seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kaksna je bila leta 94? Mi smo jo meli l.98 al 99 takrat....se spominjam, sem se potem za izpit ucila na njej Ladja, brezveze pismo, kwa te nism prej poznal, ko ste mel še to ladjo res je, midva sva tale tko hud avto dobila za smesno ceno, tolk je bil recimo tud star clio. (sam recimo par let mlajsi)... kwa pa mata zej za eno 5-ko, ker letnik kok močno??? hit povej Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Skor me je kap zadela, k sm zvedla kok je blo škode na avtu..... :xx!: :xx!: ne morem verjet...No zdej je cel! Spet pri meni..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 MitjA je nekaj tud o saabu razmisljal, sem rekla no way! res da je carski, sam rped bemvlnom se zame skrije,To je pa že mal snobizm, da Saab ni dost v redu. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 zakaj snobizem, recmo temu, se zadovoljim sam z najboljsim pac. Cashy, to bi blo se boljs, 1.6, sam ta je bil 1.5. Seal, 520, ne vem ker letnik, morda 92'...cak mal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 zakaj snobizem, recmo temu, se zadovoljim sam z najboljsim pac. Pol bo pa treba nabavt Leksusa Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 heh, ne more bit kopija bmwja boljša od originala jebo te čačak Za japonce je značilno, da nardijo kopijo bolšo od originala Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 pismo, kwa te nism prej poznal, ko ste mel še to ladjo In kaj tocno bi mel ti od tega? Ta trenutek sanjam o range roverju, ker je toliko snega, da se kar malce bojim, kako bom prisla z astričko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 o saj lexus mi je vsec, luxuz. sam, kje bom pa dele dobivala, bmw je v bistvu djabe za oskrbovat, nic ni dlje od resnice kot *big money waste*, kakor 'duhovito' pravijo za bemvlna pravzaprav fousljivci. pa saj sem ze govorila, tko je naneslo, midva bi se s Xantio zadovoljila tedaj, ker nama je bla vsec, pa nisva tko visoko merila. pol se je pa bemvl pac zgodil. tud jaz - prej sem mela petko, pol marutija, zasilno, pol fiesto -mislis da se gledam cinquecente? np, zdaj mam fiesto, gledam pa za hondo civic. tud mazde so mi vsec, no saj je oboje v bistvu clo 'preveliko' zame, ker velik avto ze mamo, fiesta je optimalna, moja pa itak zakon (tok tok tok).pred tremi leti med prazniki (24.12. ) sem jo pa registrirala. evo no, da bosta oba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 o saj lexus mi je vsec, luxuz. sam, kje bom pa dele dobivala, bmw je v bistvu djabe za oskrbovat,Ne vem, kje boš dele dobivala, ampak ko lih pišeš, da si zadovoljna sam z najbolšim... Sicer pa, kakšni deli za Leksusa, saj se ne kvar Menda se pa dobijo v Domžalah. Je pa verjetn vzdržvanje res mal dražje. Men je bmw 5ka tko prevelik, 3ka pa so rableni predragi, precenjeni. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sem ALFIST,vozim 145 Q.V.,vozil sem honde,fiate,nisane,bavarce,toda čez občutek ko voziš alfo je ni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sem ALFIST,vozim 145 Q.V.,vozil sem honde,fiate,nisane,bavarce,toda čez občutek ko voziš alfo je ni! :lol: k boš pelu bavario M3 CSL , bo alfa preteklost Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ja, honda civic, kakšen 1.6 VTI najbrž špica motorček od avtota čeprav se lahko skrije pred kakim BMW M5 hehe, (kako butasta primerjava) Uh ja sem imel VTIja in je nora mašinca,toda kaj ko je mrtva do 5000 vrtlj..Oblika je za en K...,tudi če 20 kg plastike gor namečeš.M3 je car na pisti in ovinkih,M5 je pa že težka ladja,kateri pašejo autobani.Samo cena servisov te pa na hrbet vrže! 1200000 sit na 80000km!!!!!To much! :lol: k boš pelu bavario M3 CSL , bo alfa preteklost Sem že vozu v Italiji-Bolonia,in sem ga sanjal še 14 dni potem!!Noro!Alfa 159 q.v GTA 4,2 biturbo bo pa njegov killer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jest sm pa ze Jaguarja vuzila, pa se nc n hvalam, to je cist nurmaln! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jest sm pa ze Jaguarja vuzila, pa se nc n hvalam, to je cist nurmaln! Sej se ni za kej hvalit z jaguarjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Bobnar:A veš za rdečo 147 GTA z kompresorjem in 360KM v Ljubljani?Noro lepa in noben M3 ji blizu ne more,osebno preverjeno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Sej se ni za kej hvalit z jaguarjem Ti, fantè, ne me u smeh spraulat, k sm se glih udlocla, d bom dons slabe vole! A, mors mislt! Z Januarjem ne! Pa ce ti se recem, d je biu rdec, aja, a pol pa ja? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ti, fantč, ne me u smeh spraulat, k sm se glih udlocla, d bom dons slabe vole! A, mors mislt! Z Januarjem ne! Pa ce ti se recem, d je biu rdec, aja, a pol pa ja? Pojdi na ford sumit motors v LJ,pa boš videla,za koliko jih prodajajo 2 leti stare! od 3,5 pa do 6m,porazno!!Zakaj?Zato ker tudi jaguar ni več to kar je bil! Meni so bolj všeč mačke v tej mački! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pojdi na ford sumit motors v LJ,pa boš videla,za koliko jih prodajajo 2 leti stare! od 3,5 pa do 6m,porazno!!Zakaj?Zato ker tudi jaguar ni več to kar je bil! Meni so bolj všeč mačke v tej mački! Jest mam super Fickota 500! Ga ne zamenam, tut ce me prosis ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=592366# hahahaaaaaaaaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 punco vzamem, avto nej pa kar ima Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Uh kako je prevec suha :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Uh kako je prevec suha :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Uh kako je prevec suha :xx!: s tem se sicer strinjam, samo ne smem bit preveč izbirčen, da ne bom spet kregan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 s tem se sicer strinjam, samo ne smem bit preveč izbirčen, da ne bom spet kregan da ne boš na suhem ostal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 aneda Seal, raje na suhi, kot na suhem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.