bemvlnom se zame skrije, je najbolj karizmaticen avto zame, ze po videzu, kaj sele ostalo. pa sem rekla, da tud - kaj pa rezervni deli pa vse... da je najina naravnanost, da greva na bolje ne na slabse in da sory, saab je na slabse.OK, se posvetuje se z mehanikom (jaz itak nimam prava glasanja, no vsaj ne tolk) - mehanik mu ISTO pove kot ich. sam drazji je precej.ampaj to je najboljsa nalozba, ce mas se mal srece, midva sva jo mela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 res je, midva sva tale tko hud avto dobila za smesno ceno, tolk je bil recimo tud star clio. (sam recimo par let mlajsi)... jaz sem pa pri mami v mestu vidla parkirano tocno tako hondo civic, kot bi jo jaz imela... nekaj 1.5 pa ful enih oznak, tak mal bolj sportni videz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ja, honda civic, kakšen 1.6 VTI najbrž špica motorček od avtota čeprav se lahko skrije pred kakim BMW M5 hehe, (kako butasta primerjava) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.